torsdag, april 18, 2024

Kommentarer og tips foran mandagens herlige fotballrunde

Date:

Share post:

Det spilles kamper overalt på Romerike denne mandagen, og her er kommentarer og tips foran kveldens kamper i Lokalfotballen.

Nå i kveld har du en oppgave – og det er å komme deg på kamp for å støtte ditt lokale fotballag. Bidra så godt dere kan. Handle litt i kiosken. Støtt klubbene både sportslig og økonomisk.

Nå over til kommentarer og tips for kveldens kamper i 4. og 5. divisjon. Alle tips er uten at troppene ligger ute, men vi skal prøve å oppdatere utover kvelden.

19:00  Sørumsand – Fjellhamar

Sørumsand er på 3. plass, og rødtrøyene har som forventet vært gode i år. Strukturen defensivt er som vi så i Skedsmo i fjor da Per Einar Gjelsvik loset de til opprykk. Fremover er de også bra, og mer variable enn PEGs tidligere «trille ball av læret»-spill. De har enorm kontringsstyrke.

Fjellhamar sliter i bunnen, også som forventet. De varieres altfor mye fra kamp til kamp i spillertropp og hva som er tilgjengelig. Forrige uke hadde de bedre 2. lag enn 1. lag.

Da blir det tungt for Stian Isetorp og gjengen. Med full tropp så kan de slå alle, og man blir vel ikke overrasket at de vinner denne kampen der Sørumsand er store favoritter.

Vi gleder oss til å se kampen i idrettsparken.

Mitt tips: 2-1 Melby og Rahim For SIF. Berg for FFK.

19:30  Eidsvold IF – Løvenstad

Hjemmelaget har vært involvert i noen kaoskamper i det siste. Målforskjellen er 10-13 på de tre siste, og kun tre poeng. De poengene kom på overtid mot Gjelleråsen 2 sist da Møller Jensen headet ballen i mål.

EIF har vel prestert under norm, som det sies, med den spillertroppen de har tilgjengelig. De kan ikke fortsette å slippe inn 3-4 mål i hver eneste kamp. EIF stiller med så og si full tropp i kveld, og de har gode alternativer på benken.

Løvenstad kan ikke være fornøyd med serieåpningen. De er nede på 11. plass med kun fire poeng. To poeng bak EIF. De scorer mål, men slipper også inn en del. De er for varierende, men sånn er det med lag som ikke trener så mye. Pål André Helland, starter for Løvenstad. Det gjør også viktige Johannes Grødtlien, som endelig er klar for start.

EIF trener bedre, og vi tror det gjør at de vinner i kveld.

Mitt tips: 3-1 Nesset, Madsen og Kristiansen for EIF. Helland for Løvenstad.

20:15  Kløfta – Hauerseter

«El Clasico» som de kaller oppgjøret på Øvre Romerike. Det er vel ikke hat der, men de liker hverandre ikke helt. Det blir også litt mer trøkk der ettersom en del spillere har spilt i begge klubber.

I fjor endte begge oppgjørene med uavgjort, så vi veit det alltid er jevnt.

Troppene er ikke ute ennå så vanskelig å tippe ettersom det som regel er litt endringer i 11erne fra uke til uke.

Nå er troppene ute, og det er mye likt fra forrige serierunde. Vi står på målscorerne og tipset (Oppdatert kl. 17:25)

Det er mulig vi dundrer oppover for å se 2. omgangen etter SIF – FFK.

Mitt tips: 2-2 Westheim og Preber for Kløfta. Brenna og Blaker for Hauerseter.

20:15  Strømmen 2 – AHFK

Hjemmelaget ligger nest sist med kun ett poeng. De har derimot en kamp mindre spilt. De spiller stort sett med rekruttlaget sitt, men har i det siste hatt med noen fra a-troppen uten at det har hjelpa. De tapte 0-7 mot Lørenskog 2 sist.

Aurskog-Høland har ikke prestert som forventet med sine åtte poeng på seks kamper og midt på tabellen. De har ikke løsnet helt fremover på banen, og de er ikke trygge nok bakover. Det siste er akkurat som forventet.

Mitt tips: 2-4 Bådstøløkken og Bækken for Strømmen 2. O. Vestreng 2, Martinsen og Grahn.

20:15  Fet – Bjerke

Serielederen i 5. divisjon spilte 0-0 mot Aurskog-Høland 2 sist, og Fet har imponert til nå. De har slått tre gode lag, og altså en U mot et godt AHFK 2. De har åpnet mye bedre enn forventet.

Det er flere lokale gutter i troppen nå, så akkurat nå ser det ut til at planen de har hatt i noen år fungerer.

Bjerke har også startet sesongen bra. De slo sterke Skjetten 2 sist, og de har seks poeng på tre kamper. Fet har ti poeng på fire kamper.

Minuset er tapet mot Hvam som viser at de er variable.

Mitt tips: 3-2 Bergan Foss, Dolva og Tolsciner for Fet. Rødsrud og Skaje for Bjerke.

Her er oversikt på kveldens kamper på Romerike (Foto: Espen Bråthen / Lokalfotballen)

20:15  Raumnes & Årnes 2 – Blaker

Hjemmelaget har fire poeng på tre kamper, og det er vel innafor til nå. Troppene til Raumnes & Årnes 2 har variert litt, men de har en «gjeng» pluss a-lag som dekker opp.

Blaker har åpnet bra, og det virker som at de ønsker seg opprykk i år. De har sju poeng på tre kamper. De kommer fra storseieren 9-0 over Hvam, som rett og slett er imponerende.

Mitt tips: 1-4 Hansen for R&Å 2. Nordset, Svardahl 2 og Mathisen for Blaker.

20:15  Skjetten 2 – Bøn

Det må sies at Skjetten 2 har skuffet til nå. De har hatt sterke 2. lag i de første kampene men kun fire poeng på de fire første kampene. Hvis de skal opp en divisjon må de bli mye bedre. Utfordringen er mange skader nå, og man ser at 3. divisjonslaget er langt fra sikker plass der.

Bøn har to poeng mer, og det er en ok start for blåtrøyene. De tapte 2-3 sist mot Søndre Høland, og har to strak tap etter de to seirene først.

Mitt tips: 3-1 El Hor 2 og Vingelven for Skjetten 2. Oskasin for Bøn.

20:30  Lørenskog 2 – Rælingen

Toppkamp i 4. Divisjon. Lørenskog 2 ser ut til å kjøre over de fleste lagene og har 16 poeng på seks kamper. Rælingen er på 6. plass med 13 poeng – sammen med fire andre lag. Det er jevnt der oppe.

Lørenskog 2 vant i 3. divisjon i går, og de pleier å ha med seg innbytterne derfra. Det har de sikkert i kveld også. Vuk Fajfric scoret to som innbytter i går og kommer til å plage Rælingen i kveld. Ellers er det ungt, men godt.

Rælingen har to 5-4-seire på rad. De redda seieren så vidt mot EIF, og scoret to kjappe mål da de snudde mot Turn 2 sist. Rindal og Tjernsli fortsetter å levere masse målpoeng, og det ser ut til at får med seg Eike på det også.

RFK er litt mer direkte nå enn i fjor og det har gitt resultater – pluss at de selvfølgelig er bedre på å utnytte sjansene sine.

Mitt tips: 3-3 Fajfric 2 og Ostadi for LIF 2. Tjernsli, Rindal og Hasani for RFK.

Hva tror du om kampene i kveld?

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 5. divisjon: Aurskog-Finstadbru – Bjørkelangen 2

5. divisjon sparkes igang med et skikkelig lokaloppgjør når AFSK får besøk av Bjørkelangen 2. Følg alt direkte...

Direkte fra 4. divisjon: Raumnes & Årnes – Blaker

Både Raumnes & Årnes og Blaker har hatt en tung start. Nå møtes lagene i 4. divisjon. Følg...

PODKAST: Nå smeller det i 5. divisjon – Bjerke og Dahl er gode gjester.

Nå er det endelig oppstart i 5. divisjon, og det blir en jevn og tøff serie. Kos deg...

Direkte fra 4. divisjon: Rælingen – Fjellhamar

I Marikollen møtes Rælingen og Fjellhamar i 2. serierunde i 4. divisjon. Følg alt direkte på Lokalfotballen fra...