mandag, april 15, 2024

Mitt favorittlag: Ole Robert Søbye – forbilder, erfaring, vinnervilje, sosial kompetanse, kvalitet og talenter

Date:

Share post:

Neste spiller ut i Mitt favorittlag er Bjørkelangens Ole Robert Søbye. Det er spillere fra BSF, Høland og AFSK, pluss noen fra Setskog.

Foto: Illustrasjon med klipp fra Ole Robert Søbye i BSF-drakt som er foto fra Indre Akershus Blad + Lokalfotballen og Espen Bråthen.

– Mener selv dette laget, og troppen, vil kunne hevda seg på flere fronter. Her har man spillere som har/hadde ekstremt gode egenskaper inn mot garderobekultur og også utenfor banen (sosialt/fest), sier Ole Robert Søbye om favorittlaget sitt.

– I tillegg er det masse kvalitet som ville bidratt på en suveren måte også på banen. Laget/troppen består for meg som en blanding av forbilder, erfaring, vinnervilje, sosial kompetanse, kvalitet, talenter og mener at det er en god miks som utgjør mitt favorittlag.

Og med talenter mener Søbye de «unge» spillerne på dette laget i for eksempel Heggedal, M. Vestreng og Østengen. I disse dager er de rutinerte.

Lars Kopperud presenterte AHFKs nye trenere for noen år siden: Eirik Haugen, Ole Robert Søbye, Sten Åge Aaserud og Lars-Eirik Svardahl (Foto: Aurskog-Høland)

Formasjon: 4 – 4 – 2

Keeper, Christian Sooth Knutsen: En veldig god og moderne keeper. Dirigerte bakfra på en mesterlig måte, var trygg med beina og skapte ro med sin utstråling og tilstedeværelse. Leverte ofte keeperspill på et høyt nivå!

Høyre back, Kenneth Knudsen: Rå innstilling til trening, kamp og fest. Presterte stort på alle arenaer. Sykt hurtig, knallhard i spillestilen og var et mareritt å spille mot Kenneth både for med og motspillere. Ute av posisjon her på mitt lag, men bare måtte ha han med!

Midtstopper, Bård Kolstad: Rolig som skjæra på tunet og lot seg aldri stresse opp. En ledertype som viste vei ved å gå foran og sette høye krav/standard uten og måtte si så mye. Komplett stopper som kunne spilt mye høyere. Skora også mye mål!

Midtstopper, Bård Bjerkland: Helt enorm type både på og utenfor banen. Betydde mye for meg i mitt første år på a-laget (94). Han kom rett fra treningsleir med LSK og til oss i BSF, og første økta med oss så var følelsen at han heada hardere enn vi andre skøyt. Var stort å få en sesong med en spiller på det nivået!

Venstre back, Stig Helge Basnes: Mange ganger usikker på om han var medspiller eller motspiller, fordi han takla like hardt uavhengig om det var kamp eller trening. Men en du virkelig kunne regne med i «krigen» og som alltid ga alt for BSF. Sitat: «Å tape for et annet lokalt lag i kommunen karer er som å banne i kirka», dette oppsummerer vel bare Stig som spiller og en som bare må med her!

Høyre kant, Knut «Bimmern» Holmedahl: En ablegøyemaker både på og utenfor banen og betydde mye for oss unge, og inntok en slags fadderolle. Meget god kantspiller med en suveren høyrefot som hadde for vane å snakke med publikum og telle høyt hvor mange han hadde gjort svimle på grunn av dribleshowa sine.

Sentral midtbane, Arne Henrik Vestreng: Kaptein med stor K! En som alltid gikk foran både på trening og kamp. Hadde AH som forbilde fra jeg var ung og fulgte karrieren hans tett, til så plutselig å få spille noen år sammen med han var stort. Fikk da føle på hvilket nivå som krevdes og hvor mye han betydde for laget!

Sentral midtbane, Tor Einar Torre: Slepen teknikker med stor løpskraft og god fotballforståelse. Var alltid veldig helhjerta i det han gjorde og fikk gjennom dette ofte med seg medspillerne til å yte det ekstra lille. Presterte ofte veldig bra på både trening og kamp og var nok en som treneren først plukka ut når laget skulle tas ut.

Venstre kant, Trond Jensen: Hadde sine styrker offensivt og var veldig god en mot en. Liksom bare fløyt oppå matta der han kjørte karusell med motstanderne. Var ofte tungen på vektskåla i kampene og med sin kreativitet bidro han med masse målpoeng.

Spiss, Bernt Willy Aas: Lett valg for meg, svoger og kamerat. Den spilleren jeg har spilt med som jeg har hatt best kjemi/relasjon til på banen. Hadde mange triks i ermet både til å tirre opp motstandere, men også å gå foran med tøft spill for å få med seg medspillere. Skora mye mål, både med hode og begge bein!

Spiss, Fredrik «Blakern» Larsen: Et muntrasjonsråd uten like, alltid en kongekommentar på lur, sånn sett utrolig viktig i en garderobe. På banen bidro han med sykt mange målpoeng, var et godt oppspillspunkt og god til å finne seg ledig rom og komme til avslutninger. Bra trøkk i høyreslegga!

Innbyttere:

John Kristian Skogholt
Marius Fjeld
Martin Vestreng
Marius Heggedal
Jøran Sandby
Lars Petter Østengen
Kenneth Bergersen

Trenere:

Inge Johansen: Hadde Inge i 96 når jeg spilte i LSK. Utrolig dyktig fotballtaktisk, veldig tydelig, krevde mye både før/under/etter(mellom) økter! Men i tillegg en veldig hyggelig person og flink til å skape gode relasjoner til oss spillerne. Lærte mye fotball fra han det året!

Kjetil Rydje: Fantastisk kar som har humor og skaper meget god stemning innad i et lag. Men krevde også mye fra spillerne ifht innsats og tilstedeværelse! Veldig taktisk god han også, så lærte også her mye fotball! En som betydde mye for meg det ene året i Høland og som det er like stas og møte den dag i dag!

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Mitt favorittlag: Ranveig Karlsen sin lange og fantastiske karriere gir et fantastisk lag.

Neste ut i Mitt favorittlag er Setskog, og Setskog-Hølands, midtbanestrateg Ranveig Karlsen. Setskauing har 25 landskamper og hundrevis...

Mitt favorittlag: Magnus Iversen – Gode kompiser som har betydd mye for meg

Nå er det på tide med en «ung» spiller. Magnus Iversen har herjet mye, og laget hans har...

Mitt favorittlag: Per Kristian Melby – Aktive både på banen og lørdagskvelden

Per Kristian Melby er nestemann i Mitt favorittlag. Blakers store sønn, og AFSKs store spiller, har tatt ut...

Mitt favorittlag: Lars Helge Hoel – de fleste leverte over norm på det sosiale også

Først ut i en ny sesong av Mitt favorittlag er Lars Helge Hoel. Eidsvold Turn-legenden har en fantastisk...