torsdag, mai 30, 2024

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Date:

Share post:

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil.

Les også: Tabelltips for 3. divisjon: 4. plass Skjetten
Tabelltips for 3. divisjon: 6. plass FUVO

Etter lange diskusjoner med oss selv i Lokalfotballen så velger vi å sette Lørenskog på opprykk denne sesongen. Den store utfordreren er Træff – og de har også uttalt at de ønsker seg opp denne sesongen etter nedrykket i fjor.

Likevel så tror vi Lørenskog tar det. Vetle Rygh har forsterket godt – der de trenger forsterkninger, men de har også mista et par viktige midtbanespillere. Ett annet minus er at Rolvsrud ikke er klart, og det tar lang tid. Kampene spilles dermed på Strømmen stadion i år.

Vetle Rygh, trener i Lørenskog

I treningskampene har det variert en del, men i kamper mot god motstand har de hengt god med.

I mål er Ole Martin Drevland en soleklar ener, og det er et par talentfulle juniorer bak han. Drevland kan ikke bli skadet.

I de bakre rekker er det god bredde. Erlend Farstad, Henrik Navarsete og Beshian Kadri er klassestoppere. I backene er de nye fra Ullern veldig solide – Lars Austnes og Espen Lindøe. Hedi er også med i miksen.

På midtbanen må Rygh og LIF tenkte litt annerledes. Moa Alkabra er klasse hvis han er frisk og rask. Lars Følstad er fortsatt meg god. Så står det vel mellom talentet Kacper Serafin og nye Jonathan Monteiro.

Fremme er Stian Sandberg meget god, men han er skadet nå i starten av sesongen. Lørenskog tror han er raskt tilbake. Han får med seg Eirik Steine (så får vi se om han klarer årets lag i år) og enten Soran Ostadi eller Michael Singh.

Som dere ser så er mange gode spillere i Lørenskog, og de kan vlege og vrake – utenom keeper.

Spiller å se opp for:
Kacper Serafin.
Den unge midtbanespilleren tar steg på steg. Han dominerte i 4. divisjon i fjor i periode, og sies at han blir bedre og bedre nå i vår. Må roe ned temperaturen litt, men er lov å fyre litt altså,

11er:

Drevland – Austnes, Navarsete, Farstad, Lindøe – Serafin, Alkabra, Følstad – Steine, Sandberg, Singh.

– Målsetningene våre er litt delt opp, men vi ønsker å score mye mål, og øke det fra ifjor. Samtidig ønsker vi å slippe inn færre enn ifjor. Ellers er målsetningen å være med helt i toppen, sier Lørenskog-trener Vetle Rygh.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...