torsdag, mai 30, 2024

Tabelltips for 3. divisjon: 6. plass FUVO

Date:

Share post:

Det blir øvre halvdel i år også på FUVO. Vi tipper de på en 6. plass. Mads Rismoen. Godt trent, men ikke sterk nok tropp til toppen.

Les også: Tabelltips for 3. divisjon: 9. plass Bjørkelangen
Tabelltips for 3. divisjon: 11. plass Gjelleråsen
Tabelltips 3. divisjon: 12 Skedsmo

FUVO kommer til å krige seg til mange poeng, og laget har en nydelig gressbane der de kommer til å ta mange poeng denne sesongen også.

Laget fra Opakermoen tok en sterk 5. plass i fjor, og vi tror de kommer en plass lavere i år. Det er nok en tøffere avdeling denne sesongen.

Tøffe treninger

Den nye treneren, Jørn Ole Korslund, har trent spillerne hardt så de orker mye, og de ønsker å bli litt mer spillende denne sesongen.

Bakerst har Mehmet Rrahmani kommer og han er bedre enn tidligere keepere. Unge Mads Lindegaard og Sondre R. Sæther gir en sterk keepertrio.

I en treer bak så er nye Besart Kaloshi sammen med Tomas Holmestad meget viktige. De må fungere. Så får vi se om det blir rutinert Stian Westerheim eller enda mer rutinerte Fredrik Nilsen som blir 3. mann bak der.

På vingbackene er også Nilsen aktuell, men Eirik Kalland, Caspersen, Mikkelsen og Gjerde gir bredde. På midtbanen er Veiby, Nøvik og Karlsen en sterk trio, men to av de er skadeplaget. Unge Øian, som også kan spille stopper, er skadet men er god.

Fremme er Mads Rismoen sjefen. Spissen kommer til å score mange mål i år også. Rundt seg er Nordstrøm og Brenna Karlsen gode kaosspillere som gir Rismoen rom.

Spiller å se opp for:
Mads Rismoen. Det må bli storscoreren som velges her. God med ball. Sterk. Scorer med alle kroppsdeler.

11er:

Rrahmani – Nilsen, Kaloshi, Holmestad – Kalland, Nøvik, Veiby, Karlsen – Nordstrøm, Rismoen, Brenna Karlsen.

– Forbedre oss i flere faser av spillet, bli sterkere på rekruttering, videreføre den gode FUVO-kulturen og med summen av dette skape progresjon og styrke det sportslige omdømmet til klubben, sier FUVO-trener Jørn Ole Korslund.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

  1. Benjamin sighovd er ferdig i klubben, Bjørni er ikke med i tropp mot hødd 2. ryktes om at Benjamin har blitt solgt til saudi for 10mil. Skjevik har skårt 5mål på kortbane, aron liker det han ser og skal bruke skjevik som spiss

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...