onsdag, november 29, 2023

Fornøyd, og moro i Eidsvold Turn i år | Årets spiller

Date:

Share post:

Oliver Stenseth kåres til årets spiller i 3. divisjon av Lokalfotballen. Kapteinen er uvurderlig for blåtrøyene.

Les også: Årets lag i 3. divisjon – Her snakker vi 1. divisjonslag

– Det er jo selvfølgelig veldig hyggelig og noe jeg setter stor pris på. Er nok en del andre av gutta på laget som har gjort seg mer fortjent til den prisen i år enn meg i år, så den må definitivt deles med de andre gutta, er første reaksjon til Oliver Stenseth.

Og han har rett i at dette er vanskelig fordi flere i Eidsvold Turn kunne fått denne her. Vital Kaba med masse mål. Christopher Notoane som er en klassestopper. Edin Øy som styrer det meste.

– Må bli bedre defensivt

Men valget falt på Oliver Stenseth. Sju mål og enda flere målgivende for blåtrøyene. Kapteinen krever masse av spillerne og går alltid foran.

– Fornøyd med egen sesong selv om det er mye å gå på, spesielt defensivt. Moro å spille på Eidsvold Turn i år, forklarer Stenseth.

Eidsvold Turn har scora 109 mål og slippi inn 26 mål. Som Stenseth sier så kanskje de kunne unngått noen baklengs men da hadde de nok ikke scoret over 100 mål heller.

– Kan jo ikke si noe annet enn at jeg er veldig fornøyd med årets sesong. Vi har scora masse mål og spilt underholdende fotball. Jeg tror det har vært moro å se på Eidsvold Turn spille fotball i år og det er sånn det bør være.

Hvorfor har dere vært så gode?

-Vi er en gjeng med fotballspillere som trives veldig godt med å spille på lag med hverandre. God stemning på trening fører til gode prestasjoner i kamp. Og så har vi et trenerteam som har fått mye bra ut av spillerne i troppen. Moro å se at det er mange unggutter som har «steppa opp» og levert solid gjennom hele sesongen, er Stenseth forklaring.

Nå venter en mye tøffere sesong neste år, og i fjor rykket Eidsvold Turn fra 2. divisjon to serierunder før slutt. De virker mye mer klare for 2. divisjon nå, og de har klart å få suksesstrener Johan Andersson med neste år også.

-Det blir gøy! Det er jo det vi har håpet på gjennom hele sesongen. Det blir spennende å teste hvordan nivået vårt er sammenliknet med lagene i PostNord. Dersom vi beholder de gutta vi har i klubben nå, så tror og håper jeg at vi skal kunne bite godt i fra oss. Vi får nyte opprykket en liten stund til og så er det etter hvert fullt fokus på neste sesong, avslutter Stenseth.

Vi gratulerer Oliver Stenseth som årets spiller i 3. divisjon, og vi gleder oss til å følge både Stenseth og Turn neste sesong.

Les også: Årets lag i 3. divisjon – Her snakker vi 1. divisjonslag

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Ryktebørsen prøvde å vente til desember – men her er rykende ferske rykter og overganger

Etter første ryktebørsen rant, og renner, det inn nye rykter og klare overganger. Derfor er vi nødt til...

Ryktebørsen allerede i november, sier du!

Nå begynner å ryktene å komme inn – fra både gode og dårlige kilder. Her er den første...

Talenter på Romerike vi burde følge med på fremover

Det er på tide med en liste på talenter. Her er noen av de mest spennende fotballspillerne på...

– Jeg tror jeg har fått spillerne å prestere nære sitt maksnivå

Årets trener i 3. divisjon er ingen overraskelse. Johan Andersson har fått Eidsvold Turn til å spille fantastisk...