mandag, juli 15, 2024

To viktige seire på Skjetten stadion

Date:

Share post:

Først vant Skjetten 2-1, og så vant Skedsmo 4-0. Begge lag tok et skritt vekk fra nedrykksstreken. Litt trøbbel for begge klubber i vår.

Foran nybygde tribuner tok Skjetten sin fjerde seier på fem kamper, og klatret opp på 8. plass i 3. divisjon. Det er fortsatt jevnt og tett, og det er kun fire poeng ned til under nedrykksstriden der nettopp motstander Ullern 2 er.

– De tre poengene var det beste med kampen. Det at vi har tatt ni poeng på de tre siste har gjort at det er en ok vårsesong, sier Skjetten-trener, Kai Holt, til Lokalfotballen.

Holt har i hele vår hatt utfordringer med skader, men nå er flere spillere på vei tilbake.

De avslutter neste helg borte mot Lysekloster, og da mangler Skjetten flere viktige spillere. Magnus Tvedte og Amir Adjou fikk begge sitt fjerde gule kort. Nabil el Hor er på ferie. Jonathan Monteiro og Tarik al Moussaoui er fortsatt skadet, og sist ble Oulid el Hor skadet. Lamin Jaiteh er langtidsskadet.

– Poeng der blir bonus, men vi skal gi alt der også, sier Holt.

Christoffer Blix scoret her for Skjetten mot Ullern

Christoffer Blix er endelig tilbake fra skade, og spissen, og som endelig spiller spiss igjen, scoret to strålende mål der han reagerer raskest og banker ballen i mål. Spesielt mål nummer to var strålende – en volley som suste i lengste hjørnet.

Skedsmo vant hjemme borte

På grunn av at Skedsmo legger ny kunstgressbane, endelig, så måtte de spille på Skjetten stadion. Det passet perfekt for oss over snittet interessert og kunne dermed se to kamper.

Et lite sidenotat er at vi er svært spent på den nye miljøbanen til Skedsmo. Den er testet godt nede i europa, men den er ikke testet i kalde Norge. Det er bare å krysse fingrene.

På Skjettens fine kunstgress var det en jevn kamp mellom Skedsmo og juniorene til Lillestrøm SK. Da Lillestrøm satte opp farta og fikk tempo i pasningsspillet skapte de et par gode sjanser, men de var ikke gode nok på den siste tredjedelen.

Petter Evensen scorer her for Skedsmo mot Lillestrøm 2

Juniorene til trener Pål André Helland ble hardt straffet etter hvert, og Skedsmo scoret to raske på brudd. Den første satte Petter Evensen inn, og den andre kom etter strålende brudd og pasning av Ole Moltzau til Jens Haukeland. Vingen dro til med en herlig lobb over keeper og som dalte ned like under tverrliggeren.

2. omgangen ble egentlig bare et pliktløp. Lillestrøm fikk ikke til så mye, og Skedsmo kontrollerte. Knut Dalhus og Bo Kristiansen økte til tre og fire for hvittrøyene, og de vant fortjent.

– Våren har vært litt turbulent, men vi fikk en veldig god start. Så har vi sliti litt mer med å bikke kamper vår favør de siste kampene. Vi trener godt, og ser vi spiller jevnt med de aller fleste lagene i avdelingen. Så er vi mange nye, og mange unge så det vil svinge litt. Så vi må jobbe for å klare å stabilisere oss mer prestasjonsmessig utover høsten, sier Skedsmos kaptein Ole Moltzau.

Skedsmo jubler etter scoring av Jens Haukeland

Det er mange spillere fra Oslo som har kommet inn – hvorfor?

– Det har kokt litt rundt oss i år igjen av litt diverse årsaker. Som er fullt forståelig. Vi ønsker jo å kunne både få inn flere lokale i troppen og også utvikle flere av våre egne yngre spillere så de er klare for å ta steget opp på a-laget. Her har vi som klubb en jobb å gjøre, svarer Moltzau.

Skedsmo er nå oppe på 7. plass med tre plussmål bedre enn Skjetten. Lillestrøm 2 har også 16 poeng på 9. plass med de har -11 og åtte færre plussmål enn Skedsmo.

Christoffer Blix jublet etter scoring for Skjetten mot Ullern
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 3. divisjon: FUVO – Lørenskog

FUVO trenger poeng og nå er det lokaloppgjør mot Lørenskog på gresset. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...

Direkte fra 3. divisjon: Lørenskog – Gjelleråsen

Det er på tide med nytt lokaloppgjør. Lørenskog får besøk av Gjelleråsen, og du kan følge alt direkte...

Det går opp og ned i 3. divisjon – en god gjennomgang av årets sesong

Lagene fra Romerike varierer veldig i 3. divisjon, og man kan ikke si at lagene dominerer serien. Her...

Bildeserie fra Lørenskog – Bjørkelangen – fortjent borteseier til slutt

Det er på tide med en ny bildeserie. Her er mange bilder fra lokaloppgjøret mellom Lørenskog og Bjørkelangen....