mandag, april 15, 2024

Tabelltips 4. divisjon: 6. plass Løvenstad

Date:

Share post:

Nå er vi topp 6, og kanskje en NM-plass. Løvenstad tar steget opp hit tror Lokalfotballen. Stor og god stall, men trener litt lite.

De oransje, som fikk draktfargen sin fra Luton i gamledager, klarte seg bra i debutsesongen i 4. divisjon i «nyere tid». De var kun to poeng bak Fjellhamar, men nå tippes de på plassen foran.

Årsaken er den sterke troppen. Den listen vi har fått den er sterk, og meget god. Men, det er ikke alle der som trener veldig godt. De som gjør det er likevel gode nok til å løfte Løvenstad et hakk opp – og med riktig flyt så kan de komme høyere også.

Kameratgjengen, som det har blitt, prøver å hente litt yngre gutter så det ikke skal bli for kameratslig pluss at de skal være bedre rigget for fremtiden.

Trener Mads Våge Arstad er altmuligmann i klubben og har lagt ned en imponerende innsats for klubben sin. I år har de litt større apparat og blant annet Markus Furseth inn som spillende hjelpetrener.

En liten utfordring er på keeperplassen. JP Smedhaugen og Magnus Sanden er ålreite, men ikke i toppen i 4. divisjon.

I forsvarsleddet er bredden stor. Grødtlien, Bjerkreim og Karterud er klassestoppere. Det er Catalgöl også – hvis han trener nok. Krasniqi, Bashiri og Singh duger mer enn godt nok på backene.

På midtbanen er det like bra. Mork og Xhaferi vil styre mye der. Wang løper rundt og bidrar på en god måte. På kantene har Løvenstad Lilleseter (som har trent med Eidsvold Turn), Ullevålseter, Kristiansen, Iturrieta og flere til.

På topp er Egeberg ute en periode til, men Lappegård og  Zachariassen er bra. Det er kanskje en typisk målscorer de mangler.

Med denne oppramsingen burde kanskje Løvenstad tippes høyere, men vi veit at de sjelden stiller samme lag to kamper på rad – selv om de sier de har trent mer enn tidligere.

Spiller å se opp for:
Elias Lilleseter. Den lynraske vingen var strålende på sitt beste, men han er altfor varierende i spillet sitt. Han er nødt til å bli mer stabil, og få flere målpoeng. Først da vil han få prøve seg høyere.

11er:

Smedhaugen – Bashiri, Karterud, Grødtlien, Krasniqi – Mork, Xhaferi, Wang – Lilleseter, Lappegård, Kristiansen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Tabelltips for 2. divisjon – En overraskelse og to på midten

Nå starter 2. divisjon, og Romerike har med tre lag i avdeling 2 i 2. divisjon. Her er...

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil. Les...

Tabelltips for 3. divisjon: 4. plass Skjetten

Skjetten imponerte i høst. Nå tipper Lokalfotballen de grønne på 4. plass i årets tabelltips. Sterk 11er og...