lørdag, juni 22, 2024

Ryktebørsen prøvde å vente til desember – men her er rykende ferske rykter og overganger

Date:

Share post:

Etter første ryktebørsen rant, og renner, det inn nye rykter og klare overganger. Derfor er vi nødt til å legge ut en til for november. Kos deg!

Les også: Nå må foreldrene skjerpe seg!

Alt i alt er det litt roligere i november enn tidligere når det gjelder overganger, og flere klubber melder om vanskelige tider. Likevel beveger det seg litt.

Vi begynner med en avkreftelse, eller er det virkelig det? Simen Kind Mikalsen svarte på twitter (X) at det var ukjent for han at han skulle til FUVO. Men, etter god jobb fra Rælingens Petter Olafsson så er ikke det ryktet helt bortkastet…..

Hva brygger opp i Nes?

Så til Nes. Brødrene Hansen, altså Mads og Patrick er på vei til Hvam nå – sammen med Øyvind Riise Pedersen. Det brygger opp til litt sprell oppe på Nes.

Fredrik Stenbro er på vei tilbake til Eidsvold IF, sies det.

Rakner det i Raumnes & Årnes? Det spørsmålet prøver vi å få svar på om dagen.

Et lite rykte vi har hørt er at Eiven Solberg kan være aktuell som spillende trener i Årnes.

Apropos Eidsvold IF så er ryktene ennå sterkere på at Glenn Wilsgård er på vei, men ingen bekreftelse har kommet ennå. Mye kommer nok an på om Eidsvold Turn henter inn en ny keeper. Ole Drevland er nevnt, men også Oppsals keeper Even Moe er aktuell.

For Drevland sies det også at Skeid og Grorud også er ønsket. Grorud er en klubb vi på romerike ikke liker helt fordi de jakter mange romerikinger – i alle aldre.

Ole Moltzau er klar for Sørumsand. Det har vært en del støy i Skedsmo, som vi nok kommer tilbake til senere. De hadde 12-13 prøvespillere på ei trening her.

Etter at Skedsmo hentet Jonas Aronsen fra Sørumsand, så har Sørumsand kontret med å sende henvendelse på keeper Henrik Tesli.

Martin Evensen er visstnok i dialog med Gjelleråsen. De vil få konkurranse av Lørenskog.

Trener klar og trener usikker

For Kløfta så er Karl André Hovde klar for nok en sesong. Det fikk vi bekreftet av treneren sjøl, og de har noen spennende planer fremover.

Det vi også har fått vite er at et par Kisa-juniorer, som er siste-års, skal trene med de fremover. Der er vel egentlig klubber og ledere mest spente på om kommunen klarer å holde banene treningsklare.

I Rælingen venter vi fortsatt på om trener Henning Holt skal fortsette. På spillerfronten er Blend Swar klar for Skårer, og det sies at han skal samle en liten gjeng. Ellers sies det at de fleste blir i klubben.

Apropos Skårer så har de vært i dialog med Kurland for et samarbeid på seniornivå, men det virker ikke som at det blir noe av.

Lars Jørgen Mork er en jaktet mann denne kalde høsten. Midtbanespilleren er ikke sikker på om det blir Skedsmo ennå, og både Løvenstad og Fjellhamar ønsker han.

Apropos Løvenstad så er Skjetten ute etter Peder Kristiansen igjen. Han vil passe perfekt som venstre vingback der. Lars Rydje er også ønsket tilbake til Skjetten fra Hønefoss.

Christopher Kjensteberg som trente med Lillestrøm i høst er aktuell for Skeid og Grorud. I Lørenskog venter man også på hvilke som blir en del av trenerteamet.

Jeg fikk også et tips om at Espen Bråthen er klar for Gjelleråsen, men det stemmer ikke. Eller da må lønna være god.

Har du tips, rykter eller klare overganger er det bare å rope ut. espen@lokalfotballen.blog, 45224573 eller på sosiale medier.

Les også: Talenter på Romerike vi burde følge med på fremover

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...