søndag, mai 26, 2024

Mitt favorittlag: Per Kristian Melby – Aktive både på banen og lørdagskvelden

Date:

Share post:

Per Kristian Melby er nestemann i Mitt favorittlag. Blakers store sønn, og AFSKs store spiller, har tatt ut et fantastisk lag.

Les også: Mitt favorittlag: Lars Helge Hoel – de fleste leverte over norm på det sosiale også

– Mitt favorittlag er basert på både sportslig og sosial kompetanse. Flere av disse spillerne var nok minst like aktive en lørdags kveld som på banen, sier PK Melby til Lokalfotballen.

Spissen ble født på Lierfoss (Aurskog) og flytta til Blaker da han var 26 år, og man kan trygt si at han har preget fotballen begge steder.

Formasjon: 4-3-3

Keeper: Rune Hoftvedt, AFSK : keeper med enorm rekkevidde, meget god på strek.  Han hadde potensial til å spille høyere enn det han fikk med AFSK,  men  han var dessverre en del skadeplaget. Enormt god på sitt beste.

Høyreback: Terje Løkka, AFSK: Meget offensiv, teknisk god med god spilleforståelse. Var nok backer som var bedre enn Terje defensivt. Kanskje den medspilleren jeg hadde best kjemi med på banen. Fikk ofte ballen i de posisjonene jeg ønsket og jeg visste ofte når og hvor Terje kom på sine løp.

Midtstopper: Rune Johnsen, AFSK: Midtstopper, kanskje den beste medspilleren jeg har hatt. Ikke  den hurtigste men meget plasseringssterk, god i dueller, ledertype.   God frispark og straffeskytter. Scoret masse mål etter at jeg skaffet han straffer.

Midtstopper: Jan Karlsen, AFSK: meget hurtig stopper, også god til å lese spillet. Meget hyggelig kar som var viktig i spillergruppa etter sammenslåingen med Aurskog og Finstadbru. Ga seg etter min mening for tidlig i AFSK

Venstreback: Jørgen Kind Johannessen, AFSK: Enbeint venstreback. Klarte knapt å stå på høyrebeinet. Enormt løpssterk, god både offensivt og defensivt. Veldig blid og hyggelig utenfor banen, ganske stort temperament på banen..

Midtbane: Rune Richardsen, AFSK: God teknikk, spilleforståelse, løpskraft, duellsterk. Rune hadde stort sett alt. Ikke vanskelig å skjønne at han hadde spilt på øverste nivå i Norge. Enorm vinnervilje både i kamp og på trening.

Midtbane: Tor-Einar Torre, AFSK: Slepen tekniker, kunne kanskje virke litt treg men hadde en egen evne til å få med seg ballen eller å få en tå på ballen når han skulle bryte motstanderen. Driblesterk og god spilleforståelse. Hadde ikke Romerikes beste skuddbein.

Midtbane: Tom Haug , Aurskog IL:  Kløfta-gutt som kom til Aurskog fra Vålerenga. Var skadeplaget men når han var skadefri var han en meget god offensiv midtbanespiller. Sterk i dueller, god teknikk, godt overblikk. En kar med ett fantastisk godt humør.

Spiss: Finn Larsen, Aurskog IL: hadde ett utrolig steg, meget god teknikk, fysisk sterk, nesten umulig å stoppe når han fikk opp farten. Gikk videre til LSK etter tiden i Aurskog. Beste spiss jeg har spilt sammen med.

Spiss: Fredrik «Blakern» Larsen, Blaker: Fantastisk skuddbein, luktet mål, løp ikke mest men hadde en utrolig evne til å plassere seg riktig i motstanderens felt. Fantastisk godt humør, klarte aldri å stoppe å skravle, var ufrivillig «stand up komiker» utallige ganger

Spiss: Tommy Heia, AFSK: Lavt tyngdepunkt, stor løpskraft og meget hurtig. Spiller som alltid gjorde jobben 100%

Her er Mitt favorittlag til PK Melby

Innbyttere:
Ronny Michelsen, Haus Sauge, Geir Sandengen, Ronny Fredriksen, Glenn E. Moe, Vidar Gravdal , Thor Helge Bergan (AFSK). Knut «Bimmern» Holmedahl (Aurskog IL).

Trener: Frank Grønlund. Kom inn som trener når Aurskog og Finstadbru hadde slått seg sammen før 1987-sesongen. Hadde ingen relasjon til noen av klubbene når han kom. Det passet perfekt for en ny klubb. Innførte nye og tøffere linjer i forhold til punktlighet, tilstedeværelse på trening etc. I tillegg skjønte han viktigheten av at spillergruppen også hadde det artig sosialt utenfor banen. Var trener da AFSK rykket opp i 2. divisjon i 1989.

Les også: Mitt favorittlag: Lars Helge Hoel – de fleste leverte over norm på det sosiale også

Les også: – Vi er avhengige av alle | Blaker med imponerende sesong

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Mitt favorittlag: Ole Robert Søbye – forbilder, erfaring, vinnervilje, sosial kompetanse, kvalitet og talenter

Neste spiller ut i Mitt favorittlag er Bjørkelangens Ole Robert Søbye. Det er spillere fra BSF, Høland og...

Mitt favorittlag: Ranveig Karlsen sin lange og fantastiske karriere gir et fantastisk lag.

Neste ut i Mitt favorittlag er Setskog, og Setskog-Hølands, midtbanestrateg Ranveig Karlsen. Setskauing har 25 landskamper og hundrevis...

Mitt favorittlag: Magnus Iversen – Gode kompiser som har betydd mye for meg

Nå er det på tide med en «ung» spiller. Magnus Iversen har herjet mye, og laget hans har...

Mitt favorittlag: Lars Helge Hoel – de fleste leverte over norm på det sosiale også

Først ut i en ny sesong av Mitt favorittlag er Lars Helge Hoel. Eidsvold Turn-legenden har en fantastisk...