fredag, juni 21, 2024

Tabelltips allerede – Kamikaze-tips for 4. divisjon

Date:

Share post:

4. divisjon for 2024 er klar, og nå må vi ta et lite kamikaze-tips nå i november. Mye er usikkert på trenersiden, og overganger har ikke begynt ennå.

4. divisjon for 2024 har vært klar en stund, og nå må vi ta en liten gjennomgang og et lite tips. Opp fra 5. divisjon har Blaker og Skjetten 2 kommet og ingen kom ned fra 3. divisjon. Aurskog-Høland rykket derimot opp til 3. divisjon.

Les også: Årets lag 4. divisjon 2023 – 18-mannstropp som hadde spilt høyt

Vi kaster oss løs på verdens beste 4. divisjon.

14 Strømmen 2

Hvert eneste år så klarer de akkurat å unngå nedrykk. I år igjen. U21-troppen får lite hjelp av a-laget, men får det når det trengs på høsten.

13 Blaker

Nyopprykket til 20 i stil. Tapte kun en kamp. Laget blir derimot ikke yngre og det er stor forskjell på 4. divisjon og 5. divisjon – spesielt topplagene. Men, de kommer til å spille jevnt med mange hjemme på gresset på Bruvollen.

De må holde sentrallinja rask og frisk, pluss få inn i hvert fall en midtstopper og en spiss.

Vi tror Blaker får litt sjokk, og kan rykke ned.

Martin Nordseth, Per Einar Martila, Viktor Wikstrøm i Blaker

12 Eidsvold Turn 2

Turn 2 er laget som varierer mye på 2. laget sitt. Alt fra 50-åringer til eks-landslagsspillere, så de er alltid vanskelig å forholde seg til. Gjør selvfølgelig ikke noe galt, men ett av, mange, lag som gjør 2. lagene burde spille i egen serie. Har noen spennende spillere som får prøve seg her.

Kommer til å ligge på nedre halvdel også.

11 Raumnes & Årnes

Gikk fra en strålende sesong til nesten fiasko i år. De to en samling i bånn og vant noen viktige kamper i høst. Grønvold måtte ta over trenervervet etter at Trond Lien måtte melde pass på grunn av ryggen.

Vi tror det tynnes litt mer i troppen på grunn av skole og jobb neste år, pluss at det er få juniorer som kommer opp. Det blir nok en tøff sesong. Det er usikkert hvem som blir trener også – det er overraskende mange klubber som ikke har treneren klar.

10 Kløfta

Et lag som sliter litt i motgang. De er på full fart inn i et generasjonsskifte, men det går litt trått. I høst var de skikkelig dårlige men reddet akkurat plassen. Damstuen har gitt seg, og kan fort komme et par slike til. Det er heller ikke klart hvem som skal trener Kløfta.

Og i vinter har de vel ikke bane heller fordi Ullensaker kommune er smått elendige på vintervedlikehold.

9 Skjetten 2

Nyopprykka, og kommer til å få en bred stall i 2024. Da vil de klare seg greit. De snudde laget delvis i høst for å rykke opp og klarte selvfølgelig opprykket. Nok en årsak til at 2. lagene burde spille i en egen serie.

De kommer til å klare seg veldig greit.

8 Hauerseter

De kåla litt mot bunnen i en periode, men etter at Kim Brenna kom tilbake så plukka de nok poeng og litt til. De har endret en god del i klubben og bruker flere lokale gutter og bruker mindre penger. De har nok et ønske om NM-kvalik så får vi se hva som skjer i vinter.

De må beholde stammen og få inn et par spillere. Her er ikke trener bestemt ennå heller.

7 Lørenskog 2

Best mellom begge 16-meterne. Og da så å si svakest i boksene på grunn av ungt lag. De er tålig flinke og dytter inn reservene fra 1. laget og var i en periode det beste laget i serien. Altfor ustabile.

Det blir spennende å se hvordan de løser neste sesong fordi de er nødt til å løfte opp noen av de beste unge gutta.

6 Fjellhamar

Ny trener inn, men apparatet i år er med nye Berntsen. Blir Isetorp sjuende far i huset? Hvis ”Nico” får til flere økter med de beste spillerne så kommer de til å kjempe i toppen. Spiller Berg?

Gidder noen av de å beste å trene litt mer og det at det blir mer krav. Vi har noen spørsmål og bli spennende å se hva svarene blir.

Les også: Tidenes yngste a-lagstrener i Fjellhamar – Berntsen er klar

5 Løvenstad

En god høst av Løvenstad etter at de la ut all naivitet. De ble mer kyniske men fortsatt tro mot spillestilen sin. Det ga resultater. Kanskje Helland kan trene mer nå som han gir seg som LSK-trener.

Det er litt som med Fjellhamar – kommer de til å øke antall økter eller trenere tøffere er da alle med videre? Arstad fortsetter.

4 Rælingen

En god sesong der marginer imot ødela opprykket. 11eren og troppen nærmer seg blant de beste i 4. divisjon. Adrian Tjernsli og et par viktige spillere slo seg virkelig løs denne sesongen.

Rælingen tippes ikke høyere fordi trener ikke er på plass og at det er litt støy i klubben. Man veit ikke hva som skjer.

3 Sørumsand

Suverene frem til sommeren, så skjedde det noe rart. De tapte så å si alt i høst. De manglet spilleglede, og taktisk så klarte de aldri å bygge opp noe spill høyt i banen. Det var rart å se på. De hentet også litt feil spillere inn er vår mening.

Blir det «likestilte» trenere?

2 Ull/Kisa 2

Ettersom Ull/Kisa sliter med økonomien blir det nok ikke den store hentingen av spillere utenfra og må bruke flere og flere av de gode spillerne som har vært kjernen i Kisa 2. Ignjic, Flores, Svenningsen, Modebe og så videre blir flytta opp. Klarer de å erstatte de allerede neste år? G16 vant interkrets så det kommer opp mye bra.

1 Eidsvold IF

Vi tror rødtrøyene tar det neste år. Stammen de har i år er meget bra, og de viste i store perioder at de er favoritter neste år. Da slipper man en slik svak start de hadde i år. Et par gode forsterkninger (kanskje et par fra Turn) så blir de vanskelige å slå.

Er trener Roy Arne Berg klar?

Hva tror du om neste års 4. divisjon?

Les også: Årets lag 4. divisjon 2023 – 18-mannstropp som hadde spilt høyt
Og: – En spennende utfordring og et løft | Årets spiller i 4. divisjon

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Blaker – Sørumsand

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Blaker får besøk av Sørumsand på en en regntung Bruvollen. Følg alt...