søndag, juli 14, 2024

Foran den 11. serierunde i 4. divisjon på Romerike

Date:

Share post:

Sola skinner som aldri før. Det er nesten full fotballrunde i kveld. Her er kommentarer og tips foran den 11. serierunden.

Sørumsand – Kløfta

Det ser ut til mye trening gir resultater i Sørumsand også. Nå seiler de opp som favoritten, sammen med Rælingen, til opprykk fra 4. divisjon. De er solide om dagen.

De har tre strake seire etter «fadesen» mot Fjellhamar. Noe det var den gangen, men nå er jo Fjellhamar helt gung ho med fire strake seire.

I god form er også Kløfta. De har scora 16 mål på de fire siste som har gitt tre seire og en uavgjort. Marius Preber har tatt helt av og øser inn mål, og bidrar også med målgivende.

Troppene, og elleverne, er gode i begge lag denne torsdagen så det blir spennende. Vi tror derimot SIF struktur drar hjem seieren for de røde.

Mitt tips: 3-2 S. Rahim 2 og Kornbakk for SIF. Preber og Koll Hansen for Kløfta.

Eidsvold IF – Aurskog-Høland

Er EIF i draget? Er de friskmeldt? Fire seire på de fem siste nå, og de scorer mye mål. Utfordringen er at de slipper inn en god del også. Troppen er god, og ut i fra den burde de liggi høyere på tabellen. En sterk seier sist borte mot Hauerseter, og de kommer et sultent AHFK på besøk.

Hvittrøyene har statistikken på sin side de siste årene, men da har mest vært på grunn av Lars-Eirik Svardahl. Nå er han i Blaker, og EIF har trua.

Bortelaget kommer uten Ola Vestreng som fikk rødt kort mot Sørumsand sist. Når vi spurte trenere og spillere så ba de meg bare kontakt med dommeren for å høre hvorfor…..

Jørgen Kolstad og Emil Olsen virker til å være på vei tilbake og det er viktig for AHFK.

Mitt tips: 2-1. Kristiansen og Madsen for EIF. Martinsen for AHFK.

Eidsvold Turn 2 – Hauerseter

Eidsvold Turn 2 plukket litt poeng etter en tung start, mye takket være Julian Henriksens mange scoringer. Nå har de derimot stoppet opp litt for Turn 2 og de har fire strake tap. De kommer med cirka likt lag i kveld som i det siste, tipper vi.

Hauerseter starta bra, men har nå kun en seier på de siste fem kampene. De har to strake tap. I fjor vant lagene hver sin kamp. HSK har som mål å klare NM-kvalik og de er tålig i rute til det. Mye takket være scoringene til Kim Brenna.

Mot juniorforsvar pleier Brenna å forskyne seg grovt, så får vi se om han gjør det i kveld også.

Mitt tips: 2-3 Henriksen 2 for ET2. Brenna 2 og Blaker for HSK.

Rælingen – Fjellhamar

En av de to seriefavorittene mot det store formlaget. Rælingen leder serien og de har seks kamper uten tap. Det tapet kom mot Sørumsand som egentlig hadde full kontroll på Rælingen. I forrige kamp spilte de 1-1 mot rivalen Løvenstad.

Og vi var der da også. Rælingen vinner aldri når bloggen er plass, så det blir spennende å se om jeg får komme inn i Marikollen i kveld.

Vi har fått 11erne fra begge lag, og de kommer som ventet til dette forrykende nabooppgjøret i Marikollen. Det kan ikke annet enn å bli bra.

Sist gang de møtte hverandre var i 2019 og da vant Fjellhamar begge kampene.

Mitt tips: 2-1 Tjernsli og Larsen for RFK. Berg for FFK.

Strømmen 2 – Raumnes & Årnes

Strømmen 2 er sist med kun fire poeng, og det begynner å bli litt opp nå for de grå/røde. De stiller stort sett hele tiden med sitt rekruttlag, og de er ikke gode nok i 4. divisjon akkurat nå. Det spiller også mange unggutter på a-laget (som gjør det bra), så hjelpen er ikke så enkel heller.

Raumnes & Årnes er helt ute av det nå. De er uten seier på de fire siste, og merkelig nok til R&Å å vøre så har de slippi inn 13 mål på de tre siste kampene.

En utfordring vi har nevnt tidligere er at troppen er tynn, så er noen ute så sliter de litt. Denne må de vinne skal de henge med der oppe.

Mitt tips: 2-4 Bådstøløkken og Grønmo for Strømmen 2. Holter, Granum 2 og SKaue for R&Å

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...