torsdag, mai 30, 2024

– Det var spill mot ett mål, og smakte meget godt

Date:

Share post:

I det som var et «tidlig» oppgjør for å unngå nedrykk tok Raumnes & Årnes alle tre poengene på overtid mot Blaker.

– Det var meget godt. Det var spill mot ett mål, og vi skal ha for at vi fortsatt å prøve, sa Martinus Granum i Raumnes & Årnes til Lokalfotballen.

Den offensive spilleren fikk se Blaker gå opp tidlig i 0-1 på Årnes kunstgras. En strålende volley av Lars-Eirik Svardahl sendte rødtrøyene opp i ledelsen. Det var Blakers første scoring i år.

Så skulle det komme en kanonade mot meget gode Vidar Anzjøn i Blaker-målet, men keeperen stod imot – sammen med et godt forsvar.

Hopen involvert i begge måla

Kvarteret før slutt kom utligningen. Ørjan Hopen hadde blitt bytta inn, og han fikset straffe da en Blaker-spiller handset. Granum satte straffen sikkert i mål.

I denne perioden skapte blåtrøyene så mye så Lokalfotballen fikk telefon helt full av høydepunkter, og keeper Anzjøn fortalte han fikk krampe.

Så fikk vi en drømmescoring langt på overtid. Nevnte Hopen la an gofoten og banket til på et frispark. Skuddet suste i krøsset, og R&Å kunne juble for tre poeng.

– Vi er inne i en tung tid, og vi veit best av alle at det er litt tynnere i år. Det har vært to generasjoner, og nå er vi nede i en. Det er færre sentrale spillere, forklarer Granum.

– Det satt langt inn, men er fortjent. Vi brant mye, men meget viktig med tre poeng. Vi får god plass mot Blaker, og deilig at det løsner, sa R&Å sin trener, Tommy Grønvold.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs a-lag. Han fortsetter...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...