torsdag, mai 30, 2024

– Vi er et jævla godt fotballag med en solid grunnmur

Date:

Share post:

Nok en gang vant Strømmen over Ull/Kisa, og de kriget hjemmelaget i senk i 2-1-seieren som var fullt fortjent.

Les også: Direkte fra 2. divisjon: Ull/Kisa – Strømmen

– Det sitter i huet. Vi er et jævla godt fotballag som har en solid grunnmur. Vi har mange timer sammen på trening. Spiser sammen. Vi er blitt en enhet, sier Strømmens matchvvinner, Nikolai Solberg, til Lokalfotballen etter lokaloppjøret.

Det fikk vi se ute på Jessheims fine stadion. Strømmen startet best. Allerede etter et par minutter smalt Jonas Bruusgaard inn i en takling og alle Strømmen-spillerne julbet og jaget hverandre opp.

– Det er de små tingene der hele tiden. Jage sammen og hente energi, forklarer Solberg.

Nikolai Solberg takler og blokkerer et skudd for Strømmen (Foto: Espen Bråthen)

To selvmål i 1. omgang

Men, et selvmål sendte hjemmelaget Ull/Kisa opp i 1-0 etter godt forarbeid av Markus Flores.

Strømlingene fortsatte å presse et balltrillende hjemmelag, og de fikk en fortjent utligning etter en corner. Dette var også selvmål.

– 1. omgangen er vi med, men i 2. omgangen blir vi passive. Vi ser Strømmen ønsker mer og at det betyr noe for de. Skuffende av oss, sier Ull/Kisas hjelpetrener, Jan Åge Sandviken, til Lokalfotballen.

I 2. omgangen er Strømmen førende i store deler. De bryter opp i det trege pasningsspillet til Ull/Kisa. Man ser hva Kisa ønsker under Kasey Wehrman men det gikk veldig sakte og det var lite variasjon. I perioder var det enkelt for Strømmen å forsvare seg, og det ga de gode kontringer.

Vinnermålet kom på en konting. Nikolai Solberg regisserte og avsluttet angrepet som sendte strømlingene til himmels.

– Det er helt nydelig. De er slike kamper her vi trener for. Alle vil det samme og vi er på 100 % både på trening og i kamper, sier Solberg.

Ull/Kisa skapte to gode sjanser på slutten da innbytter Marcus Paulsen avsluttet i tverrliggeren og Jakob Skille misset fra sju meter like etterpå.

Skuffende av flere eks-strømlinger

Spissen Skille er en av åtte spillere som har fortid i Strømmen på Ull/Kisa, men de savner nok ingen fra Strømmen denne lørdag. Skille er en skygge av seg selv og virker helt ufarlig foran mål. Vi kan nevne flere etter å ha sett Ull/Kisa i tre kamper, men de veit nok godt dette selv. Skille nektet også å takke for kampen.

Hos bortelaget derimot stod jubelen i taket, og Strømmen-trener Ørjan Heiberg har tre seire på tre kamper (to i serien og en i cupen).

– Vi skaper masse og vinner fortjent. Vi underholder i kampene våre og er solide. Vi presser hardt og står på – og gutta fortjener dette her, sier Heiberg.

Blir det ekstra fyring på grunn av alle overgangene?

– Det har gått litt tid nå så ikke så mye fyring på det nå . Det er lokaloppgjør så skal alltid smelle i disse kampene. Vi har målt oss mot en proff klubb og vi ser og veit hva kan få til, forklarer Heiberg.

Strømmen møter nabo Lillestrøm i cupen, men den bruker man ikke tid på nå.

– Gøy med Lillestrøm. Artig kamp. Vi skal holde den på avstand, men blir cupfest etter hvert.

I hjemmegarderoben var stemningen laber, noe som er fullt forståelig.

– Det er så skuffende. Jeg skulle ønske vi var råere og mindre snille. Vi ser hvor mye det betyr for Strømmen med masse temperatur og det savner vi fra vår side. Vi har mye støtte i dag, så kjedelig å stå igjen med kun ett poeng på disse to kampene, avslutter Sandviken i Ull/Kisa.

Jan Åge Sandviken er trener i Ull/Kisa

Strømmen leder serien med seks poeng på to kamper, og er faktisk eneste lag med to seire i årets avdeling 2 i 2. divisjon.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 2. divisjon kvinner: LSK – Kvinner 2- Lillestrøm SK

Lokaloppgjør. Begge lag spiller i LSK-Hallen, og nå møtes LSK Kvinner 2 og Lillestrøm. Følg alt direkte på...

Topp 10 beste spillere i 2. divisjon

I de tre 2. divisjonslagene på Romerike er det mange spillere. Her kårer vi topp 10 beste spillere...

Bildeserie: Ull/Kisa fikk besøk av Strømmen – masse bilder fra 2. divisjonskampen

Endelig fikk vi tid til en bildeserie. Strømmen slo Ull/Kisa 2-1 på Jessheim, og her har dere mange...

Direkte fra 2. divisjon: Ull/Kisa – Strømmen

I 2. divisjon smeller rivalene Ull/Kisa og Strømmen sammen allerede i 2. serierunde. Følg alt direkte på Lokalfotballen. Les...