torsdag, mai 30, 2024

Topp 10 beste spillere i 2. divisjon

Date:

Share post:

I de tre 2. divisjonslagene på Romerike er det mange spillere. Her kårer vi topp 10 beste spillere for 2024 på Romerike.

Våre tre lag i 2. divisjon har åpnet sesong på en god måte. Det er flere spillere som har prestert godt – både i fjor og i starten av denne sesongen. Eidsvold Turn, Strømmen og Ull/Kisa kommer alle til å slå fra seg i 2024 så får vi om denne listen stemmer godt når vi er ferdig med sesongen.

10. Lucas Svenningsen, Ull/Kisa

Det unge store midtstoppertalentet tar steg for steg, selv om han kanskje ikke får nok spilletid akkurat nå (i skrivende stund). Men, vi ser altfor mange talenter spiller altfor mange kamper. Høyreist med bra tempo. Blir bedre og bedre med ball.

9. Vital Kaba, Eidsvold Turn

Kraftspissen øste inn mål i 3. divisjon. Han har aldri lyktes høyere, så blir spennende å se når han er helt klar etter skaden. Stor og sterk med hurtighet og veit hvor målet står. Må bli smartere foran mål mot bedre spillere og lag.

8. Clement Buhake, Ull/Kisa

En keeper som har gått litt under radaren i toppfotballen og hatt en litt annerledes vei. Ekstremt atletisk og blir mer og mer en leder. God rekkevidde, men sliter litt innlegg. Rask på streken. Blir bedre med beina.

7. Maximilian Balatoni, Strømmen

Fysik har også Balatoni. Et gedigent talent som ung – mye på grunn av fysikken sin. De andre tok han igjen og han stagnerte litt. Nå det siste året har han tatt steg igjen og Strømmen får mye nytte av den sterke stopperen i år.

6. Jørgen Sveinhaug, Strømmen

Tenke seg til. To keepere på denne listen. Sveinhaug er klasse i 2. divisjon med sitt sikre keeperspill. Gjør sjelden feil og har ingen klare svakheter. Må jobbe med beina, men en keeper skal jo egentlig være best med henda.

5. Oliver Stenseth, Eidsvold Turn

Kapteinen til Eidsvold Turn spiller venstreback som en midtbanespiller. En av de smarteste fotballspillerne vi har på Romerike, og viser det gang på gang i 2. divisjon nå. En stille leder som krever og som leverer.

4. Mathias Aadnøy, Strømmen

Aadnøy er den nest viktigste signeringen Strømmen gjorde foran sesongen. Tilstedeværelse og høye krav gjør at han passer inn under Ørjan Heiberg. Han spiller sentral midtbane nå, men kan også spille stopper. Sterk. God fot.

3. Mathias Blårud, Ull/Kisa

Den rutinerte midtbanespilleren er det viktige limet i Ull/Kisas unge og «nye» lag. En leder som har vært med på mye. Smart. Men, begynner å «miste» mer fart som vi har sett i serieåpningen. Han og laget kommer til å bli bedre og bedre utover i sesongen.

2. Christopher Notoane, Eidsvold Turn

En herlig midtstopper som har så å si alt. Enormt rask og god med ballen, og i tillegg god fysikk. Han mangler litt posisjonering, som kanskje gjør at han ikke spiller høyere – ennå. Nå ønsker vi at han snart er tilbake fra skade.

1. Mathias Sundberg, Strømmen

Et noe overraskende valg vil nok noen si. Sundberg er en fantastisk lagspiller som også er skarp og masse ferdigheter. En skuddfot som få har, og blikk for spillet pluss perfekt førsteforsvarer for et lag som ønsker å presse høyt. Kaptein med stor K.

Boblere: Sverre Bjørkkjær, Ull/Kisa, Petter Hokstad, Eidsvold Turn, Martin Bergum Ull/Kisa, Oliver Henriksrud, Strømmen.

PS! Johan Andersson vinner egentlig denne listen her, men får nok ikke så mange kamper enn den ene, eller kanskje to, i år.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 2. divisjon kvinner: LSK – Kvinner 2- Lillestrøm SK

Lokaloppgjør. Begge lag spiller i LSK-Hallen, og nå møtes LSK Kvinner 2 og Lillestrøm. Følg alt direkte på...

Bildeserie: Ull/Kisa fikk besøk av Strømmen – masse bilder fra 2. divisjonskampen

Endelig fikk vi tid til en bildeserie. Strømmen slo Ull/Kisa 2-1 på Jessheim, og her har dere mange...

– Vi er et jævla godt fotballag med en solid grunnmur

Nok en gang vant Strømmen over Ull/Kisa, og de kriget hjemmelaget i senk i 2-1-seieren som var fullt...

Direkte fra 2. divisjon: Ull/Kisa – Strømmen

I 2. divisjon smeller rivalene Ull/Kisa og Strømmen sammen allerede i 2. serierunde. Følg alt direkte på Lokalfotballen. Les...