søndag, juni 16, 2024

Aurskog-Høland i førersetet – hele klubben er fornøyde

Date:

Share post:

Aurskog-Høland leder 4. divisjon, og nå blir det folkefest på Bjørkelangen lørdag. Med seier over Lørenskog 2 rykker de opp.

Forutsetningene er veldig enkle. Aurskog-Høland er tre poeng foran Ull/Kisa 2 før siste seriekamp som spilles lørdag. AHFK har et plussmål mer men det spiller ingen rolle – det er de tre poengene som er viktig.

Aurskog-Høland tok et sterkt poeng mot et meget sterkt Eidsvold Turn 2, og Ull/Kisa 2 tapte 2-3 mot Rælingen i forrige runde.

AHFK møter Lørenskog 2 og Ull/Kisa 2 møter Gjelleråsen 2. I utgangspunktet møter AHFK mye sterkere motstand, men de er selvfølgelig favoritter. Det må også nevnes at førstelagene til både LIF og GIF spiller to timer senere denne lørdagen.

Nå ventes det folkefest

Det rigges til folkefest på Bjørkelangen, og det forventes masse mennesker. AHFK har allerede det beste snittet i 4. divisjon på 200, men har også hatt kamper med 300 tilskuere. Kan vi forvente 500 tilskuere på lørdag tror.

– Vi er fornøyde med A-laget. Veldig. Men, veldig viktig å formidle at vi er superfornøyde med hele klubben fra G16, G19 samt A- og b- laget, pluss det ny-oppstartete damelaget. Hele klubben er fornøyde, sier sportslig leder i Aurskog-Høland, Øyvind Sægrov.

G16 leder 2. divisjon. G19 kjemper med Kløfta for å vinne 1. divisjon – de møtes forresten på fredag (13. okt) så det er en meget spennende fotballhelg som venter på skauingene.

– En kamp med stor betydning for mange. Masse folk. Fint vær. God ramme rundt kampen.

Nå blir det opprykk til 3. divisjon?

– Hvis. Hvis det blir opprykk. Den utfordringen tar vi hvis vi rykker opp. Vi har tatt en kamp om gangen og gjør det fortsatt, sier Tor Einar Torre, som er styreleder i Aurskog-Høland.

Om ikke lenge bytter klubben navn. Lokalfotballen veit at de skal bytte til Bjørkelangen/Høland i vinter, men Sægrov og Torre er ikke så pratsomme ennå om det byttet.

– Det er en prosess som vi ikke ønsker å uttale oss om ennå. Det kommer, sier lederne i AHFK til Lokalfotballen.

Minst 500 tilskuere

Nå ventes det som sagt storinnrykk til Bjørkelangen kunstgress på lørdag. Det er lenge siden det er blitt spilt en like viktig kamp ute på bøgda. AHFK var i 3. divisjon i 2016 og kom på en meget sterk 7. plass, men det året endret man på seriesystemet og de rykket ned.

I lagoppstillingene fra 2016 så stod Mathias Hoftvedt i mål og Eirik Haugen spilte midtstopper. De to er nå trenerduoen i klubben. Alle brødrene Vestreng (Martin, Bendik og Ola) er fortsatt med. Det gjelder Jonas Grahn og Ahmed Jouini også.

Aurskog-Høland – Lørenskog 2 spilles klokken 13:00 på Bjørkelangen kunstgress lørdag 14. oktober. Da spilles også Ull/Kisa 2 – Gjelleråsen 2 samtidig – som alle kampene i 4. divisjon.

– En kamp med stor betydning for mange. Masse folk. Fint vær. God ramme rundt kampen. Gode sponsorer som er med og lager en god ramme for alle. Adidas sponser med gode premier i loddsalg samt en vanvittig flott pris til BB i kampen. Og kjekke unge, flotte ungdommer som spiller fin fotball. Kan ikke ønske seg en bedre lørdag en det, avslutter Sægrov.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Rælingen

Sørumsand får besøk av Rælingen i 4. divisjon. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 4. divisjon: Blaker – Sørumsand

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Blaker får besøk av Sørumsand på en en regntung Bruvollen. Følg alt...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Løvenstad

Nå prater vi lokaloppgjør. Derby. Rivaler. Rælingen får besøk av Løvenstad. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Eidsvold IF

Nå er det breddefotballens helg. Raumnes & Årnes får besøk av Eidsvold IF. Kom deg på kamp, eller...