fredag, juni 21, 2024

Blir LSK Kvinner blå? Lørenskog og LSK Kvinner skal ha skrevet under en avtale for 2025

Date:

Share post:

LSK Kvinner har hatt utfordringer i noen år, og nå skal de ha skrevet under en avtale med Lørenskog – så de blir blå i 2025 sier kilder til Lokalfotballen.

I flere år har LSK Kvinner sliti med økonomien, og de har vært i rød sone i Norges Fotballforbund klubblisens-ordning. Nå i vår kom smellen tidligere enn i de to forrige årene og de ble trukket ett poeng i serien.

De må finne cirka fem millioner kroner skal de overleve nå for 2024. Det er ventet flere minuspoeng i høst ettersom de ikke har klart å samle inn alle millionene.

Rolvsrud blir en strålende arena

Lokalfotballen har i en stund anbefalt at LSK Kvinner flytter til Lørenskog og Rolvsrud. Klubben er godt i gang med en stor utbygging av området rundt – og selve Rolvsrud. I kvartal en i 2025 skal ny hovedtribune stå klar. Den ligner på Jessheim stadion men er litt større og har litt flere fasiliteter. Rolvsrud vil da være godkjent for toppserie-spill.

I fjor ønsket LSK Kvinner å slå seg sammen med Lillestrøm SK, men på Lillestrøms årsmøte ble det et rungende nei med 300 nei mot sju ja. Så den ballen er lagt død.

Lokalfotballen har sendt spørsmål til Espen Gjester og Knut Erik Johansen i Lørenskog, men de har ikke svart ennå. Gunn Brennhaugen i LSK Kvinner har også fått de samme spørsmålene, men vi har ikke fått svar. Det er seint på kvelden, så vi håper på svar onsdag morgen.

I August kommer Geir Frigård inn som sportssjef i Lørenskog, og i september kommer ny daglig leder Magnus Rynning Borander, så det skjer mye i Lørenskog om dagen.

Vi kommer tilbake med mer i denne saken.

Det bygges og bygges på Rolvsrud. I løpet av vinteren i 2025 skal en ny hovedtribune stå klar til høyre på bildet (Foto: Lørenskog IF Facebook)

PS! LSK Kvinner og Lillestrøm SK er to forskjellige klubber. LSK Kvinner får låne logoen, men de betaler leie for å bruke LSK-hallen. De leier også kontorer på Åråsen, men både kontorer og hallen blir mindre brukt etter de økonomiske problemene.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...

– Vi er ikke ute av sumpa, men har tatt et fint steg i riktig retning

Fem millioner bak budsjett. Intensjonsavtale med Lørenskog. Det blåser rundt LSK Kvinner, og daglig leder Gunn Brennhaugen - Fem...

Har vi trua på Lørenskog + LSK Kvinner?

KOMMENTAR: Endelig kom bekreftelsen på at Lørenskog og LSK Kvinner er i dialog om en mulig sammenslåing i...

Lørenskog og LSK Kvinner bekrefter samtaler og har skrevet under en intensjonsavtale

Nå har Lørenskog og LSK Kvinner bekreftet at de snakker sammen om fremtiden. En intensjonsavtale er signert, og...