tirsdag, mai 21, 2024

Talenter på Romerike vi burde følge med på fremover

Date:

Share post:

Det er på tide med en liste på talenter. Her er noen av de mest spennende fotballspillerne på Romerike akkurat nå.

Les også: Årets lag 4. divisjon 2023 – 18-mannstropp som hadde spilt høyt

Dette er en liste med de som spiller stort sett i bredden, men som nok har både talent og ambisjoner til å spille høyere. Det gjør at spillere som Daniel Skaarud, Even Caspersen Knudsen, Lucas Svenningsen og Sean Modebe ikke er med. De spiller høyere opp og er tatt ut på det siste G16-landslaget alle sammen.

Alle spillerne er født i 2005 til og med 2008. Listen er til hulter og bulter, så altså ingen rekkefølge.

David Vu, Gjelleråsen (2008)

David Vu har scoret for Gjelleråsen 2

Et av de største talentene på Li. Mange klubber ønsker den unge vingen. Har debutert i 3. divisjon, og fått en del spilletid i 4. divisjon. Rask, teknisk og mye innsats.

Marco Rodrigues, Skedsmo (2007)

Mario har spilte seg til så å si fast plass i høst. Har et stort repertoar, og er en lignende type som Vu. På godt og vondt så er det litt for mange slike typer. Men, uansett, så er Rodrigues hakket lenger framme enn mange andre. Har godt av sesong til i 3. divisjon før han har steget.

Otman Khris, Gjelleråsen (2006)

Akkurat som de to forrige. En ving med masse ferdigheter. Han har litt mer «attitude» på godt og vondt, så må nok roe ned litt av det. Spilt ganske mye i 3. divisjon i år – selv i periodene de har sliti litt. Blir mye moro med Khris-brødrene på Li fremover. Har en tvillingbror, Ali, som også har debutert på a-laget.

Christopher Kjensteberg, Lørenskog (2005)

En herlig midtbanespiller som har mye. God førsteforsvarer fordi han har tempo. God med ball i beina også, og desidert best når han får utfordre i mellomrommet. Er litt «pinglete» fortsatt og må tøffe seg opp skal han høyere. Har trent med Lillestrøm SK i høst.

Hans Marius Granerud Fjeld, Aurskog-Høland (2006)

Hans Fjeld tar tak i Ola Vestreng og jubler etter scoring

Det er litt klasse over Fjeld. Vært i Lillestrøm før han kom tilbake til AHFK i år, og spilt seg inn fast som back eller stopper og bidratt sterkt til opprykk. God med ball, bra tempo, har høyden men mangler kanskje litt faanskap.

Jan Robert Bakke, Kløfta (2005)

Bakke har levd mye på fysikken i alle år, og har endelig fått prøve seg mer i Kløfta nå. Er fast i forsvaret til Kløfta. God fot og gode valg med ball. Må stole mer på seg sjøl i spillet. Har gått i Damstuen-skolen og må nå stå fram som leder etter at Eivind har gitt seg.

Joel Aas, Aurskog-Høland (2005)

Aas kom også tilbake fra Lillestrøm, men var innom AFSK en kort tur. Spilt seg inn fast sammen med Emil Olsen og de har styrt mange kamper i høst – da Olsen fant formen. Aas gjør gode valg med ball. Dekker store rom. Må jobbe med tøffheten og viljen.

Petter Hokstad, Eidsvold Turn (2005)

Vi tar med Hokstad selv om han har vært innom landslaget på en samling. Har spilt fast i 3. divisjon, men sliti litt med skader i høst. Herlig venstrebein og alltid god til å utfordre. Skaper ofte overtfall for Turn, og passer perfekt inn i Andersson-boll.

Yonael Mesfun, Gjerdrum (2006)

Unggutten har vært Gjerdrums beste denne sesongen. Utfordrer med sitt herlige driv. Åpnet sesongen enormt men falt av litt. Fortsetter Gjerdrum som i høst så vil Mesfun bli enda bedre. Hvor lenge klarer de å holde på han?

Filip Oprea, Gjelleråsen (2005)

Venstrebacken til de grønne er meget god. Han orker mer og mer, og er mer med i spillet denne sesongen. Han er alltid med offensivt men må skjerpe innleggskvaliteten. Oprea jaktes også av flere klubber – spesielt et par Oslo-klubber vi ikke liker.

Markus Flores, Ull/Kisa (2005)

Markus Flores senket her Sørumsand for Ull/Kisa 2

Litt lignende type som Hokstad, men er mer ving enn indreløper. Har en strålende venstrefot og har vist i 4. divisjon at den er klasse. Bra tempo, men innsatsen må opp skal han få spille mer 2. divisjon.

Marius Sletner, AFSK (2008)

Han her er nok litt ukjent for mange av dere. En 15-åring som har debutert i 5. divisjon og klart seg meget bra. Kanskje vært den beste i høst i flere kamper. God spilleforståelse og fysikk. Enormt godt trent. Er nok litt forsiktig ennå men det kommer seg.

Det kommer en runde til senere i høst med flere talenter.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Hauerseter

I Marikollen får Rælingen besøk av Hauerseter. Begge lag med ni poeng og seier gir 4. plass. Følg...