søndag, mai 26, 2024

– Masse energi og tørre å bruke ballen

Date:

Share post:

For Skedsmo venter nok en viktig kamp når de skal til nabo Gjelleråsen. Ole Moltzau er klar og tydelig.

– Måten vi slår Gjelleråsen på trur jeg er å ta med oss det positive fra sist kamp mot Lysekloster. Der var vi mer kyniske i spillestilen, litt tøffere i duellene, tydeligere i kommunikasjonen og klarte å mure greit igjen defensivt. Med unntak av en uheldig situasjon som endte i skåring. Samtidig må vi tørre å utnytte de rommene som åpner seg, tørre å bruke ballen når mulighetene åpner seg samt enda mer energi, sier Moltzau til Lokalfotballen.

Tøft kampprogram

Akkurat nå er Skedsmo tre poeng over streken, og de har flere tøffe kamper. Kampprogrammet er nok hakket vanskeligere enn det Gneist har, så dette blir et lite drama helt inn.

– «Heldigvis» så er vi foreløpig noen poeng over streken, men vi må plukke poeng. Her trur jeg nok vi er avhengig av at vi som har noen år, kamper og erfaringer under beltet må steppe opp enda mer for å lede vei. Så spe på med ungdommelig blod som gir oss den energien vi trenger i kampene, sier den rutinerte spissen til Skedsmo.

I starten av sesongen var det veldig mange nye spillere, og mange fra Oslo, i troppen til Skedsmo. Det har vært noen dårlige spøker om at Skedsmo er KFUM 3 (KOFFA 3). Nå i det siste ser man heldigvis at klubben snur seg mer og mer for å bruke flere lokale spillere

– En årsak er helt klart at i løpet av sesongen så har vi hatt litt for mye gjennomtrekk av spillere, når de har forsvunnet ut samtidig som vi mistet 6-7 mann i sommer så har det naturlig nok ført til at flere av de unge lokale har fått sjansen de har ventet på, fortjent, og tatt vare på den. En annen grunn er at vi har hatt en del skader og småskader på flere lokale viktige spillere for oss gjennom sesongen, som blant annet Evensen, Myhre, Risberget  som har gjort at det tidvis har vært altfor få lokale i banen, forklarte Moltzau.

God blanding i troppen nå

Skedsmo har også fått tilbake Skedsmo-gutter i Henrik Tesli, Lars Jørgen Mork og Kasper Berntsen.

– Så må det nevnes at de som er i troppen i dag som ikke er lokale har kommet inn å bidratt veldig godt i både gruppa og på banen for oss. Man ønsker alltid så mange lokale, fortrinnsvis skedsmogutter i stallen som mulig, men det er alltid godt med noen impulser utenfra som har helt andre erfaringer, tanker, ideer og typer.

Nå venter det fire finaler på Skedsmo, og først ut er lokaloppgjøret mot Gjelleråsen. I motsatt oppgjør i vår ble det utvisninger og masse styr da Skedsmo vant 2-1.

Vi må følge planene vi blir enige om å stå i det samlet. Da har vi både travere som vet hva det går i og sultne gutter som løper sokkene av seg. Heldigvis så har vi nok av begge deler. Å spille kamper som betyr noe er noe av det morsomste som finnes, avslutter spissen.

Kampstart er 14:00 på Li kunstgress. Sola skinner så dette blir en herlig fotballørdag.

Klokken 13:00 er det Åkrene – Fet 2 og 15:00 er det Sørumsand – Raumnes & Årnes og Bøn – Blaker.

Kom deg på kamp!

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...