lørdag, juni 22, 2024

Hvordan blir trenerkabalen i 2024 for klubbene på Romerike

Date:

Share post:

Vi er akkurat ferdig med serien foruten eliteserien, men allerede er ryktene i gang og vi går igjennom trenere foran 2024.

Det skjer alltid noe på trenersiden i disse dager, og nå skal vi gå igjennom litt hva vi har hørt og hva vi tror. Tro kan man egentlig gjøre i kirka, men vi prøver oss. Alt fra eliteserien til og med 4. divisjon.

Eliteserien herrer

Lillestrøm

Ingen trener er klar for 2024, og det virker ikke på oss som at Eirik Bakke er riktig mann for det som har vært en god Lillestrøm-skute de siste årene. Denne høsten har vært kjedelig, foruten derbyet.

Andreas Georgson er ansatt som trener i Lillestrøm SK.

Toppserien Kvinner

LSK Kvinner

Her siter vel André Bergdølmo trygt og vel så det. En utfordring kan være at noen ønsker han som er hakkene bedre enn LSK Kvinner.

2. divisjon herrer

Strømmen

Kasey Wehrman fortsetter å gjøre en god altmulig-jobb for Strømmen. Han skaper også gode resultater med mange lokale spillere. Strømmen burde løse dette med å gi Wehrman et godt nok tilbud.

Ørjan Heiberg er ansatt som trener i Strømmen. Han var sist i Hødd.

Ull/Kisa

Her er heller ikke noe på plass. Mads Kaland og Jan Åge Sandviken er ikke klare etter at de tok på seg ansvaret i høst. Det buttet i 2. divisjon denne høsten og med den svake økonomien er det ikke lett. Dette begynte med mange rare valg av Cato Strømberg og tidligere ledelse som ikke er der nå. Det får de smake på nå. Kan vi kanskje få inn Truls Jørstad inn her?

Kasey Wehrman er ansatt som trener i Ull/Kisa. Sandviken er med i den løsningen.

Eidsvold Turn

Årets trener i 3. divisjon, Johan Andersson, fortsetter heldigvis i opprykkslaget. Nå kan alle sammen holde seg unna Andersson og la han få utvikle Eidsvold Turn videre. Andersson kan gjerne ta over Lillestrøm om et par år.

3. divisjon herrer

Gjelleråsen

Det er lite å melde fra Li. Vi prøver å tyne ut informasjon, men ikke fått så håndfast ennå. Vi tror at Aron Aberra blir a-lagstrener. Geir Omli og Gjelleråsen gikk hver sin vei tidligere i høst.

Som forventet ble Aron Aberra ansatt som hovedtrener i GIF.

Lørenskog

Oppdatert (29.11 13:30)

Ting er fortsatt usikkert. Det vi veit er at Knut Erik Johansen og Oscar Wardzela (keepertrener) har gitt seg. Vetle Rygh er i dialog fortsatt. Assistent Belmin Keranovic er ikke med videre. Det sies at Hans-Emil Graff kommer inn som assistent.

Vetle Rygh har signert en ny kontrakt med Lørenskog.

Skjetten

Her har Kai Holt signert ny avtale som hovedtrener, og han får med seg Ervis Kotzatzikou som assistent.

Skedsmo

Abdi Malin har signert som ny trener for Skedsmo. Han klarte å få nok poeng i høst til at de holdt plassen etter dramaet med trenersparking. Rykter fra flere kilder sier at noen ikke er fornøyde med løsningen, så blir spennende å se hva som skjer i Skedsmo fremover.

Det er bekreftet at Abdi Malin blir trener i 2024 for Skedsmo.

FUVO

Her sies det at Johnny Hanssen er ferdig, men ingenting er bekreftet fra klubb. De hadde en god sesong, men Lokalfotballen veit også at det har vært litt støy mellom trener og spillergrupper. Vi venter i spenning på løsning.

Jørn Ole Korslund kommer inn som ny trener i FUVO.

Aurskog-Høland

Suksesstrenerne Mathias Hoftvedt og Eirik Haugen fortsetter å trene laget videre i 3. divisjon. Enkelt og greit.

Mathias Hoftvedt. En av årets trener i 4. divisjon

3. divisjon kvinner

Lillestrøm SK

Vegar Frey og Martin Anthonisen fortsetter nok her med et stort team rundt seg. Skal spille kvalik for å rykke opp til 2. divisjon i desember

Ull/Kisa

Fordi klubben er litt ille ute om dagen så er lite på plass. Det tar litt tid. Truls Jørstad gjorde en god jobb i år, men da han mistet storscorer Hebo Tangen så ble det tøffere i høst. Christian Melby gir seg har vi hørt, så får vi se hva Jørstad finner på.

4. divisjon herrer

Rælingen

Her har ikke suksesstrener Henning Holt skrevet under ny kontrakt ennå. Vi erfarer at Rælingen ønsker han med videre. Oppdatering her er at det er lite fremdrift.

Henning Holt har nå signert en ny avtale med Rælingen

Eidsvold IF

Det er litt det samme som med Holt for Roy Arne Berg. Ingenting er signert virker det som. Mange vil ha med Berg videre i jakten på opprykk.

Oppdatert: Roy Arne Berg har signert ny kontrakt for EIF.

Sørumsand

Vi har fått inn et rykte på at Yngve Servold fortsetter som trener uten Per Einar Gjelsvik. Det er vel ikke noe vi helt tror på, men blir spennende å høre hva som skjer. Vi tror litt motsatt at Gjelsvik fortsetter alene.

Oppdatert: Per Einar Gjelsvik blir hovedtrener, og får med seg Servold og Trond Bernhus som assistenttrenere.

Fjellhamar

Det kom inn et tips for noen uker siden at Stian Isetorp skulle trappe ned, men virker ikke som at det helt stemmer etter reaksjonene på da vi skreiv det. Vi tipper Isetorp blir med ett år til etter en god sesong som nok gir NM-kvalik.

Stian Isetorp er trener i Fjellhamar

Oppdatert: Markus «Nico» Berntsen tar over som hovedtrener – Isetorp og Espen Schou Henriksen.

Løvenstad

Her fortsetter Mr Løvenstad – Mats Våge Arstad. Det er egentlig opp til han selv, men etter en godkjent sesong så kan de ta steg neste år med Arstad.

Hauerseter

Oppdatert: 29. november 13:30

Per Arne Nyjordet er klar for en sesong til i Hauerseter.

Det ble til slutt en ok sesong for Hauerseter, selv om de ønsker seg NM-kvalik. Per Arne Nyjordet er litt usikker – er de ryktene jeg har hørt – om blir med videre. Vi har sendt en mail til klubben men ikke fått svar.

Raumnes & Årnes

Her var det endringer i høst fordi Trond Lien sleit med ryggen og måtte melde pass. Tommy Grønvold har kommet inn, men slik vi forstår så er ikke alt bestemt for neste år ennå. Vi venter på svar fra R&Å.

Her er det nok ikke bestemt ennå. Vi kommer tilbake med bekreftelse.

Kløfta

Oppdatert: 29. november 13:30:

Karl André Hovde fortsetter også i 2024.

De reddet seg til slutt med 11-0 mot Eidsvold Turn 2, og vi erfarer at Karl André Hovde ønsker en sesong til. Det kommer snart et generasjonsskifte så spent på hvem som skal ta ansvar for det. Det ble interkrets B på G19 så spennende å se hva som skjer.

Blaker

Her fortsetter Fredrik Larsen.

4. divisjon kvinner

FUVO

Det virker som at Elvis Kaunatjike fortsetter etter en god sesong. De var veldig nærme å vinne serien etter at Lillestrøm 2 brukte åtte 1. lagsspillere i to kamper (maks er fem – og er lagt inn protest) men rotet det bort mot Skjetten.

Skjetten

Caroline Christensen og Jenny Gulbrandsen fortsetter ifølge Skjettens FB-side. De har hatt en god utvikling i høst.

Fjellhamar

Arne Jappée fortsetter som trener, og de skal ha lagt en god plan for 2024.

Borgen

Her er litt usikkert, men vi tror, og håper, at Åge Andersen og Fredrik Løvstad fortsetter.

Lørenskog

Espen Bråthen (altså meg) gir seg etter en sesong. Masse moro og stor utvikling, men ikke alt fungerte. Det gikk altfor mye utover bloggen også. Ny trener er ennå ikke på plass.

Fet

Her sies det at Atle Søgård tar over og at de lager en gruppe med senior og J17. Det sies at de ikke ønsker å ha med seg flere av årets kvinnespillere så det er litt støy.

5. divisjon kommer senere når vi har litt mer å melde.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...