søndag, mai 26, 2024

LSK kvinner er kun tre poeng bak seriegull – alt fokus på serien

Date:

Share post:

Med sin tredje strake seier puster LSK Kvinner RBK og VIF i nakken – 2-0 over Åsane. Emilie Woldvik jakter seriegull men ikke skrevet ny kontrakt.

Det er kun tre kamper igjen i toppserien for kvinner og nå puster LSK Kvinner de to øverste lagene i nakken. De vant 2-0 over Åsane i en kamp de var klart best.

Scoringene satt litt inne, men like før pause smalt det. Ny Miljana Ivanovic stod for en god prestasjon etter en nydelig ball fra Oda Johansen. Hun dro av to spillere og plasserte ballen på innsiden av en utrusende keeper.

Her scorer Miljana Ivanovic for LSK Kvinner mot Åsane. Det er spissen 2. scoring for de gule og svarte i serien (Foto: Espen Bråthen)

Gultrøyene skapte bra med sjanser, men Åsane hadde like mye ball- men kom seg ikke gjennom et godt forsvar.

Veldig god kontroll

I 2. omgang var LSK Kvinner enda mer dominerende, og de burde scoret flere enn det ene de scoret i 2. omgang ved Signe Holt Andersen.

– Jeg synes vi har veldig god kontroll og slipper til lite defensivt. Vi ser igjen mye av det vi har jobbet med på feltet den siste perioden, men så mangler vi litt på siste tredjedel for å score enda flere mål, sier LSK Kvinners kaptein, Emilie Woldvik.

Og nå jakter dere seriegull?

– Vi prøver å ta en kamp om gangen og fokusere på hva vi kan gjøre for å ha gode prestasjoner og utvikle oss som lag. Det er selvfølgelig veldig gøy å være med i medaljekampen, og hvis prestasjonene er gode vil poengene komme. Vi har alle muligheter til å levere en knallsterk avslutning på en god sesong, så får vi se hva det holder til, forklarer Woldvik til Lokalfotballen.

Flere lokale jenter har fått spilletid i LSk Kvinner. Her er et lite knippe av de tidligere i sesongen: Luana Cotrau (f.v), Emma Reshane, Oda Johansen, Mille Ivi Christensen, Eimilie Woldvik og Tilde Andersson (Foto: Espen Bråthen)

Både Rosenborg og Vålerengen har tøffe kamper søndag. De spiller henholdsvis borte mot Brann og Lyn. LSK Kvinner har igjen Arna Bjørnar, Rosenborg og Brann. Rosenborg har igjen Brann, Avaldsnes, LSk Kvinner og Vålerenga. Og VIF har igjen Lyn, Brann, Stabæk og Rosenborg.

Emiliw Woldvik skal nå først ut i U23-kamper for Norge, før de møter Arna Bjørnar 4. november. Kløfta-jenta sin kontrakt går ut etter denne sesongen, og den viktige spilleren har ikke signert på ny kontrakt.

– Jeg har en fin dialog med LSK, men ingen ting er bestemt enda. Akkurat nå er alt fokuset mitt på å fullføre sesongen på best mulig måte, avslutter Woldvik.

Det er flere viktige spillere som ikke har skrevet under på ny kontrakt denne høsten, og det blir spennende å se hva som skjer med Woldvik, Emma Godø og Oda Johansen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Hva i alle dager driver LSK Kvinner med? Økonomisk uføre igjen

Ikke overraskende tikket pressemeldingen fra LSK Kvinner inn i dag der de nok en gang er i økonomisk...

Fem jenter fra Romerike er med på jentenes talentleir i Sarpsborg

Nå har Norges Fotballforbund tatt ut troppene i J14, J15 og J16 til samlingen i januar. Det er...

3. divisjon kvinner har med Ull/Kisa – og vi venter på kvalifisering

For Romerike så er Ull/Kisa vår representant i 3. divisjon. Serien er et samarbeid med fire kretser, men...

Terminlisten er ute for regional J17 – fire lokale lag

Nå er terminlisten for J17 sin regionalserie klar. Fire lokale lag skal forsvare NFF Romerike sin ære. Les også:...