tirsdag, mai 21, 2024

Årets lag i 3. divisjon – Her snakker vi 1. divisjonslag

Date:

Share post:

Årets lag i 3. divisjon er selvfølgelig preget av Eidsvold Turn, og Lørenskog. Det er en vanskelig øvelse, men faktisk grei nok i år.

Årets lag er nok litt for offensivt. Vi prøver alltid å finne rollespillere inn i laget, men man må også ha med de beste spillerne.

Les også: Årets lag 4. divisjon 2023 – 18-mannstropp som hadde spilt høyt
Og Årets lag 5. divisjon for 2023 – kvalitet i alle ledd

Formasjon: 3-4-3

Ole Martin Drevland, Lørenskog

Drevland og Lørenskog har holdt nullen sju ganger i høst. De har vært klart best nummer to i avdelingen etter Follo, og mye er takket være kaptein Drevland. Han er reaksjonssterk, blitt bedre i feltet og meget god med ball i beina – og passer perfekt inn i Lørenskog-stilen.

Det er knallhard kamp med Wilsgård her.

Markus Nygård, Gjelleråsen

Solid som alltid. Blant de beste stopperne i 3. divisjon, og kunne glatt ha spilt minst en divisjon høyere. Heldigvis for Gjelleråsen leverer han godt for de, og GIF slapp inn 4. færrest mål. Han er god i lufta har bra tempo og god med ballen.  

Magnus Tvedte, Skjetten

Lederen med stor L. Gir masse av seg sjøl og krever like mye av de rundt seg. Har vært den viktigste brikken i den strålende perioden de hadde i sommer og høst. Etter han ble skadet har de nesten ikke plukka poeng. Så viktig er Tvedte.

Christopher Notoane, Eidsvold Turn

Tredjemann bak er litt annerledes. Her spilles det av press med ball. Han kan stå igjen en mot en når Turn presser på fordi han er så rask og duellsterk. Kan vi kalle han en moderne stopper? Vi gjør det. En strålende sesong.

Benedict Notoane, Eidsvold Turn

Brødrene Notoane. To helt forskjellige typer. Beni er en suveren ving som kan gå begge veier i høyt tempo. Det er mange backer som har vært svimle i år. 15 scoringer er meget bra, og det eneste minuset er vel at han har bomma på altfor mange målsjanser. Satt opp Kaba mang en gang.

Edin Øy, Eidsvold Turn

Mannen som holder ballen i laget for Eidsvold Turn. Lar seg aldri stresse, og finner som regel gode valg. Han har blitt mer fremoverrettet i år og er mer truende. Mangler litt scoringer men har vel vært tredje- og fjerdesist på minst 50 scoringer.

Christopher Kjensteberg, Lørenskog

Christopher Kjensteberg imponerte med sitt blikk og gode pasninger. I sin debut fra start i 3. divisjon stod han ikke tilbake for noen (Foto: Espen Bråthen)

Nå ble det dessverre en skade på slutten av sesong, og det like etter at han ble invitert på treninger med Lillestrøm. Han fikk vist seg fram litt, og vi får håpe han får flere sjanser på nyåret. Energisk og meget god når han kommer rettvendt. Må få på plass litt mer målpoeng.

Oliver Stenseth, Eidsvold Turn

Kaptein fantastisk. En herlig lojal type som blir bedre og bedre. Spilte mye sentralt tidligere men er omskolert til back. En offensiv back som man like ofte finner foran mål. Sju mål og enda flere målgivende er klasse.

Mads Rismoen, FUVO

Ut med Finstad, og Rismoen tok over showet sjøl. Det ble en sterk 6. plass på FUVO og mye takket være Rismoen oppofrende spillestil. Det ble også 15 scoringer og involvert i minst like mange mål. En leder som har fått mange tilbud men velger å bli i FUVO.

Vital Kaba, Eidsvold Turn

Årets toppscorer i avdeling 2 med hele 34 mål. Stor og sterk, og i tillegg bra tempo. Da blir det vanskelig å holde styr på han. Han er nok litt for egoist, men noe må man være når man scorer 34 mål. Kaba er god i 3. divisjon, så blir det spennende å se om han leverer i 2. divisjon.

Stian Sandberg, Lørenskog

Denne spissrekka er lei å møte. Alle er maskiner. Sandberg har stort tempo og i tillegg sterk. I år har han scoret 18 mål på 20 seriekamper, og gitt Lørenskog mer å spille på – på grunn av hans hurtighet. Bedre foran mål nå.

Innbyttere:

Glenn Wilsgård, Eidsvold Turn

Besian Kadri, Lørenskog

Wael Rachrach, Skjetten

Erik Ruud, Eidsvold Turn

Gustav Severinsen, Gjelleråsen

Knut Idar Dalhus, Skedsmo

Petter Hokstad, Eidsvold Turn

Er du enig eller uenig i laget? Få høre!

Les også: Årets lag 4. divisjon 2023 – 18-mannstropp som hadde spilt høyt
Og Årets lag 5. divisjon for 2023 – kvalitet i alle ledd

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

  1. Vel, kan ikke være uenig i dette oppsette. Men at det ikke er plass til Marcus Sørensen på benk, er for meg en gåte. Etter å ha blitt kåret til banens beste i 3 hjemmekamper på rad, burde han vært med her. Med all respekt for Hokstad og Ruud, rangerer jeg Sørensen et godt stykke foran de to.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...