søndag, mai 26, 2024

– En spennende utfordring og et løft | Årets spiller i 4. divisjon

Date:

Share post:

Ola Vestreng har dominert i 4. divisjon denne sesongen og bidro sterkt til Aurskog-Hølands opprykk. Han er årets spiller i 4. divisjon.

– Må være fornøyd med sesongen. Jeg har holdt meg unna lange skadeavbrekk, og blitt spilt god av de rundt meg, er Ola Vestreng første reaksjon.

– Det er hyggelig å få en slik pris. Jeg får dele den med Tjernsli og noen andre i år fordi det er mange hadde fortjent denne prisen.

Aurskog-Høland rykket opp til 3. divisjon i 2015, men rykket ned året etter. Det var da man endret serieoppsettet på herresiden sist. Da holdt kun fire lag seg, og AHFK imponerte med en7. plass – som altså ikke holdt. Vestreng var med på det også men da var han meget ung.

I år har egentlig hele klubben fått et godt løft.

– Klubbens sesong må vi si oss veldig fornøyde med. G16 og G19 vant henholdsvis 2. og 1. divisjon. 5. plass på rekrutt og seriegull for A-laget. Det jobbes godt i Aurskog-Høland Fotballklubb, sier Vestreng.

Hvorfor rykka dere opp?

– Vi har framstått som et robust og godt fotballag samt. vært heldige med å unngå alt for mange langvarige skader. Fikk til slutt satt en 11er som gjorde at vi ble mer samspilte, er Vestrengs forklaring på den fantastiske høsten for hvittrøyene.

AHFK tapte 0-5 i første hjemmekamp mot Rælingen, og kun to seire på de seks første seriekampene. De hanglet seg gjennom de neste og hadde fire seire på de ti første kampene. Så smalt det. Ubeseiret etter det.

– Etter en tung start på vårsesongen så viste vi styrke utover. Det å avslutte med 15 ubeseirede kamper beviser dette. Flere spillere bakover og framover på banen som har spilt seg i form, og har preget kampene i høst, sier Ola.

Ola Vestreng, Aurskog-Høland

Les også: Gjelleråsen må på trenerjakt – Geir Omli er ferdig etter kun ett år

Klubben bytter navn og økte kostnader

Nå venter sannsynligvis en helt annet fotballhverdag for klubben. Først og fremst skal klubben bytte navn fra Aurskog-Høland til Bjørkelangen/Høland, og så skal de finne minst 600’ i økte utgifter. Sportslig er de godt rigget med noen klassespillere, og de har flere spennende talenter på vei opp.

– Én divisjon opp vil naturligvis bli tøft, men det blir en spennende utfordring. Innsatsen vår kommer til å ligge i bånn uansett. Vi er selvsagt helt avhengige av å beholde gjengen både på og utenfor banen, sier Vestreng.

I tillegg til 34 målpoeng så bidrar han med fantastisk innsats og trøkk, slik vi elsker i denne klubben

Mathias Hofvedt, AHFK

Naturligvis får Ola gode skussmål fra ene halvparten av trenerteamet i AHFK, Mathias Hoftvedt.

– Var nok store forventninger til han etter at han «endelig» vendte hjem. Begynte som resten av sesongen med litt varierende prestasjoner som resten av laget, men enorm etter han kom tilbake fra karantene mot slutten av vårsesongen. Spilte på kanten da, men tok det enda et hakk opp da han blei flyttet opp på topp etter ferien. I tillegg til 34 målpoeng så bidrar han med fantastisk innsats og trøkk, slik vi elsker i denne klubben. Er også en spiller som går foran i treningshverdagen, sier trener Mathias Hoftvedt om Vestreng.

PS! Denne uken skal klubbens trenere i møte med styret så får man se om Hoftvedt og Eirik Haugen fortsetter.

Årets spiller i 4. divisjon

  1. Ola Vestreng, Auskog-Høland
  2. Adrian Tjernsli, Rælingen
  3. Kristoffer Trandum Nordlie, Eidsvold IF
  4. Jørgen Kolstad, Aurskog-Høland
  5. Marius Kornbakk, Sørumsand

Vi gratulerer Ola Vestreng og Aurskog-Høland med en fantastisk sesong!

Les også: – Kroppen spilte på lag i store deler av sesongen | Årets spiller

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs a-lag. Han fortsetter...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...