onsdag, november 29, 2023

Daniel Westvang er ny trener i Fet

Date:

Share post:

Den tidligere Lørenskog-treneren, Daniel Westvang, er tilbake på Romerike, og skal nå trene 5. divisjonslaget Fet.

40-åringen Daniel Westvang er tilbake på Romerike. Han har bosatt seg på Sørumsand og er lærer i Fetsund. Derfra ble det en kort vei til Fedrelandet.

– Det er noe spesielt med fotballen på Romerike og det lokale trigger meg, er bosatt på Sørumsand, og for min del er det ekstra gøy å kunne være med rundt et lokalt lag. Samtidig jobber jeg på ungdomsskolen på Fetsund, og har en tilknytning til området. Har blitt kjent med klubben gjennom samarbeidet klubben har med skolen, som jeg synes er spennende, og som bidrar til mye positivitet blant ungdommen. Da er det ekstra motiverende å kunne skrive under som a-lagstrener, sier Westvang.

Hvorfor valgte du Fet?

– Jeg valgte Fet fordi jeg synes det er en spennende klubb, og en klubb som har mer å komme med i årene fremover. Både med tanke på a-lagene sine, og nedover i ungdomsfotballen. Ekstra artig er det å ta over et lag som skal opp og frem, og et lag som kan skape litt liv og røre på romerike de neste åra. Har hatt gode samtaler med Kjetil og Vebjørn i klubben, og kjente at det kribla litt ekstra i magan, og da tenkte jeg at her har jeg lyst å få til noe.

Fet har lagt ut to videoer på X/Twitter, pluss en sak – så får vi håpe dette er nivået både på SoMe og på banen fremover.

Han har hatt åtte år i Lørenskog, men også tidligere trent aldersbestemt i Lillestrøm og Skjetten, pluss interkrets på guttesiden. Nå skal Fet ta et steg til ute på Fedrelandet.

– Målet er at vi skal opp og frem som en gruppe, og som klubb. Det skal bli et fyrverkeri av en 2024 sesong. Bare å pusse linsa på kameraet, og følge med på fedrelandet fremover, avslutter Westvang.

Kjetil Moren Bråthen i Fet måtte ut på trening, og svarene hans legges til i saken her senere.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Talenter på Romerike vi burde følge med på fremover

Det er på tide med en liste på talenter. Her er noen av de mest spennende fotballspillerne på...

-Vi er overlegne – og jeg forstår jeg er årets trener

Blaker spaserte gjennom 5. divisjon, og Fredrik Larsen er selvfølgelig kåret til årets trener av Lokalfotballen i 2023. Les...

– Kroppen spilte på lag i store deler av sesongen | Årets spiller

Årets spiller i 5. divisjon er Viktor Wikstrøm. Midtbanespilleren har 23 målpoeng på 21 kamper i opprykkssesongen til...

Årets lag 5. divisjon for 2023 – kvalitet i alle ledd

5. divisjon ble dominert av Blaker og de har mange spillere. Kos deg med årets lag, og tropp,...