søndag, mai 26, 2024

Mitt Favorittlag: Les alle – og nå kommer det nye

Date:

Share post:

I en lang spillerkarrière opplever man mye. Vonde motspillere, gode historier og ikke minst mange gode medspillere. Nå er det tid for litt mimring og de gode historiene.

I løpet av de nærmeste ukene skal kjente profiler i den lokale fotballen presentere sine tropper med sin personlige favoritter blant medspillerne. De har alle hatt lange karrierer ut på fotballbanene på Romerike.

«Stjernespekket» liste

De som er ute er Arne Gunnar Ellevold, og så følger det på en etter en. Simon Mesfin, Wegard Bakkehaug, Atle Søgård, Per Kristian Melby, Espen Olsen, Fredrik Larsen, Arne Henrik Vestreng, Ola Jørstad, Eirik Soltvedt, Stian Davidsen, og så videre.

Les også: Mitt favorittlag: Eivind Svalestad | – Beste 1 mot 1-spilleren i landet

Alle disse har kommet med sine lag i løpet av høsten. Det behøver ikke bare å være de beste spillerne, men kanskje også spillere som kunne blitt bedre eller som var viktige i en garderobe. Man tar ut en startellever, og smeller også inn 5-6 innbyttere.

Les også: Mitt Favorittlag: Fredrik ”Blakern» Larsen | Alle fikk kjeft på treninger og kamper

Mitt favorittlag

Lokalfotballen utfordrer også dere som leser dette. Send inn din tropp med startellever og 5-6 innbyttere med spillere du har spilt sammen med. Ta gjerne med trener også. Gode historier om spillere er alltid et stort pluss. Send til espen@lokalfotballen.blog.

Det er bare å ringe meg/sms også, på 45224573, hvis du har ønsker om profiler jeg burde kontakte for dette.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Mitt favorittlag: Ole Robert Søbye – forbilder, erfaring, vinnervilje, sosial kompetanse, kvalitet og talenter

Neste spiller ut i Mitt favorittlag er Bjørkelangens Ole Robert Søbye. Det er spillere fra BSF, Høland og...

Mitt favorittlag: Ranveig Karlsen sin lange og fantastiske karriere gir et fantastisk lag.

Neste ut i Mitt favorittlag er Setskog, og Setskog-Hølands, midtbanestrateg Ranveig Karlsen. Setskauing har 25 landskamper og hundrevis...

Mitt favorittlag: Magnus Iversen – Gode kompiser som har betydd mye for meg

Nå er det på tide med en «ung» spiller. Magnus Iversen har herjet mye, og laget hans har...

Mitt favorittlag: Per Kristian Melby – Aktive både på banen og lørdagskvelden

Per Kristian Melby er nestemann i Mitt favorittlag. Blakers store sønn, og AFSKs store spiller, har tatt ut...