torsdag, mai 30, 2024

Fire cupkamper spilles onsdag – Vi vil fighte hardt for neste runde

Date:

Share post:

Det spilles fire cupkamper på Romerike denne onsdagen, og vi har tatt litt tempen for de viktige kampene – med et lite tips.

«Storkampen» er på Bjørkelangen der Lillestrøm kommer på besøk. Andreas Georgson forventer et hardtarbeidende hjemmelag.

På Li møtes gamle kjente da Ørjan Heiberg kommer til Gjelleråsen med Strømmen. De åpnet sterkt mot Follo i første seriekamp og nå er de store favoritter.

Vi er godt forberedt og ønsker å diktere kampen til vår fordel. Det er veldig viktig å gå videre, og vi ønsker flere kamper. Det er også en økonomisk gevinst i NM vi vil fighte hardt for, sier Heiberg til Lokalfotballen.

Hviler dere spillere med tanke på seriekampen mot Ull/Kisa til helgen?

– Vi tenker ikke på kampen til helga. Neste oppgave for oss nå er en tøff NM-kamp på Li.

Mitt tips: 0-3 Sundberg 2 og Nord for Strømmen. Enkel borteseier.

Vetle Rygh, trener i Lørenskog (Foto: Espen Bråthen)

På Strømmen er Lørenskog hjemmelag da de får besøk av Ull/Kisa. Rolvsrud står ikke ferdig før om et år, så det blir nok en sesong på bortebane hjemme for de blå.

– Vi går alltid for seier når det er kamp. Gjør noen justeringer, både for å utnytte muligheter og for belastning. Skal prøve å være oss selv, men kjøre mye fart offensivt for kontringer og direkte bak dem, sier trener Vetle Rygh til Lokalfotballen.

Når du leser dette så er nok podkasten vår med blant andre Jan Åge Sandviken ute. Der får du høre hans tanker for kampen mot Lørenskog. Der er også Mathias Hoftvedt og det skal klinkes til mot Lillestrøm SK sies det.

Mitt tips: 1-2 Latkovic for LIF. Skille og Flores for Ull/Kisa. Jevn kamp.

Den siste kampen er FUVO mot Eidsvold Turn på Funnefoss kunstgress. Heldigvis for Turn så spilles kampen på kunstgresset så da er de store favoritter. Og det mener FUVO-trener Jørn Ole Korslund også.

– Tøff kamp mot god motstand, så vi er nok nødt til å forsvare oss godt, ta vare på mulighetene vi får med ball og ikke la de sette fart i store rom på oss. Eidsvold Turn er jo en klar favoritt, så vi opplever at vi har alt å vinne – mens de har alt å tape, sier han til Lokalfotballen, og fortsetter:

– Greier vi å slå dem ut må det jo regnes som en liten cupbombe, og det hadde vært moro å få en storklubb på besøk i neste runde dersom vi gjør oss fortjent til det.

Mitt tips: 1-4 Rismoen for FUVO. Kaba 2, Henriksen og Hokstad for Turn.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra NM: Bjørkelangen – Lillestrøm

runde i NM og Bjørkelangen får besøk av Lillestrøm SK. Du kan følge med direkte på Lokalfotballen for...

– Vi har sett kamper på video, og regner med hard motstand.

I første runde i NM møter Andreas Georgson og Lillestrøm 3. divisjonsklubben Bjørkelangen til fotballfest ute på bøgda. FOTO:...

Direkte fra NM- kvalik: Bjørkelangen – Skjetten

I 2. kvalikrunde til NM får Bjørkelangen besøk av Skjetten. Kampstart er 19:30 og du kan følge alt...

Direkte fra NM-kvalik: Bjørkelangen – Sørumsand

Bjørkelangen tar imot Sørumsand til cupdyst på Bjørkelangen kunstgress. Du kan følge alt direkte her på Lokalfotballen fra...