torsdag, mai 30, 2024

Hva i alle dager driver LSK Kvinner med? Økonomisk uføre igjen

Date:

Share post:

Ikke overraskende tikket pressemeldingen fra LSK Kvinner inn i dag der de nok en gang er i økonomisk uføre.

De to siste årene, spesielt, har elitelaget på Romerike, LSK Kvinner, gått med dundrende underskudd – og blitt reddet i siste liten av lojale hjelpere.

I vinter har klubben ansatt en mengde nye mennesker i det sportslige med blant flere spillerutviklere og trenere. Det har også vært mye endringer i administrasjonen der ny daglig leder er kommet inn.

Lokalfotballen veit at det har vært uenighet med noen i administrasjonen og styret på høsten, og at konsekvensen er at forrige daglige leder trakk seg. Klubben har hatt flere daglige ledere de siste årene og det vitner ikke akkurat om en trygg og god arbeidsplass.

Venner som ansetter venner

Et styre som nok en gang viser mangelen på ganske mye. Det er få fotballmennesker der, og det virker som det har blitt en vennegjeng som ansetter og får inn sine venner.

Markedet for kvinnefotball er dessverre dårlig. Det har LSK Kvinner erfart, og når de til og med gjør en i mine øyne en dårlig jobb så blir det vanskelig. Slik det virker nå så får de flere sponsorater på små summer som er mer «støtte».

Så nå er alle ansatte, foruten spillerne, delvis permittert med hjemmekontor. De flytter ut av Åråsen og det blir kutt av treningstid i LSK-Hallen, står det å lese i pressemeldingen.

Hva betyr dette i pressemeldingen?

«Revisjon av kostnadsstrukturer, for å bygge optimal ressursallokering knyttet til videreutvikling av satsningen»

Betyr dette at nå er det slutt?

Vi løfter nok en gang opp at LSK Kvinner burde flytte til Lørenskog. Der bygges det en ny og fin stadion, og de er på vei til å bygge opp litt nytt der. At man eventuelt må skifte navn igjen får heller gå. I Lørenskog vil man ha stadion og sannsynligvis et godt system med god breddeavdelingen – og et større fokus på jentefotball. Rekrutteringen fra 2010-kullet og yngre er mange og der kan det bygges på noe.

Vi trenger et toppfotball-lag for kvinner på Romerike. Det er mange gode lokale jenter der ute som LSK Kvinner har i troppen. Flere av de er landslagsspillere, og skal dette tilbudet forsvinne så er det i seg sjøl en krise her ute. Så selvfølgelig har LSK Kvinner gjort noe bra her – eller de har gjort mye bra, men så er det dette med den økonomien.

Lillestrøm ønsker ikke LSK Kvinner. 7 ja mot 300 nei stemte på forrige årsmøte om å slå sammen klubbene. Og med denne pressemeldingen forsvant det siste lille håpet.

Og når kommer diskusjonen blant Lillestrøm sine supportere om at Lillestrøm som klubb ikke skal la LSK Kvinner bruke logoen?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Har vi trua på Lørenskog + LSK Kvinner?

KOMMENTAR: Endelig kom bekreftelsen på at Lørenskog og LSK Kvinner er i dialog om en mulig sammenslåing i...

Lørenskog og LSK Kvinner bekrefter samtaler og har skrevet under en intensjonsavtale

Nå har Lørenskog og LSK Kvinner bekreftet at de snakker sammen om fremtiden. En intensjonsavtale er signert, og...

Blir LSK Kvinner blå? Lørenskog og LSK Kvinner skal ha skrevet under en avtale for 2025

LSK Kvinner har hatt utfordringer i noen år, og nå skal de ha skrevet under en avtale med...

Direkte fra 2. divisjon kvinner: LSK – Kvinner 2- Lillestrøm SK

Lokaloppgjør. Begge lag spiller i LSK-Hallen, og nå møtes LSK Kvinner 2 og Lillestrøm. Følg alt direkte på...