mandag, mai 20, 2024

– Spiller vi sånn så rykker vi opp

Date:

Share post:

Ull/Kisa sine unggutter tok seg av serieleder Sørumsand, og nå legges det til rette for opprykk. – Vi skal klare oss sjøl

Med en til slutt enkel 3-0-seier over serieleder Sørumsand for rekruttene til ull/Kisa 2 suste de opp i serieledelse sjøl. Etter 1,5 år med mye belastning på de unge spillerne slipper de litt opp på kampbelastningen, og de beste spillerne i U23-troppen skal spille mest mulig i 4. divisjon.

– Dette er moro for gutta, og vi skal fortsette med denne gjengen ut sesongen. De som starter nå spiller ikke fra start i interkrets, og dermed mindre belastning, sier trener Jan Åge Sandviken til Lokalfotballen.

Det så vi mot Sørumsand at unggutta hadde mer å gi enn de har hatt i perioder denne sesongen. De har for eksempel sliti veldig med alle topplagene denne sesongen.

– Det er ikke slik at vi bare rykker opp heller. A-laget er litt tynnere etter salg, og det er viktig for oss at noen av de her får prøve seg høyere opp.

Det koster fort 600-700’ for et opprykk – klarer Kisa det som sliter økonomisk?

– Spiller vi som nå så rykker vi opp så får vi ta opprykket hvis det kommer. Vi skal klare dette alene med en eller to slengere fra a-laget hvis det passer inn. Alle ser tabellen så blir spennende, sier Sandviken.

2007-modell imponerte

Mot Sørumsand startet de gule best, men Sørumsand skapte kampens første sjanse. Olek Vysochenko banket til etter en corner, men Lucas Svenningsen reddet på streken. Nettopp unge Svenningsen var banens beste i seieren. 2007-modellen trener fast med a-laget, og har fått debuten i 2. divisjon. Nå sies det at han nærmer seg startplass, men det ville ikke Sandviken bekrefte.

Lucas Svenningsen

Svenningsen fikk tøff kamp av Markus Flores om banens beste ettersom vingen scoret tre mål. Et godt skudd, frispark og en der han ble spilt alene med keeper. Fine scoringer av den slepne spilleren, men lite synlig ellers.

Uros Ignjic har også tatt store steg og er en mer voksen spiller. Selv om han burde vært utvist i 1. omgangen på grunn av hans gnåling om gule kort til Sørumsand-spillere. At dommere ikke tar tak i det.

– Vi er gode på fristillinger, og står opp i duellspillet. De skaper ikke mye, og det lille de skaper er etter at vi kåler litt. Jeg er kjempefornøyd, avsluttet Sandviken.

Ull/Kisa 2 leder nå 4. divisjon poenget foran Aurskog-Høland, som er laget i best form etter 3-0 over Kløfta. Sørumsand er to poeng bak og Rælingen fire poeng bak. Vinner Eidsvold IF over Fjellhamar så er de to poeng bak Kisa 2.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Hauerseter

I Marikollen får Rælingen besøk av Hauerseter. Begge lag med ni poeng og seier gir 4. plass. Følg...

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Løvenstad

Dette er alltid herlige lokaloppgjør. Fjellhamar får besøk av Løvenstad. Du kan følge kampen direkte på Lokalfotballen.

Direkte fra. 4. divisjon: Kløfta – Sørumsand

Kløfta tar imot Sørumsand i Bakkedalen i 4. divisjon. Du kan følge alt direkte på Lokalfotballen fra kl....

Raske tips foran mandagens serierunde 6. mai

Mandager er herlige. Det er mange kamper, og her er kommentarer og tips foran kampene. Skedsmo – Kristiansund 2 Skedsmo...