onsdag, juli 17, 2024

Hvilket lag rykker opp fra 4. divisjon? Kommentar og et lite tips foran dagens tidlige seriefinale

Date:

Share post:

4. divisjon er som forventet svært jevn, men vi ser nå at noen lag er i bedre form enn andre – og har vi seriefavorittene klare?

Det burde egentlig vært en stor favoritt nå, men Sørumsand rotet det til mot Strømmen 2. Det må sies at selvfølgelig plutselig hadde Strømmen 2 et sterkt lag. 2. lag er gøy.

Nå har Sørumsand 28 poeng og er to foran Rælingen som har 26. Like bak lurer formlaget Eidsvold IF med 24 poeng. Disse tre lagene er nå favorittene til å ta opprykksplassen.

Vi har en luring bak der og det er Ull/Kisa 2. Ungguttene fortsetter å imponere, men det virker ikke som at klubben (Landro) ønsker å få de opp ettersom de nesten aldri stiller med a-lagsspillere. Kanskje når Levanger har sikret opprykket i 2. divisjon at de kanskje dytter spillere ned for å rykke opp til 3. divisjon med 2. laget.

Lørenskog 2 er kanskje laget som har silt best fotball, men de kommer ikke til å rykke opp ettersom a-laget nok ikke rykker opp fra 3. divisjon.

William Berg, Fjellhamar

Det laget som imponerer mest om dagen er Fjellhamar, men de kan ikke rykke opp – rett og slett. Da kommer de ikke til å ha spillere i vinter fordi mange i den gjengen koser seg med fotball og blir ikke med opp i 3. divisjon. På sikt så burde kanskje FFK komme seg opp, men de er ikke der nå.

De tre favorittene er lagene som trener mest, sammen med 2. lagene, så det er ikke unormalt at de ligger i toppen. Sørumsand er i førersetet, og med seier mot EIF nærmer de seg noe. Vi kommer tilbake til en mer utfyllende sak om seriefavorittene etter mandagens serierunde. Vi kan si at trenerne forholder seg rolig – veldig rolig – til opprykk.

Roy Arne Berg Trener Eidsvold if

Eidsvold IF – Sørumsand

I dag smeller det på Råholt. Eidsvold IF som har fem strake seire møter serieleder Sørumsand, og det er vanskelig å plukke ut en favoritt.

EIF spilte sist i en skeiv 3-5-2 med Sydtangen som en slags back/ving, og Joakim Madsen var mer rein ving. Nå er derimot Ole Nesset ute, og vi tror de vil endre litt til en mer rein spiss i Kristiansen. Det er mulig det er en vri fra Berg, så kanskje Lars Andresen går rett inn i plassen til Nesset. Dalbo erstatter Martinsen og det blir lite endring med det byttet.

Sørumsand møter nok opp i sin vante 3-5-2. Benjamin Furberg er ute. Marius Kornbakk går fra vingback til stopper ser det ut til. Raske Dani Husanovic går inn som vingback. Mads Bråten benkes. Det virker også at Gjelsvik og Servold dytter Jesper Kornbakk opp som spiss sammen med toppscorer Saeed Rahim.

Dette blir jevnt, tror vi. Vi tror også det blir en veldig god fotballkamp.

Mitt tips: 2-2 Kristiansen og Madsen for EIF. Rahim og Nielsen for SIF.

Du kan selvfølgelig følge kampen på Lokalfotballen.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...