søndag, mai 19, 2024

Gjelleråsen i G16-interkrets for første gang siden 2001

Date:

Share post:

Gjelleråsen G16 vant 2-0 over Løvenstad og sikret seg plass i interkrets for første gang siden 2001 for G16.

I et forferdelig vær der det regnet sideveis og sannsynligvis oppover så ble det ingen fantastisk underholdende kamp på Sandbekken mellom Løvenstad og Rælingen. Men, det var en nerve som bare G16-lag klarer å få til.

Begge lag hadde slått Rælingen i første kamp av gruppespillet, og kun vinneren kvalifiserte seg til interkrets. Løvenstad vant 2-0 og Gjelleråsen vant 3-1 så GIF var videre med uavgjort eller bedre på grunn av flere scorede mål.

Bortelaget kom best i gang, men skapte ingen store sjanser i 1. omgang. Det litt yngre Løvenstad-laget holdt god stand, og de har en meget god keeper i Lazar Babic.

– En fantastisk ramme rundt kampen i går med mye folk. All ære til Løvenstad spillerne som kjemper og jobber hardt kampen igjennom. Selv om Løvenstad har sine perioder, føler jeg at vi har grei kontroll. Tidvis får vi vist frem hvilket nivå vi har inne, eksempelvis angrepet som fører til 1-0, sier Robin Ødegård, som trener GIF sammen med Petter Karlsen.

Det åpnet seg opp

I mange G16-kamper så åpner det seg opp når nervene kommer. Og det åpnet seg opp for Gjelleråsen da Løvenstad måtte mer fram.

David Vu, som har debutert i 3. divisjon spilte fram Andreas Høe og han satte inn 1-0 til Gjelleråsen, og jubelen tok helt av. Kun fem minutter senere satte Christian Kvernes spikeren i den såkalte kista etter et godt angrep.

Det endte dermed 0-2 på Sandbekken, og de grønne jublet som om VM-pokalen kom hjem til Li. På en måte gjorde det det fordi interkrets er en meget viktig arena for disse unge guttene.

Nå skal man være litt forsiktig med å løfte fram spillere, men i midtstopper Isa Jallow har GIF gull. Unge (2009) Mattis Nielsen viste seg også fram. Kaptein Troy Fjukmoen stod godt opp i hele kampen.

– Vi har jobbet godt gjennom sesongen og det har vært veldig gøy å følge utviklingen til denne gjengen. Både på individuelt nivå, men også hvordan laget har utviklet seg gjennom året. Nå er det bare å glede seg til 2024 hvor vi skal fortsette å utvikle oss som enkeltspillere, og hvor vi som lag får testet oss mot flere av de beste lagene og spillerne på Østlandet, avslutter Ødegård.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Fet enkelt videre til 1. divisjon – Eidsvold IF snudde i drama mot Strømmen

Denne søndagen gikk siste runde i kvalifiseringen til 1. divisjon for G19. Fet imponerte, og det var drama...

Skedsmo og Rælingen klare for regional i J15

Både Skedsmo og Rælingen vant sin kvalikkamp og de er to av tre lag fra NFF Akershus som...

Skedsmo jakter på regional i både J15 og J17

Etter en litt tung periode i jentefotballen har nå Skedsmo lag i både J15 og J17-kvalik til regional,...

For en håpløs endring av seriesystemet for kvinner – fotball til jul

I fjor ble seriesystemet for kvinnene endret, og nå viser dårlig planlegging ting du ikke trodde var sant....