tirsdag, april 23, 2024

En fantastisk helg for fotballen på Romerike

Date:

Share post:

Det ble på mange måter en fantastisk helg for lokalfotballen på Romerike. Serievinnere er kåret, noen kan vinne serien og vi slipper uønsket nedrykk.

Dette har vært en helg mange har ventet på. Det florerte med spennende fotballkamper fra lengst sør til øverst i nord av Romerike.

600 tilskuere så Aurskog-Høland denge Lørenskog 2 6-0 og vinner serien, og selvfølgelig rykke opp til 3. divisjon. Ola Vestreng var den store hærføreren med sin enorme innsats og vilje, og han endte opp med et hat-trick. Ryktene sier han var meget god på opprykksfesten også.

1200 tilskuere så Eidsvold Turn slå serieleder Hønefoss 4-1 i en imponerende kamp. De snudde fra 0-1 og vant fullt fortjent. Nå venter to kamper mot Molde 2 og Volda. 98 mål til nå og det blir nok godt over 100 etter de to siste kampene.

Lokale spillere gir mange tilskuere

En av noen fellesnevnere for disse to klubbene som vinner hver sin serie er at de har mange lokale spillere, og det gjør også at tilskuertallet er godt året rundt. Vi ser klubber henter inn mange spillere og ikke får det til.

Skedsmo reddet med stor sannsynlighet plassen etter hele 8-0 mot et svakt Ullern 2. Nå er de tre poeng foran Gneist (som slo Grorud 2) og to kamper igjen. Skedsmo har tøff motstand men det har også Gneist, så dette går nok greit for Skedsmo.

Blaker har vinni serien for lenge siden, men de avsluttet til 20 i stil da serietoer Gjerdrum ble sendt hjem med sju mål i sekken. Martin Mathisen scoret hat-trick, og det kommer en egen sak på Blaker og han senere.

Per EInar Martila i skuddet. Elias Løvseth prøver å blokkere (Foto: Espen Bråthen).

Skjetten 2 blir med Blaker opp til 4. divisjon. De slo Raumnes & Årnes 2 med 2-0 – etter at Skjetten 2 hadde snudd laget i de siste kampene.

I 6. divisjon har FUVO 2 og Leirsund rykka opp. Leirsund spiller sin siste kamp borte mot Borgen og med minst uavgjort så vinner de 6. divisjon.

7. divisjon ble avgjort på søndag, og i utgangspunktet går det tre lag opp. Det er fordi to lag har trekt seg i 6. divisjon og begge de to går ned. Men rykker for eksempel Skedsmo ned så rykker det uansett ned to lag i alle seriene fra 4. divisjon og nedover.

Mye av nedrykkslagene er klare

Angående nedrykk så har Gjelleråsen 2 rykka ned fra 4. divisjon, og kan ta med seg Strømmen 2 (dette med Skedsmo igjen). I 5. divisjon har Raumnes & Årnes 2 gått ned og Søndre Høland må følge med på 3. divisjon. I 6. divisjon har som nevnt tidligere Kurland og Gjerdrum 2 trukket laget. Holter har rykka ned fra 7. divisjon.

Robert Krolikowski og Sondre Skredderberget i duell i årets siste serierunde i 5. divisjon
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte 5. divisjon: Søndre Høland – Leirsund

På Bråtevangen tar Søndre Høland imot Leirsund til seriekamp i 5. divisjon. Følg alt direkte hos Lokalfotballen.

Foran mandagens kamper på Romerike – spennende lokaloppgjør

Det er deilig med en skikkelig fotballmandag igjen. Her er noen raske kommentarer og tips foran kveldens kamper...

Direkte fra 4. divisjon: Løvenstad – Sørumsand

På Sandbekken får Løvenstad besøk av Sørumsand. Du kan følge alt direkte her hos Lokalfotballen fra kl. 20:15.

Nå har det snudd for Raumnes & Årnes – enkelt mot Rælingen

Etter en tøff start har Raumnes & Årnes to strake seire, og lørdagens seier mot Rælingen var sterk. -...