fredag, juli 12, 2024

Foran lørdagens treningskamper 17. februar – litt om overganger og lag

Date:

Share post:

Det spilles mange kamper lørdag 17. februar, og vi tar en liten gjennomgang før treningskampene. Kom deg ut på kamp for å støtte ditt lokale lag.

Les også: Tett og jevnt i kulda på Skjetten da Bjørkelangen vant
Oversikt på alle treningskamper i vinter for lagene i 2. divisjon og nedover på Romerike

Først ut er Ull/Kisa 2 – Hauerseter, som spilles allerede kl. 10:00 på Borgen. Ettersom førstelaget spiller mot Lørenskog, som vi skriver mer om lenger ned her, så blir dette et veldig ungt lag.

Hauerseter har vi hørt fint lite fra i vinter, så vi må ta en telefon til trener Per Arne Nyjordet. Vi har sendt ut noen mailer til flere av klubbene, men ikke fått svar fra HSK.

Dette blir et ungt Kisa-lag som løper mye, og som er langt foran HSK i treningsarbeidet. Bortelaget er likevel rutinerte og har flere gode spillere. Vi tipper en jevn kamp.

Naboene Skjetten får besøk av Skedsmo. Begge lag har sliti med en del skader og sjukdom, og det høres ut som at ting er litt bedre denne helgen. Skjetten har henta Odin Solheim og Tobias Paulsen, og de har en litt mer homogen tropp denne sesongen virker det som.

De var veldig tamme mot Bjørkelangen, og de må virkelig opp et steg eller to.  

Skedsmo har i år også henta inn en god del spillere, som i fjor. Det blir spennende å se hvordan de ser ut i år. Flere viktige spillere er borte, og noen litt mindre kjente spillere er kommet inn. Også flere Oslo-spillere. Abdi Malin har henta opp flere juniorspillere også.

Eidsvold IF skal til Gran og møte 4. divisjonslaget i Gran idrettspark. Rødtrøyene fra Råholt har variert en god del i kampene til og det er mange mål i kampene. De slo Flisa 4-3 og tapte 2-4 mot Manglerud sist. Sander Forø har vært positiv med tre mål på de kampene.

De har vært få endringer i troppen til Roy Arne Berg og Eidsvold IF. Keeperne Fredrik Olsen og Kristian Rud er ute og Glenn Wilsgård er inne.

På Strømmen stadion kl. 13:00 møtes Lørenskog og Ull/Kisa i det som heter OBOS Supercup. Det er en fin vinterturnering som arrangeres av Skeid og Grorud. Mye av promoteringen gjøres av norskfotball, og fint at den Coolbet-eide siden skriver om norsk fotball.

Lørenskog har forsterket godt i det siste. Henrik Navarsete, Lars Følstad, Jonathan Monteiro og Michael Singh er klare, og alle er gode forsterkninger. De har også et par spennende prøvespillere til. Vetle Rygh får nok et godt press på seg til opprykk denne sesongen. Det sies at det brukes bra med kroner på Rolvsrud.

Lørenskog leder sin pulje i supercupen etter gode resultater mot Nordstrand og Arendal.

Nå møter de meget sterk motstand i Ull/Kisa.

To gode tropper

Kasey Wehrmann har reist opp til Øvre Romerike, og han har tatt med flere spillere fra Strømmen-tiden. Sander Werni, Martin Bergum, Sebastian Gjelsvik, Brage Naustdal og Clement Buhake har alle tatt E6 opp til Jessheim.

Ull/Kisa har også mistet flere viktige spillere etter fjorårets svake sesong. Kvernstuen, Nyhagen, Mahnin og et par til er borte pluss viktige Stefan Hagerup.

Vi har fått 11erne og troppene fra Rygh og Wehrmann, og de er to gode lag som møtes denne lørdagen. Kisa er favoritter.

Lyn har ikke spilt treningskamper ennå, men har planlagt kamp mot Strømmen. Klubbene sier at bane og tid ikke er helt bestemt. Den står oppsatt klokken 13:00 på Kringsjå men den banen er ikke helt topp.

Lyn rykka opp til OBOS-ligaen så Strømmen får prøvd seg her. De rødgrå har med flere prøvespillere til denne kampen også, og Ørjan Heiberg begynner å få litt kontroll på troppen – selv om det er en god del som skal på plass. De vant 2-1 i siste treningskamp og har kommet godt i gang.

I samme supercup møter Eidsvold Turn Skeid borte på Nordre Åsen. På kork. Turn har endelig fått inn en ny hjelpetrener i Anders Kvam. På spillersiden så har det tatt seg opp i det siste. Keeper  Lucas Haagenrud er klar. Det samme er meget gode Markus Nygård og Sebastian Remme Berge.

Turn slo Ull/Kisa og spilte 1-1 mot Arendal i de to første kampene. Skeid har fire poeng på tre kamper der en av de er WO-seier over Ull/Kisa.

Lørdagens siste kamp er mellom Frigg og Gjelleråsen. Den spilles i LSK-Hallen. Gjelleråsen har spilt kun en kamp og det endte med tap for Aron Aberra og den unge gjengen hans. Frigg er en tøff motstander. GIF har mista mange spillere denne sesongen, og det ser nok ut til å bli en utfordrende sesong for de grønne.

Les også: Oversikt på alle treningskamper i vinter for lagene i 2. divisjon og nedover på Romerike
Alle overgangene i lokalfotballen på Romerike i 2024

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.