torsdag, mai 30, 2024

Sammendrag fra 1. serierunde i 5. divisjon – Fet er serieleder

Date:

Share post:

Endelig er 5. divisjon i gang, og det ble en fin 1. serierunde. Fet leder serien og begge nyopprykka lagene vant.

Først og fremst så kan dere lese tabelltipset for 5. divisjon, og vi kan nok allerede nå si at man har bommet litt. Jeg angrer allerede på at jeg satte Gjerdrum foran Blaker, fordi Eirik Moseng skal visstnok ikke spille for Gjerdrum. Men, skitt au.

Nettopp Blaker møtte et meget sterkt Aurskog-Høland. Disse tullereglene om at man kan ha med fem spillere uansett om man har startet eller ikke for 1. laget må breddeklubbene få vekk på neste fotballting. Ola Vestreng, Eirik Olsen og Lars Fjeld startet både for 1. laget og 2. laget denne uken.

Det er så mange av 4. divisjon og nedover som gjør det samme. Så de er like ille som de de klager på høyere opp i systemet.

Det endte likevel 0-0 mellom «naboene», og Lars-Eirik Svardahl brant ei straffe da han var tilbake for å møte gamleklubben. Rapportene sier at det var en jevn og god kamp, og helt greit med ett poeng til hver.

Bergan Foss er toppscorer i 5. divisjon

Serieleder er faktisk Fet som feide inn tre mål på 12 minutter borte mot Raumnes & Årnes 2. De satte inn to til før hjemmelaget reduserte. Lasse Bergan Foss scoret tre av de og er toppscorer i 5. divisjon.

Nettopp Gjerdrum tapte 2-3 borte mot et sterkt Skedsmo 2. Henry Mensah, som avgjorde som innbytter mot Gjelleråsen i 3. divisjon, scoret to av Skedsmo-målene. Løvseth og Karlsen scoret for Gjerdrum.

På Bråtevangen kom opprykksfavoritt Skjetten 2 med et sterkt lag, men hjemmelaget Søndre Høland holdt unna – helt til minutt 95. Da utlignet Moa Eldirawi 2-2. SHIULs Jøran Sandby pådro seg rødt kort.

Seier for begge oprykkslagene

På Aurskog/Finstadbru kom nyopprykkede Bøn på besøk. Ørjan Hopen debuterte, og fra sin midtstopperposisjon drev han laget fra til seier. Henrik Ruud og Alexander Oskasin scoret for Bøn i 2-0-seieren.

Det andre nyopprykkede laget, Hvam, tok også en tre-poenger etter en sterk 3-0-seier hjemme mot Bjerke. Henning Torgnesskar fortsetter å score, og sammen med Thomas Wiksaas og Stian Bøsterud satte de in målene for gultrøyene.

ebrathen
ebrathenhttp://www.lokalfotballen.blog
Jeg er eier og driver av lokalfotballen.blog. Stor kunnskap om breddefotballen på Romerike, og elsker det å skrive og fortelle om grasrota. Den har gitt meg mye, og bloggen er til for å gi tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Related articles

Direkte fra 5. divisjon: Søndre Høland – Fet

Søndre Høland får besøk av Fet til et slags lokaloppgjør. Du kan følge alt fra kveldens kamper direkte...

Tips foran, og underveis, i tirsdagens fotballkamper på Romerike

Sola skinner på Romerike, som vanlig. Her er kommentarer og tips foran tirsdagens kamper i lokalfotballen. Skjetten 2- Rælingen Et...

Raske kommentarer og tips foran 4. divisjon

Det er flere herlige kamper i sola i kveld, og her er kommentarer og tips foran kampene i...

Direkte 5. divisjon: Søndre Høland – Leirsund

På Bråtevangen tar Søndre Høland imot Leirsund til seriekamp i 5. divisjon. Følg alt direkte hos Lokalfotballen.