torsdag, mai 30, 2024

Foran den 22. serierunden i 4. divisjon

Date:

Share post:

Det er topp mot bunn i flere kamper og et viktig bunnoppgjør i 4. divisjon. Her er kommentarer og tips.

Hauerseter – Sørumsand

Hauerseter har vinni de to siste viktige kampene mot Kløfta og Raumnes & Årnes – begge med ett mål, og nå er de relativt sikre. Nå er dessverre Lillestrøm SK 2 under streken så nå går det ned to lag. Da har Hauerseter åtte poeng ned.

Kim Brenna er tilbake, og mot Sørumsand kommer han til å få kontringssjanser.

Sørumsand har mista det helt. Tre strake tap, men likevel kjemper de om opprykk. I siste kampen mot Kisa 2 var det trått. De kom ikke etter med folk og bortelaget hadde rimelig god kontroll på de røde.

Simen Melby er tilbake igjen etter karantene, og han har vært borte i de tre tapene (ble utvist i den første av de). Moa Eldirawi starter nå, etter at han bomma på straffe som innbytter sist.

Sørumsand er favoritter, men form og flyt er alltid viktig i 4 divisjon. Jesper Kornbakk soner i denne. Hauerseter har lagt ut et lag, men det stemmer nok ikke – Sørumsand leser det forsøket fra Nyjordet og HSK der.

Mitt tips: 2-3 Brenna og Bugge for HSK. Rahim, Eldirawi og Kornbakk for SIF

Aurskog-Høland – Raumnes & Årnes

Hjemmelaget er formlaget i 4. divisjon. De scorer masse mål, og har i de to siste bare sluppet inn ett mål i stedet for to-tre mål. De holdt faktisk nullen sist mot Kløfta.

Det er endringer igjen i forsvaret mot R&Å, men rekka fremover er tålig lik. Jonas Grahn er nok ute en god stund etter tåbrudd.

Aurskog-Høland hadde lenge et godt takk på Raumnes & Årnes, men i de siste tre årene har de blå hatt full kontroll. De vant 6-0 borte mot AHFK i fjor. Nå er ting annerledes, og R&Å mangler for eksempel Holter, P. Hansen, Granum (soner), Hanekamhaug og Solhaug i kveld.

Mitt tips: 4-2 O. Vestreng 2, Martinsen og Kolstad for AHFK. Skaue og M Hansen for R&Å

Fjellhamar – Eidsvold Turn 2

Hjemmelaget fortsetter sin fine form om dagen. De sier de nesten ikke trener, og noe av det stemmer nok, men det er uansett et lag som har spilt seg i form. Så får man se hva som skjer i vinter. Det går rykter om endringer i trenerteamet – som vi får komme tilbake til.

I kveld mangler de viktige William Berg. Tesfom er også ute. Og de har ikke keeper. Midtstopper Markus Berntsen står i mål.

Eidsvold Turn 2 har ingen 50-åringer i dag, men kommer med et godt lag. Andersson spiller sjøl, sammen med blant andre Teksum, Sørensen og Stenseth – som har spilt mye 3. divisjon. Flere av innbytterne er også med.

Toppscorer Henriksen er med igjen.

Mitt tips: 3-3 Kouyateh 2 og Smith for FFK. Henriksen 2 og Velldal for Turn 2.

Gjelleråsen 2 – Rælingen

Gjelleråsen 2 kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk. De fikk inn litt spillere før vinduet stengte, og de stiller en mer rutinert tropp i kveld mot Rælingen. Minuset er at det nesten ikke er GIF-gutter med.

Lars Billington går inn i mål etter at Marius Gundersen stod i 3. divisjon sist. Kristian Bjørndalen er med, og da blir det automatisk målfarlig.

Rælingen har tilnærmet likt som i det siste. Toppscorer Tjernsli har raske Nordstrøm og Eike rundt seg nå. Olsen er inne på midten i stedet for Hognes-Olsen. Unge Andreas Bjørsvik står i mål.

Rælingen vant vårkampen 2-0

Mitt tips: 1-1 Bjørndalen for GIF. Eike for RFK.

Kløfta – Strømmen 2

Kveldens viktigste kamp, tror jeg. Et skikkelig bunnoppgjør. Kløfta er i krise, enkelt og greit. Etter i kveld kan de faktisk være nederst. Taper de så går Strømmen 2 forbi, og så må Turn 2 og GIF 2 vinne.

Troppen ser litt bedre ut i kveld, men vi er spent om de har hatt gode nok økter. Sondre Haugen er med igjen, men vanskelig å lese noe mer ut av troppen i FIKS – de bare kåler der foran hver eneste kamp.

Strømmen 2 har som GIF 2 fått inn litt nye spillere og de er mer rutinerte. De har med 3-4 a-spillere så dette blir en jevn og tøff kamp.

Mitt tips: 3-2 Preber 2 og Westheim for Kløfta. Bækken for SIF 2.

Tirsdag (det kommer tips på tirsdag):

Løvenstad – Lørenskog 2

Ull/Kisa 2 – Eidsvold IF

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Roy Arne Berg bytter rolle fra a-lagstrener i EIF til sportslig leder

Nå er det ute at Roy Arne Berg gir seg som hovedtrener for Eidsvold IFs a-lag. Han fortsetter...

Direkte fra 4. divisjon: Eidsvold IF – Kløfta

På Øvre Romerike braker Eidsvold IF og Kløfta sammen. Du kan følge alt som skjer direkte på Lokalfotballen...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Direkte fra 4. divisjon: Sørumsand – Fjellhamar

Det er en herlig mandag. Nå er det Sørumsand mot Fjellhamar, og du kan følge alt direkte på...