torsdag, mai 30, 2024

– Kroppen spilte på lag i store deler av sesongen | Årets spiller

Date:

Share post:

Årets spiller i 5. divisjon er Viktor Wikstrøm. Midtbanespilleren har 23 målpoeng på 21 kamper i opprykkssesongen til Blaker.

Les også: Årets lag 5. divisjon for 2023 – kvalitet i alle ledd

– Jeg synes min egen sesong har vært bra. Jeg hadde en bra vår hvor kroppen spilte på lag. Da er det morro å spille fotball. På høsten begynte jeg derimot å få noe problemer med leggene igjen, og da ble prestasjonen noe dårligere, forklarer Viktor Wikstrøm.

– Men alt i alt så er jeg godt fornøyd med årets sesong hvor jeg fikk bidratt godt både offensivt og defensivt.

Blaker og Wikstrøm har feid gjennom 5. divisjon, noe overraskende for oss rundt, men mange i Blaker mener dette er en av de beste årgangene de siste 15 årene.

– Klubbens sesong har vært helt enorm. Laget har aldri vært bedre, og med et godt støtteapparat måtte dette bare bli bra, forklarer Wikstrøm.

Martin Nordseth, Per Einar Martila, Viktor Wikstrøm i Blaker

Hvorfor var dere så gode?

– Årsaken er enkel. Vi har hatt kontinuitet med treningsarbeidet i hele år. I tillegg har vi fått inn noen spillertyper som gjør at vi kan spille på litt forskjellige måter. Kombinert med en solid innsats av samtlige i hele år gjorde at vi var suverene denne sesongen, svarer Skedsmo-gutten, som kom til Blaker i 2018.

Med sine 14 scoringer og ni målgivende har han kjempet i toppen på målscorerlista i hele høst. Martin Mathisen tok seg av toppscorertittelen med sine 15 scoringer, men det kunne vært helt annerledes.

I siste kamp mot Gjerdrum og like før slutt, kom Blaker 3 mot 1 og Martin Nordseth traff en av to i feltet. Der stod altså både Wikstrøm og Mathisen helt alene. Det ble Mathisen.

– Haha! Ja, det var litt av en situasjon. Mathisen og jeg hadde 14 mål hver før den situasjonen. Mathisen plasserte seg rett og slett best i feltet når Nordseth la inn. At han da tok toppscorertittelen er helt fair. Hadde selvfølgelig lyst på tittelen selv, men at Mathisen tok den er helt greit. Han har vært god i år. Synes det var morro at vi knivet om tittelen helt inn. Det gjør at man pusher hverandre. Det er moro, sier Wikstrøm.

Her kommer Martin Nordseth, og foran mål er Mattias Karlsson (først) og så Viktor Wikstrøm. Bak der, utenfor bildet, står Martin Mathisen og han scorer (Foto: Espen Bråthen)

Blaker skal markere seg i 4. divisjon

Nå venter et hakk opp, og årets 4. divisjon har vært god. Men, det skremmer ikke Wikstrøm og Blaker.

– Jeg gleder meg enormt til å spille i 4. divisjon igjen. Det er der vi hører hjemme. Det har vi vist i år, men også de tidligere årene vi spilte i 4. divisjon. Vi kommer til å markere oss neste år, sier årets spiller i 5. divisjon.

– Det å bli kåret til årets spiller i lokalfotballen er en stor ære. Selv om det «bare» er 5. divisjon er det mange gode fotballspillere i denne divisjonen. Jeg er derfor både stolt og ydmyk, avslutter Viktor.

Årets spiller topp 5:

  1. Viktor Wikstrøm, Blaker
  2. Sander Svardahl, Blaker
  3. Martin Mathisen, Blaker
  4. Elias Løvseth, Gjerdrum
  5. Lars-Eirik Svardahl, Blaker

Les også: Årets lag 5. divisjon for 2023 – kvalitet i alle ledd

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 5. divisjon: Søndre Høland – Fet

Søndre Høland får besøk av Fet til et slags lokaloppgjør. Du kan følge alt fra kveldens kamper direkte...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Raske kommentarer og tips foran 4. divisjon

Det er flere herlige kamper i sola i kveld, og her er kommentarer og tips foran kampene i...

Direkte 5. divisjon: Søndre Høland – Leirsund

På Bråtevangen tar Søndre Høland imot Leirsund til seriekamp i 5. divisjon. Følg alt direkte hos Lokalfotballen.