onsdag, juli 17, 2024

Vårens lag 4. divisjon på Romerike i 2023

Date:

Share post:

Så til utfordringen med vårens lag i 4. divisjon. Det er mange som har imponert, og dette er en vanvittig sterk tropp.

Laget og troppen er som vanlig tatt ut fra 1. lagene i 4. divisjon her i vårens lag. Det kommer en egen sak med hederlig omtale av noen 2. lagsspillere.

VÅRENS LAG i 4. DIVISJON

Formasjon: 3-5-2

Dommer: Jonas Sture, Lillestrøm

Kristian Rud, Eidsvold IF

For å være ærlig så er ikke keepernivået veldig høyt i årets 4. divisjon. Men, den som har stått frem på den beste måten er Rud. Han kom inn i pausen mot Gjelleråsen, og har åtte seire og ett tap etter det. Til tross for at han er litt lav er han tøff i feltet og har hjelp fra gode stoppere. En herlig skuddstopper, og god i pratinga.

Erlend Flaten, Rælingen

Den beste midtstopperen i 4. divisjon denne sesongen. Rask, god med ball og tøff i duellene. God i begge boksene. Det har blitt tre mål for forsvarssjefen  i serieleder Rælingen. Flere klubber ønsker han, men Flaten blir.

Nikolaj Møller Jensen, Eidsvold IF

Sammen med EIF hadde han en svak start, men så har hele laget løftet seg. Mye er på grunn av Møller Jensen stødige spill. Han er selvfølgelig viktig og god i begge boksene, men også god i igangsettingen. Han har hele fem scoringer i årets 4. divisjon.

Karsten Rognerud, Hauerseter

Den viktigste brikken i laget som har slippi inn nest færrest mål. I min bok hadde han en bedre sesong i fjor, men er igjen en halv sesong. Tøff i duellene, rask og blitt bedre med ball. Frykter at han plukkes opp av lag høyere opp.

Ola Vestreng, Aurskog-Høland

Litt uvant rolle for Vestreng, men de som har sett han spille så jages det opp og ned siden uansett. Enorm i kontringsspillet. Knallhard i det defensive. Er aldri i tvil med å bruke de riktige knepene ute på banen. En vinnertype.

Kristoffer Trandum Nordlie, Eidsvold IF

Som resten av EIF tok det litt tid å finne ut av det i år. Det har det til de grader gjort nå. Midtbaneterrieren kjefter og krangler med alle, og klinker til i alle dueller. Et helvete å spille mot. God med ball, og slår gode dødballer.

Tobias Paulsen, Fjellhamar

En herlig spiller. Fantastisk med ball i beina, og gjør som regel bare gode valg. I den sterke perioden til Fjellhamar i det siste har han rett og slett vært dominerende. Kanskje litt dårlig fotballtrent, men det holder i 4. divisjon til nå.

Trym Rindal, Rælingen

Det har virkelig løsnet for den unge midtbanespilleren til Rælingen. Han passer godt inn i presspillet til Rælingen, og han er oftere i motstanderens boks. Har strålende avslutningsegenskaper, og har allerede 11 mål.

Marius Kornbakk, Sørumsand

Kornbakk har spilt både stopper og vingback, og kommer med på laget som vingback. Han er bedre trent enn på lenge, og det ser man godt ute på banen. Masse målpoeng, og venstrefoten er god som gull. Passer perfekt inn i SIF-stilen.

Kim Brenna, Hauerseter

Scorer selvfølgelig mye mål, og er toppscorer sammen med Henriksen. 15 scoringer og et par målgivende gjør at Hauerseter ikke er langt unna teten. Hauerseter er også veldig avhengig av spissen.

Saeed Rahim, Sørumsand

Dette var en litt usikker plass. Det har løsnet foran mål, men han brenner mye også. Veldig god på de første meterne og truer bakrom hele tiden. Viktig med en storscorer når man jakter opprykk.

Vårens lag 4 divisjon 11er og formasjon Lokalfotballen

Innbyttere:

Even Vestreng, Aurskog-Høland

Marius Preber, Kløfta

Simen Melby, Sørumsand

André T. Nordlie, Eidsvold IF

Rohullah Azimi, Rælingen

Lars Jørgen Mork, Løvenstad

Adrian Tjernsli, Rælingen

Marius Solhaug, Raumnes & Årnes

Les også: PODKAST: En skikkelig gjennomgang av 4. divsjon | Litt om 5. divisjon

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...