torsdag, juni 20, 2024

Strømmen tapte – men en sesong over all forventning

Date:

Share post:

Mot opprykksklare Levanger ble det tøft for Strømmen og de tapte 1-3. Sindre Rindal er godt fornøyd etter en god sesong.

Les også: -Det er lett å være kaptein på dette laget – en gjeng som ofrer alt for hverandre

Strømmen har utover i sesongen blitt bedre og bedre og i perioder har de hatt 3. plassen. I det siste, etter at de slo Ull/Kisa 1-0, så spilte de uavgjort mot bunnlaget Ullern og nå ble Levanger for sterke. Dermed er de rødgrå nede på 5. plass.

– Vi kommer veldig skeivt ut og blir litt juniorer i starten, mot et lag som er veldig gode på den fotballen de spiller. Finnes vel ikke noe verre lag i postnord å havne under med 2-0 tidlig mot, sier midtstopper Sindre Rindal etter kampen.

Jakob Skille og Strømmen fikk det tøft mot seriemester Levanger (Foto: Espen Bråthen)

Allerede etter fem minutter lå strømlingene under med 0-2 etter to scoringer av Sanel Bojadzic.¨

– Vi jobber oss sakte inn i det og klarer å holde de lave i lengre perioder, og henger vel også sammen med at de var veldig fornøyde med å ligge lavere. Hever oss i 2. omgang og er i mye større grad med i kampen uten å helt sette det store trykket på de før kampen etter alle solemerker er over. Fullt fortjent med borteseier, sier Rindal, som satte inn 1-3-scoringen – etter at Bojadzic hadde satt sin og Levanger sin tredje scoring.

– Sesongen har jo vært over all forventning og si noe annet vil være å lyve. Vi hadde jo selvfølgelig troen på at vi på vårt beste kunne slå alle. Det er også naturlig at det kladder litt i starten når det er så mange nye spillere, men siden så mange av oss er lokale og kjente til hverandre fra før gjorde det at ting gikk fortere og etter at vi fikk noen litt stygge seire så begynte spillet å sitte i større grad også, forklarer Rindal om Strømmens sesong.

Sindre Rindal i Strømmen

 – Det at vi også er såpass unge gjør at det selvfølgelig vil være svingninger, men vi har klart å unngå de aller største svingningene, noe som igjen kan skyldes at vi er en utrolig fin gjeng. Det er lett å stille krav og gi tilbakemeldinger til hverandre når ting ikke er som det skal når vi vet at det ligger en kjærlighet i bunn og at man føler at alle vil det beste for hverandre og laget. Vi er veldig heldige som har et team rundt også som gjør det lett å senke skuldrene og tenke på utviklingen til hver enkelt og laget, og på den måten skapes det gode resultater også. Det er jo også mye morsommere å vinne sammen med en gjeng med kompiser med mye av den samme baggasjen, enn en gjeng som er rasket sammen fra alle vidder uten noe som helst tilhørighet til Strømmen, avslutter Rindal, som har mange og gode meninger om Strømmen og fotball.

Ull/Kisa slo Ullern 3-1 etter scoringer av Andreas Nyhagen, Mathias Blårud og Kabamba Kalabatama, og de er nå poenget foran Strømmen.

– Vi satser vi på at det blir noen seire på slutten nå for den 3.plassen, og det å ha Kisa bak oss ved sesongslutt, er noe som motiverer ordentlig.

Les også: -Det er lett å være kaptein på dette laget – en gjeng som ofrer alt for hverandre

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 2. divisjon kvinner: LSK – Kvinner 2- Lillestrøm SK

Lokaloppgjør. Begge lag spiller i LSK-Hallen, og nå møtes LSK Kvinner 2 og Lillestrøm. Følg alt direkte på...

Topp 10 beste spillere i 2. divisjon

I de tre 2. divisjonslagene på Romerike er det mange spillere. Her kårer vi topp 10 beste spillere...

Bildeserie: Ull/Kisa fikk besøk av Strømmen – masse bilder fra 2. divisjonskampen

Endelig fikk vi tid til en bildeserie. Strømmen slo Ull/Kisa 2-1 på Jessheim, og her har dere mange...

– Vi er et jævla godt fotballag med en solid grunnmur

Nok en gang vant Strømmen over Ull/Kisa, og de kriget hjemmelaget i senk i 2-1-seieren som var fullt...