lørdag, mai 25, 2024

Talenter på jentesiden du må følge med på fremover

Date:

Share post:

Det er varierende med talenter på Romerike i denne perioden, men vi finner noen og her er en liste med talenter du burde følge med på.

Les også: Talenter på Romerike vi burde følge med på fremover

Her får du en liste med flere spennende jenter som er født i 2006 til og med 2008 (med ett unntak). Spillere som Tilde Andersson og Luana Cotrau, begge 2007, er ikke med på listen fordi de trener, og spiller, jevnlig med LSK Kvinner.

Dette er jenter som har ambisjoner, og man skal ikke se bort ifra at vi får se noen i LSK Kvinner, VIF eller noen andre toppserieklubber.

Flere lokale jenter har fått spilletid i LSk Kvinner. Her er et lite knippe av de tidligere i sesongen: Luana Cotrau (f.v), Emma Reshane, Oda Johansen, Mille Ivi Christensen, Eimilie Woldvik og Tilde Andersson (Foto: Espen Bråthen)

Listen er ikke i rekkefølge, men hulter til bulter

India Guzman GJølstad, Lillestrøm (2009)

Oslo-jenta som bor på Neskollen er egentlig for ung for denne lista, men keepere er en mangelvare på Romerike. Hun er på J14-landslaget, og har spilt landskamper i november. Ettersom hun er 09 kan hun ikke spille senior før neste år, så hun har spilt J17 regional regelmessig.

Agnes Flood, Lørenskog (2007)

Like god på stopperplass som midtbanespiller. God med ballen og finner som regel gode løsninger. Stort potensial men må bli tøffere. Spilt fast på damelaget og er nok den beste spilleren der.

Susanna Shehabi, Skjetten (2008)

Kanskje den mest spennende spilleren av denne gjengen. Har et enormt potensial i fart, trøkk og teknikk. Utfordringen er et for stort temperament som gir mange kort og et feil fokus i perioder. Har debutert og scora for a-laget.

Christina Herseth, Bjerke (2008)

Bjerke-jenta har vært i alle landslagsstropper siden hun kom inn, og scoret faktisk i siste kamp mot Portugal. Den drivende vingen har vært lojal mot Bjerke og spilt J17 regional. Hun har i det siste trent med Kolbotn og Lyn. Vi håper LSK Kvinner kommer på banen snart – etter at hun trente i vinter med de.

Sunniva Phan, Skjetten (2008)

Ei strålende vaktbikkje på midtbanen, som også er god med ballen. Hun legger ned mange meter og er en skikkelig lagspiller. Herlig å ha på laget og ikke like herlig å møte.

Mathilde Lillestøl, Lørenskog (2008)

Etter en lang skadeperiode er Lillestøl på vei tilbake. En moderne back som har tempo og god med ballen. Litt for stort vinnerinstinkt noen ganger.

Vårin Strålberg, Fet (2007)

Midtbanesjefen på Fet har styrt laget til god suksess i noen år. To gode bein og kan score fra de fleste steder. Det blir nok en del damefotball etter Fet slår sammen senior og J17 nå.

Aylin Sorodi, Skjetten (2008)

Keepere er som nevnt tidligere mangelvare på Romerike. Denne offensive keeperen har sliti med skader i hele år. Sist brakk hun en finger så da har hun spilt ute på banen og klarer det helt fint.

Ingvill Lysgård-Andersen, Nittedal (2008)

Tidligere spiss som er omskolert som indreløper. Hun har likevel nok kapasitet til å bidra i begge ender av banen. Duellsterk spiller med godt blikk for spillet og god romforståelse

Vilde Andreassen, Lillestrøm (2008)

Vilde som kom fra Fjellhamar var på samlingene i Porsgrunn der de største talentene var, men har i det siste hatt en del skader. Den drivende midtbanespilleren er på vei tilbake, og har vært på et par treninger med LSK Kvinner rekrutt.

Frida Engeland, Skedsmo (2008)

Sissen har scoret over 40 mål de to siste sesongene for Skedsmo. Stor og sterk med bra tempo. God foran mål. Scoret blant annet det viktige 2-2-målet mot Fet i regionalkvalik nå.

Nadine Hansen Nordås, Nittedal (2008)

Tidligere midtstopper, men har spilt spiss siste året. Temposterk spiller med gift i avslutningene sine, scoret 19 mål på 19 1. divisjonskamper i årets sesong. Vanskelig utfordring selv mot forsvarere med brukbart tempo.

Helena Sølvberg, Bjerke (2007)

Et talent som hadde en tung periode før det løsnet skikkelig for henne for to år siden. Spiller både back og midtbane, og har også trent med LSK Kvinner rekrutt.

Boblere:
Mia Kjensteberg, Lørenskog (2007)
Maiken Nordby Nilsen, Ull/Kisa (2008)
Mille Bjerkeflåta, Skjetten (2008)
Ella Thomassen, Lillestrøm (2007)

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Topp 10 beste spillere i 2. divisjon

I de tre 2. divisjonslagene på Romerike er det mange spillere. Her kårer vi topp 10 beste spillere...

Talenter på Romerike vi burde følge med på fremover

Det er på tide med en liste på talenter. Her er noen av de mest spennende fotballspillerne på...

Topp 10 beste keepere på Romerike

Nå har vi kommet til de beste keeperne på Romerike i 3. divisjon til og med 5. divisjon....

Topp 10 beste spillere i 5. divisjon på Romerike

Denne øvelsen er like vanskelig som 4. divisjon. Uansett, her er Lokalfotballen sin topp 10-liste for beste spillere...