tirsdag, mai 21, 2024

Hva skjer i toppen? Hvilket lag rykker ned? Kommentarer og tips foran mandagens kamper

Date:

Share post:

Det spilles ti kamper i kveld på Romerike – både kvinner og menn. Her er kommentarer og tips foran den spennende serierunden.

PS! Vi kommer til å oppdatere denne senere når troppene ligger ute.

2. divisjon kvinner

LSK Kvinner 2- Kongsvinger

Ingen av lagene har veldig mye å spille for – foruten å klare 4. plassen. KIL har litt heng på 3. plassen også.

LSK Kvinner 2 sies å komme med et sterkt lag i kveld i LSK-Hallen. For KIL har de gode romerikinger som Ingeborg Løvli og Naomi Griffin på laget.

Mitt tips: 3-2 Kyvåg, Dahlstrøm og Reshane for LSK Kvinner 2. Griffin 2 for KIL.

3. divisjon menn

Lillestrøm 2 – Ullern 2

Det blir bra lag i kveld også på Lillestrøm 2, men sikkert litt svakere enn først tenkt ettersom de tok tidlige bytter mot Brann i eliteserien.

Oppdatering: LSK 2 kommer ikke med like sterkt lag som de kunne ref benken i går mot Brann. De vinner nok uansett, men litt rart at de ikke prøver så sikre litt bedre. Flere 07ere er med igjen.

Likevel så vinner de denne. Eller rettere sagt: De MÅ vinne denne.

Mitt tips: 2-1 Furaha, Neto for LSK 2. Cleve Broch for Ullern 2.

4. divisjon menn

Hauerseter – Eidsvold Turn 2

Hjemmelaget har sikret plassen etter en ok høst til nå. Det er fire poeng opp til topp 5 (hvis vi fjerner 2. lagene) og en liten sjanse til NM-kvalik. De siste årene har det som regel vært fem lag fra 4. divisjon der.

Brenna er delt toppscorer med 20 mål og jager den tittelen.

Rognerud og Bugge er ikke med. Bror Marius Rognerud soner for fire gule kort.

Eidsvold Turn holder med stor sannsynlighet plassen med seier her. De kommer som forventet med et bra lag – egentlig det de kan komme med. Litt svakere enn det aller beste.

Mitt tips: 2-3 Brenna 2 for HSK. Bandeh, Sørensen og Weaas for Turn 2

Aurskog-Høland – Eidsvold IF

Kveldens «storkamp». Serieleder Aurskog-Høland er to poeng foran Ull/Kisa 2 og tre foran Rælingen. EIF har fortsatt en liten mulighet til opprykk, og da må denne selvfølgelig vinnes. Med poengtap er de helt borte – mye på grunn av svakere målforskjell. Kanskje matematisk også hvis Kisa 2 vinner.

AHFK har noe smågrums uten at vi helt har fått vite alt. Det ser ut til at Grahn er tilbake tidligere enn forventet. Han går inn som stopper i stedet for K. Sether som soner på grunn av fire gule kort. Martinsen er ikke med i kveld.

For EIF er det også litt småtrøbbel men ser ut til at de fleste er med – foruten André T. Nordlie som er ute for resten av sesongen. Forø er på benken, men de prøver Kristiansen fra start.

Dette er en typisk 2-2-kamp der frykten til å tape er større enn viljen til å vinne.

Mitt tips: 2-2 O. Vestreng og Olsen for AHFK. Kristiansen og Emilsen for EIF.

Løvenstad – Gjelleråsen 2

Akkurat nå er Løvenstad to poeng bak Fjellhamar som er på det vi tror er NM-kvalik. De møter noe vi tror er et fortapt GIF 2. Jeg tror de har gitt opp – fordi de skulle ha snudd i går mot Gneist skulle det ha hatt virkning. Det gjorde de ikke.

Løvenstad har fått bot denne uka ettersom de brukte enn ikke-berettiget spiller mot Rælingen (RFK vant 3-1).

Løvenstad mangler litt folk så blir ikke bare overkjøring dette her i jakten på NM. Gjelleråsen stiller ikke like sterkt og det virker som de har gitt opp litt – selv om det er noen gode spillere der altså.

Mitt tips: 3-3 Wang, Sandum og Kristiansen for Løvenstad. Aasmundstad, Khris og Hjelkerud for GIF 2.

Ull/Kisa 2 – Lørenskog 2

Her er det også litt spørsmålstegn før troppen kommer ut. Flere av spillerne spilte G19 IK i helgen. Det var mot Lørenskog – og de gjorde eksakt det samme. Poenget er at Kisa 2 har noe å spille for og det har ikke Lørenskog 2. Kisa vant den IK-kampen, som var meget viktig for å holde plassen. Lørenskog må ta noen flere poeng for å være sikre.

Det er litt skadetrøbbel i Kisa så det er vanskelig å vite hva de kommer med. Lørenskog kommer nok med litt mer rutinert lag.

OPPDATERT: Kisa 2 har med gode a-lagsspillere som Nyhagen og Mahnin, mens Lørenskog 2 kommer med flere unge spillere – to fra start og alle på benken. Vi endrer tipset vårt fra 1-0 til 3-0.

Mitt tips: 3-0 Ignjic, Mahnin og Flores for Kisa 2.

Kløfta – Sørumsand

Kløfta var elendig mot Raumnes & Årnes sist. Denne her er også meget tøff. Kløfta klarer nok å unngå sisteplassen, men vi alle på Romerike er spent på om Skedsmo holder plassen i 3. divisjon. Hvis det skjer så er Kløfta i trøbbel. Kløfta er imidlertid «heldige» at de i siste serierunde møte Turn 2 som da spiller samtidig mot Hønefoss i 3. divisjon.

Det er fortsatt mye grums hos Kløfta så ikke lett å tippe 11er. Darmanovic og Jakobsen må sone for fire gule kort hver. De har satt inn et par gode juniorer, men spørs vel om det er nok.

Sørumsand har hatt en trist høst. Det meste har butta i mot for Servold og Gjelsvik. Det flyter ikke. De mangler Even Melby, Jonas Nielsen, Ilyas Shirzad og Vegard Servold i kveld. Litt tynnere, men en god tropp hjelper de.

Mitt tips: 1-3 Preber for Kløfta. Rahim 2 og Kornbakk for SIF.

Fjellhamar – Rælingen

Her skal det trøkkes til på lille Fjellhamar stadion tipper vi fra hjemmelaget. De hadde full kontroll på Rælingen i motsatt oppgjør før de glemte seg bort i fem minutter. Det er noen forfall for FFK også, men de stiller ålreit.

OPPDATERING: Berg er i London. Tjernsli er skada. Litt svakere hos begge lag enn det vi trodde.

Rælingen jakter opprykk, selv etter en litt opp og ned periode. De har fire seire på de fem siste, men hadde to strake tap rett før det. Tjernsli og Rindal fortsetter med å skaffe RFK poeng via mange målpoeng.

Mitt tips: 1-2 Kouyateh for FFK. Rindal og Flaten for RFK.

4. divisjon Kvinner

FUVO – Borgen

FUVO henger med i toppen. Er eneste laget som kan utfordre Lillestrøm 2, litt. Borgen er alltid leie. Dette blir en tøff kamp.

Mitt tips: 2-1

Lillestrøm 2 – Ull/Kisa 2

Lillestrøm 2 lukter på kvalikplassen og har begynt å dytte 1. lagsspillere med i disse kampene slik at de har spilt 1/3 av seriekampene så de kan spille kvaliken til 3. divisjon.

Kisa 2 varierer veldig på 2. laget sitt. Nå har de mye skader så kan bli stygt dette.

Mitt tips: 7-0

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Raske tips foran mandagens serierunde 6. mai

Mandager er herlige. Det er mange kamper, og her er kommentarer og tips foran kampene. Skedsmo – Kristiansund 2 Skedsmo...

Raske kommentarer og tips foran 4. divisjon

Det er flere herlige kamper i sola i kveld, og her er kommentarer og tips foran kampene i...

Foran mandagens kamper på Romerike – spennende lokaloppgjør

Det er deilig med en skikkelig fotballmandag igjen. Her er noen raske kommentarer og tips foran kveldens kamper...

Kjappe tips foran søndagens kamper på Romerike

Det er full runde i 3. divisjon denne søndagen, og her er tips og kommentarer foran årets nest...