tirsdag, mai 21, 2024

Fornøyd, og moro i Eidsvold Turn i år | Årets spiller

Date:

Share post:

Oliver Stenseth kåres til årets spiller i 3. divisjon av Lokalfotballen. Kapteinen er uvurderlig for blåtrøyene.

Les også: Årets lag i 3. divisjon – Her snakker vi 1. divisjonslag

– Det er jo selvfølgelig veldig hyggelig og noe jeg setter stor pris på. Er nok en del andre av gutta på laget som har gjort seg mer fortjent til den prisen i år enn meg i år, så den må definitivt deles med de andre gutta, er første reaksjon til Oliver Stenseth.

Og han har rett i at dette er vanskelig fordi flere i Eidsvold Turn kunne fått denne her. Vital Kaba med masse mål. Christopher Notoane som er en klassestopper. Edin Øy som styrer det meste.

– Må bli bedre defensivt

Men valget falt på Oliver Stenseth. Sju mål og enda flere målgivende for blåtrøyene. Kapteinen krever masse av spillerne og går alltid foran.

– Fornøyd med egen sesong selv om det er mye å gå på, spesielt defensivt. Moro å spille på Eidsvold Turn i år, forklarer Stenseth.

Eidsvold Turn har scora 109 mål og slippi inn 26 mål. Som Stenseth sier så kanskje de kunne unngått noen baklengs men da hadde de nok ikke scoret over 100 mål heller.

– Kan jo ikke si noe annet enn at jeg er veldig fornøyd med årets sesong. Vi har scora masse mål og spilt underholdende fotball. Jeg tror det har vært moro å se på Eidsvold Turn spille fotball i år og det er sånn det bør være.

Hvorfor har dere vært så gode?

-Vi er en gjeng med fotballspillere som trives veldig godt med å spille på lag med hverandre. God stemning på trening fører til gode prestasjoner i kamp. Og så har vi et trenerteam som har fått mye bra ut av spillerne i troppen. Moro å se at det er mange unggutter som har «steppa opp» og levert solid gjennom hele sesongen, er Stenseth forklaring.

Nå venter en mye tøffere sesong neste år, og i fjor rykket Eidsvold Turn fra 2. divisjon to serierunder før slutt. De virker mye mer klare for 2. divisjon nå, og de har klart å få suksesstrener Johan Andersson med neste år også.

-Det blir gøy! Det er jo det vi har håpet på gjennom hele sesongen. Det blir spennende å teste hvordan nivået vårt er sammenliknet med lagene i PostNord. Dersom vi beholder de gutta vi har i klubben nå, så tror og håper jeg at vi skal kunne bite godt i fra oss. Vi får nyte opprykket en liten stund til og så er det etter hvert fullt fokus på neste sesong, avslutter Stenseth.

Vi gratulerer Oliver Stenseth som årets spiller i 3. divisjon, og vi gleder oss til å følge både Stenseth og Turn neste sesong.

Les også: Årets lag i 3. divisjon – Her snakker vi 1. divisjonslag

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...