mandag, mai 20, 2024

Endelig seier for Sørumsand – Fjellhamar stoppet Rælingen

Date:

Share post:

Det ble en herlig tredjesiste serierunde i 4. divisjon – Sørumsand vant igjen. Fjellhamar stoppet Rælingen. Sammendrag fra de fleste kampene.

Aurskog-Høland slo Eidsvold IF i en fartsfylt kamp, og er fortsatt serieleder. Ull/Kisa 2 ledet 3-0 over Lørenskog 2 men holdt helt inn til tross for to reduseringer av Lørenskog.

Så var det det tredje laget som var, og ja skriver var (selv om det egentlig er et skjellsord), med i toppkampen, men de er ikke det nå lenger. Rælingen tapte fortjent 1-3 borte mot Fjellhamar.

– Godt gjennomført kamp av oss. Får ett par gavepakker av Rælingen tidlig, og vi scorer to. Resten av omgangen var rotene, sa Stian isetorp, trener i Fjellhamar. Kouyateh og Tesfom scoret målene.

Rælingen får en annullert scoring da dommer overprøvde assistentdommer, og FFK og RFK har hver sin mening her.

– Samme svake linjedommer vinker på Rælingens scoring rett før pause, men dommer dømmer likevel scoring. Klink offside for øvrig, sa Isetorp om Hasanis redusering.

Fjellhamar med god kontroll

Utover i 2. omgangen har Fjellhamar kontroll hjemme på den trange kunstgressbanen.

– I andre omgang har vi full kontroll, får brudd på brudd på brudd, og burde scoret flere enn den ene Kouyateh setter. Noe naivt Rælingen, som ikke klare å koble på frontspillerne sine, og dermed skaper lite. Og ett disiplinert FFK som får kampen inn i akkurat det sporet vi ønsker. Mange brudd, samt etter hvert god balanse i overgangene. Meget fortjent hjemmeseier, avslutter Isetorp.

Fjellhamar er på 6. plass med 37 poeng, og har nok den siste NM-kvalikplassen for Akershus. Løvenstad er kun to poeng bak etter de slo Gjelleråsen 2 med 2-1.

Nettopp Gjelleråsen 2 kan vi vinke farvel til nå. Og er Fjellhamar heldige så kan det fort komme et svakt GIF 2-lag i neste serierunde mot de.

Rælingen har 44 poeng på 3. plass, og teoretisk kan de rykke opp hvis de vinner begge sine og AHFK taper begge – og Ull/Kisa 2 får maks ett poeng.

Endelig Sørumsand-seier

Etter fem strake tap har Sørumsand spilt seg helt ut av opprykkskampen denne høsten. Borte mot Kløfta løsnet det da de vant 3-1.

– Ja, fint med seier igjen. Skapte enormt med sjanser som er positivt, men vi burde scoret flere. Solide defensivt, og Kløfta skaper kun noe på dødball. Flere som presterte bedre enn på lenge. En god lagseier, sa Per Einar Gjelsvik til Lokalfotballen.

Sørumsand hadde  14 avslutninger på mål, og tre av de gikk altså inn. Jesper Kornbakk scoret to mål etter han var tilbake etter karantene. Moa Eldirawi satte inn SIFs tredje. Ole Westheim scoret for Kløfta.

Kløfta rykker ikke ned slik ståa er nå, og de møter et svakt Eidsvold Turn 2 i siste seriekamp.

Nettopp Eidsvold Turn 2 stilte sterkt lag mot Hauerseter og vant 5-1 borte. Raumnes & Årnes tok en ny seier da de slo Strømmen 2 med 4-1.

Kim Brenna er toppscorer med 21 mål, og er målet foran Julian Henriksen og Adrian Tjernsli. Saeed Rahim følger etter med 17 mål. Årets toppscorer blir en av de fire.

Det har blitt scoret 797 mål, og det gir et snitt på 4,7 mål per kamp. 48 av de er straffemål og ti selvmål.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Hauerseter

I Marikollen får Rælingen besøk av Hauerseter. Begge lag med ni poeng og seier gir 4. plass. Følg...

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Løvenstad

Dette er alltid herlige lokaloppgjør. Fjellhamar får besøk av Løvenstad. Du kan følge kampen direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra. 4. divisjon: Kløfta – Sørumsand

Kløfta tar imot Sørumsand i Bakkedalen i 4. divisjon. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra kl....

Raske tips foran mandagens serierunde 6. mai

Mandager er herlige. Det er mange kamper, og her er kommentarer og tips foran kampene. Skedsmo – Kristiansund 2 Skedsmo...