søndag, mai 19, 2024

-Det er lett å være kaptein på dette laget – en gjeng som ofrer alt for hverandre

Date:

Share post:

Strømmen har endret profil foran årets sesong, og 21-åringen Tobias Myhre leder an i den lokale «revolusjonen».

Les også: Strømmen tapte – men en sesong over all forventning

Lørenskog-gutten gikk til Strømmen i 2021, altså i covid-perioden, og han fikk flere kamper i OBOS-ligaen høsten 2021. Året etter var han fast i 2. divisjon, etter nedrykket fra OBOS, og i år er høyrebacken kaptein for de rødgråe.

– Det har vært veldig morsomt og lærerikt å få lov til å være kaptein som 21-åring. Så jeg vil rette en stor takk til Kasey for den muligheten. Det har vært ganske lett å være kaptein på dette laget siden vi er en kompisgjeng som ofrer alt for hverandre og alle er med på å ta ansvar. Det er selvfølgelig en som må bære kapteinsbindet, men hver gang vi går ut på banen så er vi alle klare på at vi trenger 11 ledere hver gang vi går ut på banen, sier Tobias Myhre til Lokalfotballen.

Tobias Myhre takker trener Kasey Wehrmann (Foto: Espen Bråthen)

Myhre som stort sett har spilt på midtbanen har spilt back eller vingback i år. På sine 23 kamper har han scoret seks mål. To av de har kommet mot rivalen Ull/Kisa, og det siste var matchvinner-scoringen i høst.

Hva er dine ambisjoner?

– Jeg har selvfølgelig større ambisjoner innenfor fotballen enn å spille 2.divisjon. Hva som skjer etter sesongen er litt vanskelig å svare på nå, men per dags dato så har jeg fokus på å gjøre det så bra for strømmen som mulig i de tre siste kampene.  Vi får se hva som skjer etter sesongen, svarer Myhre.

Strømmen har som nevnt overrasket mange denne sesongen, og de kan komme topp 3.

– Vi som klubb kjemper fortsatt for 3.plassen noe som vi spillere er gira på å få til. Med en bra plassering i år så vil jeg tro det kan bidra til at flere gode spillere er gira på å komme til Strømmen foran neste sesong så klubben kan ta ytterligere steg mot veien tilbake til OBOS-ligaen, sier Myhre.

Mot Levanger ble det tøft, og etter 1-3-tapet er de nede på 5. plassen.

Vi starter dessverre kampen altfor dårlig. Siste 10-15 minuttene av første, og andre omgangen, synes jeg er bedre. Da står vi mer opp i duellen samtidig som vi klarer å være litt mer tålmodige med ball selv noe som gjør at vi klarer å skape et par farligheter selv, forklarer Myhre.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Topp 10 beste spillere i 2. divisjon

I de tre 2. divisjonslagene på Romerike er det mange spillere. Her kårer vi topp 10 beste spillere...

Bildeserie: Ull/Kisa fikk besøk av Strømmen – masse bilder fra 2. divisjonskampen

Endelig fikk vi tid til en bildeserie. Strømmen slo Ull/Kisa 2-1 på Jessheim, og her har dere mange...

– Vi er et jævla godt fotballag med en solid grunnmur

Nok en gang vant Strømmen over Ull/Kisa, og de kriget hjemmelaget i senk i 2-1-seieren som var fullt...

Direkte fra 2. divisjon: Ull/Kisa – Strømmen

I 2. divisjon smeller rivalene Ull/Kisa og Strømmen sammen allerede i 2. serierunde. Følg alt direkte på Lokalfotballen. Les...