torsdag, desember 7, 2023

Ryktebørsen allerede i november, sier du!

Date:

Share post:

Nå begynner å ryktene å komme inn – fra både gode og dårlige kilder. Her er den første ryktebørsen for 2024-sesongen.

I denne litt tunge seinhøsten, før snøen kommer, så må vi kjøre på med noen rykter. Klubbene trener litt mindre og tar livet litt mer med ro. Flere av klubbene henger litt etter på trenersiden, mens andre er i god fart. Det ser vi også litt på ryktene og hva som faktisk skjer av overganger.

Eidsvold Turn hadde en knallsesong, og nå skal de forsterke. Ole Martin Drevland er på vei fra mørkeblå til lyseblå sier ryktene. Han er en keeper som passer perfekt inn i stilen til Johan Andersson.

Nesten samtidig tikket det inn at Glenn Wilsgård kikker litt tilbake til Eidsvold IF. De røde er jakt etter ny keeper og Wilsgård vil passe perfekt inn der igjen.

Får vi se Glenn Wilsgård i EIF-drakt igjen?

I Skedsmo er det mye usikkerhet om dagen. Ole Moltzau er på vei til Sørumsand, og det samme er Eirik Risberget. Knut Idar Dalhus ryktes å være på vei til Gjelleråsen. En kilde sier også at Lars Jørgen Mork er på vei tilbake til Løvenstad.

Og både Mo Eldirawi og Jonas Aronsen skal være klare for Skedsmo. Begge kommer fra Sørumsand. Det sies at flere fra Sørumsand trener med Skedsmo.

Vi fortsetter med 3. divisjon, og nå ser det ut til at FUVO skal forsterke godt. Både Erlend Flaten fra Rælingen og Simen Aasmundstad (Gjelleråsen) er i dialog med klubben på Opakermoen. Det vil være sterkt og et signal hvis disse to kapteinsteam-spillerne i hver sin klubb kommer.

Den største nyheten, eller ryktet om du vil, er at Simen Kind Mikalsen skal være i dialog med FUVO som spillende trener. Den smeller litt hvis det skjer.

Kim Brenna skal etter det vi ha hørt gi seg i Hauerseter. Spissen ser seg om etter ny klubb, og blir det trenerbytte i FUVO er det veldig aktuelt.

Og som vanlig jaktes Mads Rismoen til lag høyere opp. Hønefoss ønsker seg spilleren som erstatter til Omar Fodstad. Sistnevnte har gått til Råde.

For å fortsette litt på trenerykter så er Gjelleråsen på jakt etter Ørjan Heiberg. De var en god miks før Heiberg gikk til Hødd. Nå skal Hødd spille kvalik mot Lyn og rykker de ned så blir det mer aktuelt. Men, Heiberg er ønsket av flere. Lyn har også følere ute igjen på Heiberg.

Blir denne trioen samlet i 2024? Raymond Johansen (f.v), Aron Aberra og Ørjan Heiberg (Foto: Espen Bråthen)

Stian Sandberg hadde en god sesong i Lørenskog, og han jaktes som vanlig av klubber høyere opp. Nyopprykka Follo er ute etter spissen. Det sies at Hønefoss ønsker han også men Hønefoss kan ikke kjøpe alle disse spissene.

Eirik Steine og Strani Latkovic ryktes å være i dialog med gamleklubben Gjelleråsen.

Aurskog-Høland, eller Bjørkelangen-Høland som de kommer til å hete fremover, jakter på et par forsterkninger. En av de er Jesper Kornbakk. Han er god kamerat med flere i BH (artig forkortelse som kommer til å bli misbrukt – og barnslig ja).

Pål André Helland er ferdig i Løvenstad på grunn av trenerjobb i Ranheim. Marcus Furseth har kommet inn som spillende trener sammen med kameraten Mats Vaage Arstad.

Raumnes & Årnes har sendt brev på Hvams Julian Risvik Paulsen, Henning Torgnesskar og Simen Lirio. Spillerne har takket nei sies det. Det ligger an til litt støy i Nes-fotballen.

Har du rykter og/eller klare overganger ta kontakt med Espen Bråthen på 45224573, espen@lokalfotballen.blog eller på sosiale medier.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Hvordan blir trenerkabalen i 2024 for klubbene på Romerike

Vi er akkurat ferdig med serien foruten eliteserien, men allerede er ryktene i gang og vi går igjennom...

Ryktebørsen prøvde å vente til desember – men her er rykende ferske rykter og overganger

Etter første ryktebørsen rant, og renner, det inn nye rykter og klare overganger. Derfor er vi nødt til...

Fotballpraten med grasrota: Torgeir Kemi – For en reise Hauerseter har hatt og har.

Nå er det på tide med Øvre Romerike. Torgeir Kemi er ildsjelen som er nestemann ut i fotballpraten...

Nyjordet er med videre – Han har skapt veldig bra miljø

Hauerseter fortsetter videre med Per Arne Nyjordet som trener, og målet neste sesong er NM-kvalik sier fotball-leder Truls...