torsdag, desember 7, 2023

Victor Grodås er tilbake på Romerike – Magnus har mast hele sesongen

Date:

Share post:

Skjetten har styrket laget betraktelig med Victor Grodås på plass. Også Magnus Tvedte har signert for ett nytt år.

Les også: – Kroppen spilte på lag i store deler av sesongen | Årets spiller

– Det er vel mest på grunn av Magnus. Nå har han mast gjennom hele sesongen om at jeg må komme til Skjetten, sier Victor Grodås til Lokalfotballen med et godt smil.

– Ja, det er klart at jeg har jobba for å få Victor med. Nå har jo Victor gjennom årene blitt en av mine beste kompiser og ikke minst «familie», så da tenkte jeg at jeg måtte utnytte den relasjonen. Han er såpass god enda, så jeg har ikke visst om jeg ville klare å overtale han om å skulle spille 3. divisjon, men det gikk heldigvis, sier Tvedte.

Kameratene spilte sammen i 2019 i Strømmen i OBOS-ligaen, og de har ønsket å spille sammen senere – og nå passet det i Skjetten.

– Jeg tror jeg kan snakke for oss begge at 2019 er en av de mer morsomme årene vi begge har hatt i en garderobe. Så begge har ønsket å spille sammen igjen, sier Tvedte.

– Og nå passet det veldig bra å spille sammen med han der. Vi har jo snakka om at det hadde vært kult å spille sammen igjen og det gleder jeg meg til, sier Grodås.

Les også: Mitt favorittlag: Simon Mesfin – Det var fantastisk miljø i Skjetten

Gode sesonger med Kongsvinger

Grodås er sønn til faren sin. Altså Frode. Han startet med fotball i Lillestrøm ettersom de bodde der, og har hatt en fin karriere fram til nå. Han spilte 16 kamper i OBOS denne sesongen med Kongsvinger. Et lag som lå an til opprykk til eliteserien i sommer, men har hatt en svak sommer.

-Nå handler det først og fremst om å bli kjent med klubben og spillergruppa, så får vi ta det derfra. Etter det jeg har hørt og sett så er det allerede et godt lag, så jeg håper vi kan bygge videre på det neste sesong, avslutter Grodås.

Les også: – Kroppen spilte på lag i store deler av sesongen | Årets spiller

Trener Kai Holt er meget godt fornøyd med signeringene.

– Vi ønsker å bli et bedre fotball-lag, så jo bedre spillere vi får inn enklere blir det. Samtidig å få inn en sånn type spiller betyr mye både på og utenfor banen. Godt signal at han vil til oss. Hadde mange klubber som ønsket han.

Les også: Mitt favorittlag: Simon Mesfin – Det var fantastisk miljø i Skjetten

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Ryktebørsen prøvde å vente til desember – men her er rykende ferske rykter og overganger

Etter første ryktebørsen rant, og renner, det inn nye rykter og klare overganger. Derfor er vi nødt til...

Ryktebørsen allerede i november, sier du!

Nå begynner å ryktene å komme inn – fra både gode og dårlige kilder. Her er den første...

Talenter på Romerike vi burde følge med på fremover

Det er på tide med en liste på talenter. Her er noen av de mest spennende fotballspillerne på...

– Jeg tror jeg har fått spillerne å prestere nære sitt maksnivå

Årets trener i 3. divisjon er ingen overraskelse. Johan Andersson har fått Eidsvold Turn til å spille fantastisk...