mandag, april 15, 2024

Lange turer for Lillestrøm og LSK Kvinner 2 – 12830 kilometer på sju lange turer

Date:

Share post:

Nå er avdelingene for 2. divisjon kvinner klare, og det blir flere lange turer for Lillestrøm og LSK Kvinner 2.

Foran årets sesong i 2. divisjon så endrer Norges fotballforbund nok en gang kvinnenes seriesystem. Så å si alt det de fikk raskt og galt igjennom på tinget har blitt endret på underveis.

For 2. divisjon i år er det plutselig endret til tre avdelinger med ti lag, for så å neste sesong gå tilbake til to avdelinger igjen. Man kan ikke tro at det er sant.

Det gjør også at det er kun ett lag i 3. divisjon totalt som rykker opp i 2024. Det kommer til å bli støy på tinget senere i år er det godt varslet fra flere hold.

Petra Svendsen og Lillestrøm skal mye ut på tur i 2. divisjon. Hele 12830 kilometer blir det på den nyopprykka gjengen (Foto: Lillestrøm SK)

Forskjellen på Lillestrøm og LSK Kvinner

I avdeling tre er både Lillestrøm og LSK Kvinner 2 plassert. For å forklare så er Lillestrøm SK kvinnelaget til eliteserieklubben Lillestrøm. LSK Kvinner er en helt egen klubb, og de har sitt 2. lag i denne avdelingen. Disse to klubbene kommer nok aldri til å bli slått sammen fordi på siste årsmøte stemte 300 imot sammenslåing og sju (7!) for.

De to lagene pluss KFUM fra Østlandet skal ut å reise veldig langt.

Medkila – 2740km

Krokelvdal  – 3284km

Mjølner – 2758 km

Molde – 962 km

Rosenborg 2 – 960 km

Steinkjer – 1190 km

Tiller – 936 km

12830 km totalt på både Lillestrøm og LSK Kvinner 2.

I fjor rykket Lillestrøm opp etter at de slo Havdur 2-0 i siste kvalikkamp, men det ble drama i etterkant. Havdur la inn protest på en dommeravgjørelse da Havdur fikk rødt kort og straffe imot. Norges Fotballforbund avslo protesten dagen før avdelingene ble presentert i dag.

Nå er Vegar Frey og Lillestrøm klare for sin til nå tøffeste utfordring.

– Det er helt sikkert en tøff avdeling sportslig med hele sju lange borteturer. Men vi gleder oss til alt dette. Vi har et lag der mange ikke har erfaring fra dette nivået, men samtidig mener vi at vi enda kan ta flere steg med den gjengen vi har. Med en god vinter og kanskje også noen ekstra forsterkninger inn i gruppa er jo målet å kunne henge med i disse kampene. Men uansett har vi en jobb og gjøre for å komme dit. Men vi gleder oss veldig, sier Frey.

Her er hele oppsettet på fotball.no

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

  1. Stakkars… Som dommar i Sogn og Fjordane blir det raskt 15-25.000 km i året. -når man reknar inn både handball og fotball.. -80% av tida er man i tillegg åleine i bilen.. Men du verden kor mykje det gir av nye bekjentskap, vener og flotte minner!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Bildeserie: Ull/Kisa fikk besøk av Strømmen – masse bilder fra 2. divisjonskampen

Endelig fikk vi tid til en bildeserie. Strømmen slo Ull/Kisa 2-1 på Jessheim, og her har dere mange...

– Vi er et jævla godt fotballag med en solid grunnmur

Nok en gang vant Strømmen over Ull/Kisa, og de kriget hjemmelaget i senk i 2-1-seieren som var fullt...

Direkte fra 2. divisjon: Ull/Kisa – Strømmen

I 2. divisjon smeller rivalene Ull/Kisa og Strømmen sammen allerede i 2. serierunde. Følg alt direkte på Lokalfotballen. Les...

– Her på Kisa så spiller man attraktiv og morsom fotball

I dag er det lokaloppgjør i 2. divisjon. Ull/Kisa får besøk av Strømmen, og mange av spillerne har...