onsdag, november 29, 2023

LSK kvinner er kun tre poeng bak seriegull – alt fokus på serien

Date:

Share post:

Med sin tredje strake seier puster LSK Kvinner RBK og VIF i nakken – 2-0 over Åsane. Emilie Woldvik jakter seriegull men ikke skrevet ny kontrakt.

Det er kun tre kamper igjen i toppserien for kvinner og nå puster LSK Kvinner de to øverste lagene i nakken. De vant 2-0 over Åsane i en kamp de var klart best.

Scoringene satt litt inne, men like før pause smalt det. Ny Miljana Ivanovic stod for en god prestasjon etter en nydelig ball fra Oda Johansen. Hun dro av to spillere og plasserte ballen på innsiden av en utrusende keeper.

Her scorer Miljana Ivanovic for LSK Kvinner mot Åsane. Det er spissen 2. scoring for de gule og svarte i serien (Foto: Espen Bråthen)

Gultrøyene skapte bra med sjanser, men Åsane hadde like mye ball- men kom seg ikke gjennom et godt forsvar.

Veldig god kontroll

I 2. omgang var LSK Kvinner enda mer dominerende, og de burde scoret flere enn det ene de scoret i 2. omgang ved Signe Holt Andersen.

– Jeg synes vi har veldig god kontroll og slipper til lite defensivt. Vi ser igjen mye av det vi har jobbet med på feltet den siste perioden, men så mangler vi litt på siste tredjedel for å score enda flere mål, sier LSK Kvinners kaptein, Emilie Woldvik.

Og nå jakter dere seriegull?

– Vi prøver å ta en kamp om gangen og fokusere på hva vi kan gjøre for å ha gode prestasjoner og utvikle oss som lag. Det er selvfølgelig veldig gøy å være med i medaljekampen, og hvis prestasjonene er gode vil poengene komme. Vi har alle muligheter til å levere en knallsterk avslutning på en god sesong, så får vi se hva det holder til, forklarer Woldvik til Lokalfotballen.

Flere lokale jenter har fått spilletid i LSk Kvinner. Her er et lite knippe av de tidligere i sesongen: Luana Cotrau (f.v), Emma Reshane, Oda Johansen, Mille Ivi Christensen, Eimilie Woldvik og Tilde Andersson (Foto: Espen Bråthen)

Både Rosenborg og Vålerengen har tøffe kamper søndag. De spiller henholdsvis borte mot Brann og Lyn. LSK Kvinner har igjen Arna Bjørnar, Rosenborg og Brann. Rosenborg har igjen Brann, Avaldsnes, LSk Kvinner og Vålerenga. Og VIF har igjen Lyn, Brann, Stabæk og Rosenborg.

Emiliw Woldvik skal nå først ut i U23-kamper for Norge, før de møter Arna Bjørnar 4. november. Kløfta-jenta sin kontrakt går ut etter denne sesongen, og den viktige spilleren har ikke signert på ny kontrakt.

– Jeg har en fin dialog med LSK, men ingen ting er bestemt enda. Akkurat nå er alt fokuset mitt på å fullføre sesongen på best mulig måte, avslutter Woldvik.

Det er flere viktige spillere som ikke har skrevet under på ny kontrakt denne høsten, og det blir spennende å se hva som skjer med Woldvik, Emma Godø og Oda Johansen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Hvordan blir trenerkabalen i 2024 for klubbene på Romerike

Vi er akkurat ferdig med serien foruten eliteserien, men allerede er ryktene i gang og vi går igjennom...

Suksess for Lillestrøm – Nå venter endelig en spennende kvalik til 2. divisjon

Etter lang venting skal Lillestrøm snart spille kvalifisering om å komme seg til 2. divisjon. Det er et...

Bjørkelangen plaget Lillestrøm – men måtte gi tapt

Bjørkelangen er med i kvalik til regional på jentesiden for første gang, og mot store Lillestrøm hadde fortjent...

11 lag skal bli til seks lag i kvalifisering til regional

Allerede denne måneden starter kvalifiseringen til regional serie for J15 og J17. NFF Akershus har totalt seks plasser. For...