torsdag, mai 30, 2024

Topp 10 beste spillere 4. divisjon på Romerike i 2024

Date:

Share post:

Nå er vi her. Lokalfotballen har kåret de ti beste spillerne i 4. divisjon for 2024. Det ble en herlig liste med meget gode fotballspillere.

4. divisjon blir sannsynligvis en jevn serie i 2024, og jevn er også denne lista over de ti beste spillerne i 4. divisjon. Kos deg med listen.

10. Simen Melby

Melby har blitt en rutinert fotballspiller, og blir meget viktig i Sørumsands opprykksjakt denne sesongen. Kan spille på flere plasser og gir SIF mange muligheter. Pasningsspiller av rang og dekker noen kilometer gress (kunstgress dessverre)

 9. Peder Kristiansen

Den raske vingen, eller backen, på Løvenstad er inne på lista selv om han ikke trener like mye. Kristiansen har et herlig venstrebein og er fortsatt mer enn nok fotrapp i 4. divisjon. Meget viktig spiller for Løvenstad som jakter NM-kvalik denne sesongen.

8. Trym Rindal

Rælingens midtbaneelegant var strålende i perioder, men en liten utfordring er at han plutselig forsvinner også. Blir han mer stabil kommer han høyere på denne lista. Herlig høyrefot. God foran mål. 13 mål i fjor men som med RFK så sliter han i år.

7. Erlend Flaten

Den raskeste stopperen i 4. divisjon, og med trøkk og god ballbehandling i tillegg. I et litt temposvakt forsvar er Flaten viktig, men noen ganger sliter han med posisjoneringen. Flaten er også en trussel på offensive dødballer (fem mål i fjor)

6. Marius Preber

Preber er spilleren som bære Kløfta på skuldrene sine om dagen. 29 mål på 52 kamper for Kløfta, og han fortsetter i år også. Han gir Kløfta alltid den målfarligheten så man kan aldri glemme Preber. God med begge bein. Smart.

5. Kristoffer Nordlie

Midtbanemotoren til Eidsvold IF hadde en god fjorårssesong, og er fortsatt vondt å møte. Det smeller både på bakken og fra munnen nå også. Nordlie er ofte tredjesist og nest sist på scoringer, pluss at han som er god i oppbyggingen til EIF.

4. Karsten Rognerud

Midtstopperen var strålende i fjor selv om det ikke gikk på skinner for Hauerseter. Spesielt da Kim Brenna tok en liten svipptur til FUVO sleit de. Men, sammen er de dynamitt. Rognerud har lederegenskaper, god med ballen og sterk på dødballer imot og for. Vi får bare håpe han snart er klar for spill etter skaden.

3. Adrian Tjernsli

Tjernsli er som god vin han. Akkurat som nummer en på listen. Tjernsli hadde en meget god fjorårssesong og var den spissen som Rælingen trengte. Han er ingen naturlig målscorer så sterkt av han i fjor, men han trenger nok en eller to som kan score mer skal de rykke opp.

2. Jesper Kornbakk

Dessverre så er Jesper Kornbakk skadeplaget. Uten skadene hadde han spilt høyere enn i 4. divisjon. Likevel så fikk vi se hvor god han var i fjor da han gikk en periode skadefri, og Sørumsand jaktet opprykk. Det raknet litt på slutten men i år er det opprykk som gjelder for de røde, og når Kornbakk er tilbake fra beinbruddet blir Sørumsand vanskelige å stoppe.

1.Kim Brenna

Spissen gir seg aldri med å score mål. Målsettingen i år er altså å score flere mål enn spilte kamper, og det er han jo på vei til å klare. Selv om det går litt saktere med han, og ikke like involvert som før, så er han nesten like målfarlig.

Boblere – altså de som er like bak topp 10: Rohullah Azimi, Andre Nordli, Joakim Madsen, Sander Forø, Mohammed Kouyateh, Thomas Møller Jensen, Ole Moltzau, Elias Lilleseter, Magnus Hovde, Jonus Bjarmann, Arne Holter.

2. lagsspillere er ikke med på listen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs a-lag. Han fortsetter...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...