torsdag, april 18, 2024

Tabelltips 4. divisjon: 2. plass Rælingen

Date:

Share post:

På sølvplass setter vi Rælingen i tabelltips for 4. divisjon. En knallgod sentrallinje. Litt tynn tropp. Har de en plan b?

Fjorårets nummer tre tippes en plass opp i år. De hadde god glidi store perioder i 2023, men de dype dalene var for lange til et opprykk. Klubben har et mål om opprykk, og de kommer ikke til å være langt unna i år.

Les også: Tabelltips 4. divisjon: 3. plass Ull/Kisa 2
Tabelltips 4. divisjon: 4. plass Eidsvold IF

De er veldig tro til sin stil, og når det fungerer så går det unna med Rælingen. En god tropp, med noen store topper, kommer til å bite godt fra seg. De har også flere spennende juniorer på vei opp.

I Marikollen, der kunstgresset er elendig, må de bli bedre – fire tap der i fjor er ikke opprykksfart. De plukket faktisk mer poeng på bortebane. Det at banen skal rettes opp i og at det snart kommer et nytt klubbhuset like ved kommer til å blir store pluss.

Det har vært relativt rolig på overgangsmarkedet, men Jonus Bjarmann inn er en sterk forsterkning. Kristian Aadnøy styrker troppen.

I mål tar nok 2006-modellen Andreas Bjørsvik over som som 1. keeper snart. RFK har hatt litt utfordringer på keeperplass de siste årene så det trengs en matchvinner der skal det bli opprykk.

I de bakre rekker er Erlend Flaten sjef. Rohullah Azimi blir bedre og bedre som back. Marius Harsjøen og Jesper Bjarmann kjemper om den andre stopperplassen. Yad Swar er solid på venstrebacken. De har også gode back up i Kasper Olsen og Henrik Sandås.

På midtbanen har de mista viktige Robert Rydningen, men Jonus Bjarmann er minst like god – selv om han er en annerledes spiller. Sammen med Trym Rindal vil det sannsynligvis bli mange målpoeng for de to. Emil Hognes Olsen vil nok bli balansespiller i konkurranse med Aadnøy. Et par spennende juniorer banker på her.

Fremover er det masse trøkk og fart. Ingi Gunnthorsson, Oliver Eike og sjefen Adrian Tjernsli vil plage alle. Gode spillere bak der i Jonathan Olafsson, Leutrim Hasani og Jonathan Nordstrøm.

Spiller å se opp for:
Jonus Bjarmann. Midtbanespilleren trenger en god sesong etter en litt vanskelig tid i Gjelleråsen. I Rælingen vil han få frihet, og vi kommer til å se noen susere i nettet.

11er:

Bjørsvik – Azimi, Flaten, Harsjøen, Swar – Bjarmann, Aadnøy, Rindal – Gunnthorsson, Tjernsli, Eike.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en tung start. Nå møtes lagene i 4. divisjon. Følg...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Tabelltips for 2. divisjon – En overraskelse og to på midten

Nå starter 2. divisjon, og Romerike har med tre lag i avdeling 2 i 2. divisjon. Her er...

Tabelltips for 3. divisjon: 1. plass Lørenskog

Lokalfotballen tror Lørenskog vinner 3. divisjon og rykker opp til 2. divisjon. Stor stall og klassespillere. Innarbeidet spillestil. Les...