torsdag, mai 30, 2024

Skjetten vant lokaloppgjøret og jakter topp 4 – Lillestrøm 2 på nedrykk

Date:

Share post:

Skjetten fikk lokaloppgjøret mot Gjelleråsen dit de ønsket og vant 2-0. Nå jakter de topp fire. Skedsmo tok poeng, og Lillestrøm 2 er under streken.

Lillestrøm 2 under streken – Skedsmo tok viktig poeng

Det ble vel et lokaloppgjør som forventet. Gjelleråsen kom for å trille ball, og det gjorde tålig bra første 15 minuttene. Utfordringen er at de skal trille det læret av ballen. De var flere ganger de kom rettvendt i mellomrommet og likevel valgte å trille hjemover igjen. Da kom Skjetten seg på plass igjen.

Fabian Egbele fikk kampens første sjanse etter ett minutt da han styrte et innlegg like utenfor for Skjetten.

Etter det så var det kjemisk fritt for målsjanser. Skjetten kom under huden på noen av GIFs spillere, og det ble mer lokaloppgjør og kriging. Etter halvtimen og frem til pause var det lite fotball.

Det beste var da en ballgutt hadde et nydelig touch etter en høy ball. Han la den perfekt ned til Tvedte.

Det var mange tøffe dueller ute på plasten til Skjetten. Her er Christoffer Blix i duell med Geirald Meyer og Gustav Severinsen (Foto: Espen Bråthen)

Lite sjanser på Skjetten

Ut av ingenting scora Skjetten på overtid i 1. omgang. Deni Mamemedov vendte bort et par spillere, og med venstra plasserte han ballen vakkert i lengste – utagbart for keeper Marius Gundersen. Sistnevnte stod en god kamp i fraværet av førstekeeper Petter Karlsen som er ute en god stund.

Jonus Bjarmann var nærme utligning fem minutter ut i 2. omgang, men midtbanemannen avsluttet over fra kort hold. Gjelleråsen fikk en enda større sjanse da Otman Khris ble tatt innenfor seksten. Gustav Severinsen slo straffe, men keeper Michael Lie stod for en meget god redning.

Det skjer egentlig fint lite i resten av kampen, foruten Christoffer Blix sin scoring sju minutter før slutt.

Det ender 2-0 til Skjetten i en sjansefattig fotballkamp. Skjetten vinner vel sjansestatistikken 3-2, og Gjelleråsen har ballen i sikkert 70%.

-Vi sliter første 20 min. Gjelleråsen får vende og styre spillet og har masse innlegg, men vi rydder unna. Vi legger om i pausen til 5-4-1 og får full kontroll. Vi lager en dum straffe, ellers får vi matchen i vårt spor. Etter dette koser vi oss og GIF ble frustrerte og gjør alt feil, sa en meget godt fornøyd Kai Holt, Skjettens trener, etter kampen.

Skjetten leder over Gjelleråsen og er gode på å drøye tiden Lokalfotballen (Foto: Espen Bråthen)

Lillestrøm 2 under streken

For Romerikefotballen ble det en dårlig dag da Lillestrøm 2 sendte årets yngste lag i den viktige bunnkampen mot Gneist. Unggutta tok ledelsen ved Kasper Mansrud, men Gneist snudde og vant 3-1. Dermed er Gneist over streken og Lillestrøm 2 under.

Neste kamp for Lillestrøm 2 er Skedsmo – og vi kan jo tippe hva de kommer med da.

Skedsmo ledet 1-0 over Lokomotiv Oslo etter scoring av Eirik Risberget, men en scoring på overtid av «Loket» gjorde at Skedsmo kun fikk et poeng. Skedsmo er fem poeng foran LSK 2, og kampen til uken er relativt viktig. Gneist møter Grorud 2 og Ullern 2, så de har det «enkleste» programmet igjen. Skedsmo har et meget tøft program igjen med LSK 2, som nevnt, men også Frigg og suverene Lysekloster.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: Skedsmo – Gjelleråsen

Nytt lokaloppgjør i 3. divisjon. Bunnlagene Skedsmo og Gjelleråsen kjemper om viktige poeng. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Bjørkelangen – Fotballfest

Fotballfest på Opakermoen. FUVO får besøk på fotballens festdag av Bjørkelangen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra 3. divisjon: Gjelleråsen – Skjetten

Nok et herlig lokaloppgjør i 3 divisjon. Gjelleråsen får besøk av Skjetten på Li. Følg alt direkte på...

-Det har blitt en vane å slå Skjetten – Berg Farstad avgjorde og taper ikke mot Skjetten

Lørenskog snudde mot Skjetten og vant 3-1 – som alltid. Innbyttere og rødt kort snudde kampen. For åtte kamp...