lørdag, juni 15, 2024

Tett og jevnt i kulda på Skjetten da Bjørkelangen vant

Date:

Share post:

Det ble jevnt da Skjetten fikk besøk av Bjørkelangen i ti kalde. Det var to lag som hadde fokus på det defensive.

I fine forhold på Skjetten stadion fikk Skjetten besøk av Bjørkelangen (tidligere Aurskog-Høland) til treningskampene. Lagene møtes også i 3. divisjon denne sesongen.

Begge lag hadde flere forfall på grunn av sjukdom og skader, og det ble tidlig tydelig at begge lag hadde fokus på det defensive.

Dommer var Jonas Sture

Skjetten manglet spillere som Egbele, Blix, Glover, Grodaas, Magodanov, Rachrach og Holt, og sikkert et par til. Jonathan Monteiro er på vei bort så er ikke med Skjetten i år.

BSF manglet nye Hedenstad Christensen, Kolstad, Hansi Fjeld og alle brødrene Vestreng. Den litt kjedelige nyheten for BSF er at Ola Vestreng trener med Strømmen og spilte treningskamp for de mot Follo denne lørdagen.

Det ble skapt et fåtall sjanser denne lørdagen. Både Bleart Shipsani på Skjetten og Eirik Olsen i BSF skapte de få sjansene som var. Olsen ble matchvinner med sin scoring like etter at 2. omgangen var satt i gang. Den kommer etter et strålende angrep der BSF rullet opp Skjetten. Unge lovende Tobias Torre hadde en strålende målgivende.

– Veldig skuffende og svak match av oss. Tungt og tregt. Vi har ball mye og skaper lite, så må jobbe mye på offensiv samhandling, sier Kai Holt til Lokalfotballen etter kampen.

– Stor tropp og vi tester mye spillere. Viktigst er å få svar, og det er fortsatt tidlig. Men vi har gode treninger hver uke, så dette vil løsne etter hvert, sier Holt, som også forklarer at det er mye sykdom og skader for tiden – som nevnt over.

Kai Holt (i bakgrunnen) var ikke fornøyd med treningskampen mot Bjørkelangen (Foto: Espen Bråthen)

Solide Bjørkelangen

Tunge forhold har det vært for Bjørkelangen også. Dårlige baneforhold og hatt en del skader og sjukdom, som Skjetten. De tapte stort da de ble rundspilt mot Grorud 2 i forrige treningskamp.

– Fokuset før kampen var, som du sikkert så, å være kompakte og solide i det defensive arbeidet. Og forflytte oss som en hel del. Det syns jeg vi fikk til bra. Når kampen åpnet seg mer i 2. omgang så fikk vi også flere gode brudd, men kvaliteten der manglet det litt på, forklarte Bjørkelangens trener, Mathias Hoftvedt, etter kampen.

– Men alt i alt godt fornøyd med gjennomføring, spesielt med tanke på fokuset før kamp, og et STORT steg i riktig retning fra kampen for en uke siden, avsluttet Hoftvedt.

Eirik Haugen og Mathias Hoftvedt er trenere for Bjørkelangen

Det var et skuffende Skjetten-lag der få spillere stod fram. Sondre Sagen var god i perioder. For bortelaget var Eirik Olsen god, sammen med bror Emil Olsen. Unge Tobias Torre er en spennende spiller.

Andre treningskamper:

Strømmen – Follo 2-1. Sundberg med begge scoringene for Strømmen.

Skedsmo – Drøbak Frogn 2-2. Eldirawi og Mohasili scoret for Skedsmo.

Lørenskog – Nordstrand 3-1. Latkovic, Ahmad og Monteiro scoret for Lørenskog.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Gjelleråsen

Det er på tide med nytt lokaloppgjør. Lørenskog får besøk av Gjelleråsen, og du kan følge alt direkte...

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...

Bildeserie fra Lørenskog – Bjørkelangen – fortjent borteseier til slutt

Det er på tide med en ny bildeserie. Her er mange bilder fra lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Bjørkelangen....

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Bjørkelangen

Nok et herlig lokaloppgjør i 3. divisjon. Lørenskog får besøk av Bjørkelangen, og du kan følge alt direkte...