torsdag, mai 30, 2024

Det første lokaloppgjøret i 3. divisjon – og full fotballfest på Romerike

Date:

Share post:

Skedsmo får besøk av FUVO til årets første lokaloppgjør i 3. divisjon, og vi har tatt en prat med Evensen og Rismoen foran kampen.

På det nye kunstgresset på Skedsmo har det også vært en del endringer opp på dekket på a-laget. De har fått vekk en del leiesoldater og fått inn flere lokale gutter. Etter litt støy i vinter har det nå roet seg.

– Oppkjøringa og våren har vært bra synes jeg. Har hatt en ung og treningsvillig gruppe, som har fått lov å prøve seg frem. Treningskampene har vært noe varierende, der vi ofte har hatt veldig gode perioder i flere av kampene, men der vi må ta ytterligere steg med å kunne opprettholde det nivået gjennom større deler av kampene, sier Skedsmos kaptein, Martin Evensen.

Skedsmo tapte sin første seriekamp borte mot Lokomotiv Oslo sist i en jevn kamp. FUVO tapte hele 1-4 mot Molde 2 sist.

– I treningskampene har vi turt å utforske ny spillestil og mange spennende spillere har fått prøve seg, mens det også har vært noe forfall grunnet skader, ferie og andre diverse årsaker. Vi hadde en god gjennomkjøring før seriestart mot GIF som ga en selvtillits-boost i gruppa. Vi har en del spillere på skadelista, men det begynner å se lysere ut nå fremover da flere av dem nærmer seg, sier Rismoen om oppkjøringen til serien.

Nå skal lagene møtes og det er viktig å sin første tre-poenger.

– Vi må tørre å slippe ned skuldrene i større grad enn det vi klarte i serieåpningen. Vi må tørre å spille vårt spill, i tillegg til at vi må ta med oss energien og løpsvilligheten fra sist match. Vi vet også at vi møter et bra og fysisk lag, så vi må selvfølgelig matche Fuvo på dette, sier Evensen om lørdagens kamp.

– Håper og trur det blir en underholdende og fin match for de som kommer og tar turen

Vi har sett FUVO med masse trøkk de siste årene. Det er der fortsatt, men de ønsker også mer ball med nye treneren Jørn Ole Korslund.

– Vi skal møte opp på Skedsmo med stor entusiasme og engasjement. Vi har lagt en god plan på hvordan vi skal utnytte deres svakheter, samt spille på det vi er best på. Vi er en samlet gruppe som går ut i krigen sammen. Jeg tror alle i gruppa har god mentalitet om å slå tilbake etter en trå start mot Molde 2, så er det synd for Skedsmo at det er de som står på andre banehalvdel, avslutter Rismoen.

Fotballsøndag på Romerike

Denne søndagen er helt fantastisk for oss fotballglade romerikinger. Kl. 12:00 er det Lillestrøm 2 mot Byåsen, så Skedsmo – FUVO. Deretter Gjelleråsen – Træff. Kvelden kan avsluttes på Åråsen da Lillestrøm får besøk av Bodø Glimt.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...