torsdag, april 18, 2024

– BSF er favoritter når de tar i mot Sørumsand til NM-kamp

Date:

Share post:

Bjørkelangen får besøk av Sørumsand i noe som forventes å bli et skikkelig tøft oppgjør for å videre fra 1. kvalikrunde til NM.

Bjørkelangen, som egentlig heter Bjørkelangen/Høland men den endringen skjer først i 2025 er tidligere Aurskog-Høland. Nå er den infoen gitt.

Mathias Hoftvedt. En av årets trenere i 4. divisjon

De siste årene har AHFK – SIF blitt et godt og spennende lokaloppgjør, og nå blir det et knallhardt oppgjør på Bjørkelangen kunstgress.

– Om de er en rival eller ikke veit jeg ikke, men det pleier hvert fall å bli god temperatur og høy underholdning når vi møtes. Det har jo blitt et lokaloppgjør det har blitt litt sving over de siste par årene og det er jo bare moro, sier Mathias Hoftvedt i BSF til Lokalfotballen.

– Bjørkelangen er favoritter

På motsatt halvdel står Sørumsand som ledet 4. divisjon en god stund før de måtte se kveldens motstander ta opprykket.

– Skal vi vinne i dag må vi spille opp mot vårt beste. BSF er favoritter. De spiller i 3.divisjon. Vi må unngå dumme feil, samtidig som vi må utnytte når de er i ubalanse. Angående rivalisering vet jeg ikke. Flere av gutta spiller futsal sammen, så de kjenner jo hverandre godt. Vi har respekt for motstanderen og gleder oss til å måle krefter med de, sier SIFs trener, Per Einar Gjelsvik.

I fjor vant begge lag 3-2 på bortebane. Det er litt spesielt. Det er noen forandringer på lagene siden sist, men ikke mye.

– Første halvannen måneden var langt fra optimal. Med kulde, dårlige baneforhold som gjorde at mange økter blei flyttet inn i håndballhallen og noen også avlyst. Siste ukene derimot har vært veldig bra. Med mange spillere på øktene og økter med høy intensitet. Treningskampene har også vært veldig varierende noen kamper og perioder har vært veldig bra, men bunnivået har også vært for lavt, sier Hoftvedt om oppkjøringen, og han er klar på at det har vært god fremgang i de siste to treningskampene mot Flint og Eidsvold IF.

– Trøblete med vinter og kulde. Men det er nok uansett likt for alle. Målet er som alltid å komme seg til 1.runde i NM, sier Gjelsvik.

Sterke ellevere i begge lag

Det meldes om at det er litt smågrums i begge lags troppen, men 11erne ser gode ut for begge lag.

-Det blir å ha fokus på kveldens kamp så får vi se om vi kan ha fokus på 2. runde når den kampen blåses av. Men jeg tror alle som stiller i NM kval drømmer om en storkamp i 1. runde, men det er veldig langt frem dit og man skal ha en god dose flyt for å komme dit. Ofte blir disse kampene også betydelig jevnere enn det oddsen tilsier, avslutter Hoftvedt.

Det spilles flere kamper med lokala lag denne NM-kvelden. Eidsvold IF spiller borte mot Sander og Skedsmo spiller borte mot Union Carl Berner.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en tung start. Nå møtes lagene i 4. divisjon. Følg...

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – FUVO

Skedsmo får besøk av FUVO i 3. divisjon til lokaloppgjør. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra...

Det første lokaloppgjøret i 3. divisjon – og full fotballfest på Romerike

Skedsmo får besøk av FUVO til årets første lokaloppgjør i 3. divisjon, og vi har tatt en prat...

Direkte fra NM: Bjørkelangen – Lillestrøm

runde i NM og Bjørkelangen får besøk av Lillestrøm SK. Du kan følge med direkte på Lokalfotballen for...