torsdag, juli 18, 2024

Kommentarer og tips foran mandagens mange lokale fotballkamper

Date:

Share post:

I sola på Romerike spilles det mange kamper denne mandagen, og her er det kommentarer og tips fra Lokalfotballen.

Nå i kveld har du en oppgave – og det er å komme deg på kamp for å støtte ditt lokale fotballag. Bidra så godt dere kan. Handle litt i kiosken. Støtt klubbene både sportslig og økonomisk.

Nå over til kommentarer og tips for kveldens kamper på Romerike.

Aurskog-Høland – Kløfta

Tabellnaboene AHFK og Kløfta har hatt mange tøffe oppgjør de siste årene. Det har blitt litt rivalisering gjennom årene, men ser ut til at det vannes litt ut nå i det siste. Kløfta er på 7. plass med 12 poeng, og Aurskog-Høland på 8. plass med 11 poeng.

For hjemmelaget er det for dårlig rett og slett. I kveld mangler de Emil Olsen og Jørgen Kolstad. Eirik Haugen og Aleksander Martinsen er på benken. Martin Vestreng kommer inn fra start. Unge Martin Spidsberg starter i frontrekka.

For Kløfta er alltid troppen og elleveren usikker til rett før kampstart. Nå har de satt opp kun ti mann som skal starte kampen. Kløfta tok en sterk seier sist da de snudde 0-1 til 2-1-seier over Hauerseter, etter seine scoringer av Milos Vucenovic og Hawar Saleh. Elendig markering av HSK, men det er bra for Kløfta.

Dette blir jevnt og tett og helt åpent. Vi tror hjemmelaget kriger det hjem.

Mitt tips: 2-1. O. Vestreng og Martinsen for AHFK. Preber for Kløfta.

Tabelltips 4 divisjon 2023 Lokalfotballen Espen Bråthen

Hauerseter – Raumnes & Årnes

Hjemmelaget har åpnet bra i år, men røyk på en lei smell mot kløfta sist. Kim Brenna burde avgjort kampen lenge før Kløfta snudde og tok med seg alle poengene.

Hauerseter er bedre trent i år, og vi syns de har vært mer direkte i år – og det har gitt gode resultater. De har vært litt heldige, pluss at de har Brenna. Er lov det.

Bortelaget henger godt med selv om de har variert veldig mye i år. De slipper inn mye mer mål enn det de har gjort tidligere. De må frustrere Lien og co. Heldigvis så har flere av spillerne meldt seg på foran motstandernes mål, og de har scoret nest flest denne sesongen.

R&Å stiller en sterk tropp, men de mangler Jesper Aaserud. Hauerseter har med Sander Forø på benken ettersom han er hjemme fra USA. HSK har også satt Karsten Rognerud opp på midtbanen i følge fotball.no, og det er et spennende trekk (så får vi se om det stemmer).

Mitt tips: 2-2 Brenna og Bugge for HSK. Granum og Skaue for R&Å.

Fjellhamar – Eidsvold IF

Jo-jo Fjellhamar fortsetter som forrige gang de var i 4. divisjon. Taper mye rart, og plutselig så slår de til. Sist slo de Sørumsand etter å ha hatt ballen i 15% av tiden. Men, for Fjellhamar sin del så er det målene som teller. De kontret Sørumsand i senk i en stor lagprestasjon.

Men, det er kanskje et vondt omen. Sist gang Fjellhamar rykka ned fra 4. divisjon så tapte de mot Sørumsand. Nå er FFK på 11. plass med fem poeng.

I kveld stiller Fjellhamar mye sterkere enn sist. Paulsen, Jacobsen, Kouyateh er tilbake, og Thomas Møller Jensen er tilbake og møter bror Niko (EIF).

Eidsvold IF er «lekk» i begge ender. Det renner inn mål. Det er bare Gjelleråsen 2 som er involvert i flere scoringer. EIF med 42 og GIF 2 med 49. Lørenskog 2 har 41.

EIF rodde hjem seier 3-2 mot Løvenstad sist, og de har klatret opp på 9. plass. Med ni poeng.

Sondre Emilsen kommer inn i 11eren, og de har en sterk benk rødtrøyene. Dette blir en bra kamp.

Mitt tips: 1-1. Berg for FFK. Emilsen for EIF.

Ull/Kisa 2 – Sørumsand

Etter i kveld tror vi Ull/Kisa 2 leder serien. Det unge laget har prestert godt i hele år, men er selvfølgelig variable ettersom de er så unge. Et hinder kan være et godt disiplinert Sørumsand, men de har vi sett er sårbare på kontringer mot.

Det vi hører er at det blir et ungt lag for Kisa 2 i kveld også, og nå begynner det å bli mange kamper på flere av spillerne. De er også involvert i interkrets G19. Og a-troppen er på massevis av spillere, så blir spennende om, og når, de blir involvert.

Det er såpass tøff motstander i kveld at man kanskje burde hatt med et par, som sist. Troppene er ikke ute i skrivende stund, men oppdaterer dette her hvis store endringer.

Oppdatert: De kommer med kun unggutter i kveld. NM prioriteres nok av Kisa, fornuftig nok.

Sørumsand røyk overraskende nok mot 12 mann til Fjellhamar sist. Eller 13 da fordi en kom like før kampstart. De skapte ikke masse store sjanser, fordi de hele tiden skulle ned til dødlinja. Da kommer innleggene perfekt for tøffe stopper i Risan og Halvorsen.

Man får håpe de har lært, men møter uansett yngre og annerledes forsvar i kveld.

Sørumsand kan ta igjen Ull/Kisa 2 på tabellen hvis de vinner denne.

Mitt tips: 3-2 Remme, Jebanthan og Modebe for Ull/Kisa 2. Rahim og Melby for SIF.

Løvenstad – Eidsvold Turn 2

Løvenstad er nede på 12. plass med kun fire poeng. Ingen plass de nyopprykka ønsker, eller der vi trodde at de skulle ligge. Har de trent for dårlig? Er det litt som Fjellhamar at en vennegjeng ikke holder i 4. divisjon? Må det trenes mer?

Spørsmål jeg ikke har svar på. Det vil uansett passe bra for de oransje at de vinner denne. Eidsvold Turn 2 er nok et lag de kanskje må kjempe mot om å unngå nedrykk. Da må de stoppe Julian Henriksen som har scoret elleve mål for Turn 2 til nå.

Troppene er ikke ute ennå, men er Ringstad, Økland og Notoane og flere av de samme som sist med så kommer Løvenstad til å få det tøft.

Oppdatert: Helland er med for Løvenstad. Og litt svakere lag fra Turn 2 i kveld – sikkert pga NM på onsdag. Tipset burde kanskje bli motsatt…..

Mitt tips: 2-4. Lappegård og Mork for Løvenstad. Henriksen 2, Notoane og Teksum for Turn 2.

Rælingen – Strømmen 2

Rælingen ranet til seg seieren mot Lørenskog 2 sist, og deler serieledelsen med Lørenskog 2 og Ull/Kisa 2. Rælingen har litt dårligere målforskjell enn de to andre.

Med seier kan Rælingen lede serien. De har vært litt tynnere i det siste for RFK, men de er mer effektive i år. TJernsli er bedre trent og er spissen de har trengt, pluss at det har gitt plass til Rindal som er i storform. Sammen med Larsen og Eike har de skapt masse og kreert målpoeng.

Mitt tips: 4-1 Tjernsli 2, Rindal og Eike for RFK. Milli for Strømmen 2.

PS! Vi legger merke til at det er mange dommerveiledere og mentorer på kampene i 4. divisjon i kveld. Det er veldig bra.

Det var mye krangling og støy ute på banen i cupkampen. Dommer Mahir Cagatay hadde en tøff oppgave denne søndagen
ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 4. divisjon: Fjellhamar – Rælingen

Den siste kampen før ferien. Fjellhamar har besøk av Rælingen, og du kan følge alt direkte på Lokalfotballen...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Eidsvold IF

Hauerseter er i meget god form og møter Eidsvold IF i 4. divisjon på gresset. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Hauerseter – Sørumsand

Toppkamp i 4. divisjon. Hauerseter har besøk av Sørumsand på gressbanen. Følg alt direkte på Lokalfotballen.

Nå er sluttspillet for 4. divisjon klart – Lillestrøm har jukset igjen

På kvinnesiden er de to 4. divisjonsavdelingene ferdige, og nå deles de opp i to nye avdelinger. Lillestrøm...